|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
απο οτι καταλαβαινω βρηκες καινουργια ασχολια ειμαι σιγουρος οτι με τον καιρο θα δουμε κατι διαφορετικο και ομορφο εχει πολλες προοπτικες.
συμφωνω με τους προλαλισαντες για τα ξυλα σε μεγαλυτερη ποσοτητα αλλα θα προτινα να ξεκινουν και απο τις 2 μπροστα γωνιες φτανοντας πισω να καλυπτει η καθε πλευρα το 1/3 του ενυδρειου(η και ασημετρα) αφηνοντας κενο στο κεντρο με μερικες ριζες να ενωνονται στην επιφανεια μονο, δινοντας ετσι ενα βαθος στην εικονα που φτιαχνεις. οσο για το χαρτονι που λεμε σκεφτομουν ενα σκληρο χαρτονι με κολημενα φυλλα επανω (οχι ομοιομορφα) θα πλησιαζει στο καφετι χωρις να χανει την κιτρινιλα που το κανει διαφορετικο και πιο φυσικο. μπολικα pistia stratiotes κατα προτημιση μεγαλα σε μεγεθος για να κρεμονται οι ριζες τους αναμεσα στα κληματα. καλη επιτυχεια
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο, όλο εκπλήξεις είσαι Πάνο, περίμενα να δω δίσκους!!!
Καλή αρχή με το βιοτοπικό!!! είμαι σίγουρος ότι θα έχεις να ασχολίσε για καιρό με αυτό το ενυδρείο και ότι θα γίνει special... ![]() κατά τη γνώμη μου κάνε δοκιμές για φόντο και λίγο γέμισμα με υλικά (κλαδιά, φύλλα κλπ)
|
||||
|
||||
![]()
για αρχη εβαλα περισσοτερα φυλλα και κατεληξα σε ενα γκρι φοντο...σκουραινει μεν το φοντο αλλα τα ξυλα δεν "χανονται"..καλυτερο απο το μαυρο..
παραθετω ενα βιντεακι..http://s270.photobucket.com/albums/j...t=P1010771.flv ... τι λετε? να το κρατησω?
|
||||
|
||||
![]()
λαθος λινκ
![]() ![]() Κρατησε το Πανο δειχνει τελειως διαφορετικο ολο το ενυδρειο , πολυ καλη δουλεια!!! μπραβο!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
διορθωθηκε..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλητερο φαινεται!!!!
![]() ![]() Θα συμφωνησω με μερικους να τα βγαλεις ολα και να βαλεις δισκους!!! ![]() ![]() Παντως ειναι πολυ ωραιο και ετσι!!!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλύτερο Πάνο, νομίζω το αναδεικνύει αρκετά.
Ωραία αφού το έφτιαξες τώρα, βγάλε καμιά photo ακόμη και γύρισέ το στο υφαλμυρό, άσε που θα γινόταν ένα reefάκι μούρλια! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
φωτο δε ξαναβγαζω...θα περιμενω αλλους φωτογραφους...
![]() χρηστο reef θα γινει με σκληρα κοραλια...οταν συμμετασχω κι εγω σε κανενα εθνικο σκανδαλο και τα οικονομησω ... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολύ ωραίο !!!
Μεγάλη διαφορά από πριν. Περιμένουμε και "επαγγελματικές" φωτό ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eγινε καλύτερο!!!Αλλά θα σου ξαναυπενθημήσω οτι πρέπει να κοιταξεις λίγο την σύνθεση...Πολλά ψάρια..Και αυτοί οι ροδόστομοι...Ποτέ δεν τους συμπάθησα και κατα την γνώμη μου δεν τεριάζουν σε ξερακιανά...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οσο για τους ροδοστομους σιγουρα δεν κανουν την αντιθεση που κανουν οι καρδιναλιοι-νεον στα ξερακιανα...αλλα ειναι το μονο κοπαδοψαρο αμαζονιου που εχω συναντησει μεχρι στιγμης που σχηματιζει οντως κοπαδι και δεν ειναι ενα εδω και ενα εκει..σε αντιθεση με τους καρδιναλιους που μιας και δε φοβουνται πια τα σκαλαρια...ειναι σκορποχωρι... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά το ενυδρείο ειναι τέλειο το ειδα απο κοντά,οι φώτο το αδικούν πολύ
είναι καλλιτέχνης ο πανος,θα τα πούμε στην ομιλια φιλος.
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!!! αντε μια και λειπω καιρο θα πω κι εγω οτι ειναι ομορφο...
