|
||||
|
||||
![]()
Οχι δεν το εχω σκεφτει......Παντως ο πατερας μου ειπε οτι τα τζαμια θα κανουν γυρω στα 100 - 120 ευρω....Γιατι εχει αγορασει χιλιαδες τζαμια για τη δουλεια του....Και μαλιστα για ενα ενυδρειο που ειχε φτιαξει καποτε μονος του 100λιτρο με 5αρι τζαμι του ειχαν παει τα τζαμια 20 ευρω......Ολα αυτα για ενα τζαμα στα Μεγαρα.....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ως προς το φιλτραρισμα λεω να φτιαξω sump...Τι διαστασεις πρεπει να εχει για να καλυπτει ολο το φιλτραρισμα του ενυδρειου μου???????
|
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδη????......Πριν αυτο μπορεις να μου πεις με λιγα λογια πως λειτουργει ενα sump??????.......Δεν ειναι επικινδυνο αν ανεβει αποτομα η σταθμη να ξεχειλισει?????.....Φωτιστε με λιγο γιατι δεν μπορω να καταλαβω πως λειτουργει....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για να καταλαβεις πρεπει να αρχισεις το ΔΙΑΒΑΣΜΑ( ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για 400 λιτρα υπολογισε την τιμη με 10αρι ή 12αρι τζαμι και κοντρες.
|
||||
|
||||
![]()
10αρι ειναι αρκετο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φιλτράρισμα | KOKOBAS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 12-04-08 21:25 |
Ζωοτόκα Και φιλτράρισμα | ramsys | Ζωοτόκα | 9 | 03-07-07 15:06 |
Φυτά και φιλτράρισμα | leonm | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 02-08-06 10:22 |
Φωτισμός, νερό και φιλτράρισμα σε ενυδρείο με δίσκους | nigeron | Δίσκοι | 19 | 05-09-05 16:47 |
βιολογικό φιλτράρισμα στα ενυδρεία του T.Amano... | tasos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 27-11-04 00:25 |