αντε με βρικες στις καλες μου.... χαχαχαχαχα μπραβο ρε φιλε πολυ ομορφο και περιμενουμε και την συνεχεια...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βαλτος εισαι χρηστο...με τις σταδιακες αλλαγες ..καθως ωριμαζει το ενυδρειο και καθως απομακρυνονται τα λιπασματα.....το πεχα πεφτει....ξεκινησα με 7.3...οταν εκανα την παρουσιαση ηταν στο 6.8-7 και τωρα ειναι 6.6-6.7...
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε πρώτη φάση, βγάλε αυτό το αηδιαστικό επιπλέον φυτό! Ήθελα να'ξερα ποιος @#$% στο έδωσε!
![]() Σε δεύτερη φάση, εγώ στα έλεγα, μήν το πάρεις το 400άρι, χάλι μαύρο θα γίνει, όοοοοοοχι.. Το χαβά σου εσύ.. Μεταφορικές, νταβραντισμένοι νεαροί να το ανεβάζουν στις σκάλες.. Τι τα ήθελες? ¶ντε, και δεν έγινε χάλι μαύρο, αλλά καφέ/κίτρινο έγινε σίγουρα! ![]() Να το χαίρεσαι αγορίνα! Μετά από πολύ καιρό απουσίας, μου λείψατε πολύ όλοι, και η πολυαναμενόμενη παρουσίαση του "ξερο-ενυδρείου" ήταν ότι καλύτερο για να μου ανεβάσει το ηθικό! ![]() Υ.Γ. Να σε δώ πώς θα μοιράζεις κλαδέματα από δαύτο! ![]() Υ.Γ.2. Westie, πολύ ωραίος, άψογος! ![]() Υ.Γ.3. Καφέ σκούρο! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
|||
|
|||
![]()
Πάνο, το ενυδρείο εξελίσσεται και γίνεται όλο και πάρα πολύ ωραίο!
Είμαι 100% σίγουρος ότι θα βάλεις δίσκους κάποια στιγμή.. Ότι και να λες ![]() Υ.Γ. Όσο πιο πολλά φύλλα έχεις, τόσο πιθανότερο είναι να δεις μωρά από τις νανοκιχλίδες. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν και δεν έχω ιδέα απο το συγκεκριμένο setup, είναι πολύ ωραίο!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πανο ενυδρειαρα ετοιμο για δισκους
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω ολους για τα σχολια και τις υποδειξεις!!
![]() χοντρε καλως ξανα-'ρθες!!! ![]() με τοσο "σκουντημα" δε θα απορησω αν στο μελλον μπουν δισκοι... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
κάτι φωτογραφίες μας χρωστάς..
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παρόλα αυτά, αν ψάχνεις κάτι εναλλακτικό σε κοπαδόψαρο μπορείς να κοιτάξεις και κάποια είδη pencilfish (nannostomus). Μερικά από αυτά -εκτός του ''ιδιαίτερου'' της κολύμβησης- κοπαδιάζουν υπέροχα, έχουν όμορφα χρώματα (όχι όμως τόσο έντονα όπως νεον/καρδινάλιοι) και μπορούν να συνυπάρξουν με σκαλάρια ή δίσκους! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πανο και εγω λεω να βαλης δισκους να ερχομαι να τους χαζευω
![]() ![]() ![]() Τετοιο ενυδρειο ειναι κριμα να μην φιλοξενη τετοια ομορφα πλασματα σαν τους δισκους. Αυτο το ενυδρειο ειναι η για δισκους η για θαλασσινο.
|
||||
|
||||
![]()
Εεεε δεν θέλω τέτοια!!!Πάνο είπαμε reefάρα θα γίνει
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλα μαλωστε εσεις....
![]() πολυ συντομα θα δειτε φωτο που θα τριβετε τα ματια σας...οχι λογω του ενυδρειου ...αλλα εξαιτιας του ταλεντου του φωτογραφου.... και η αληθεια ειναι πως θα δειτε το ενυδρειο οπως ειναι πραγματικα...γιατι εγω λεω να μην ξαναπιασω φωτογραφικη στα χερια μου.....γινομαι δολοφονος... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Θα σε πληγωσω αλλα θα συμφωνησω με την τελευταια σου φραση.
Το ενυδρειο το αδικουν πολυ οι φωτος, ειναι πανεμορφο! |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε πανο που ειναι οι φωτο???????
|
|
|||
|
|||
![]()
Λυσσαξατε...παρτε φωτος να δειτε λιγη απο την ομορφια του ενυδρειου του Πανου.
Απο κοντα ειναι 10 εκατομμυρια φορες πιο ομορφο !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
....και μερικα ψαρια...
Peckoltia ,η αδυναμια μου: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()