|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
εφ'οσον σου αρεσουν τα πολυχρωμα ψαρια και ειναι λογικο,γιατι δεν βαζεις κιχλιδες ανατολικης αφρικης(αφρικανες)υπαρχει και η αναλογη κατηγορια στο φορουμ για να βρεις πληροφοριες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ισςως να το αδικει και η φωτο.Από κοντά ειναι μια χαρά.Οσο για τα αληθινα φυτα και εμένα μου αρέσουν αλλα δεν ξέρω πως να τ χειριστώ και φοβάμαι μην κάνω καμιά βλακεία και προκαλέσω ζημιά στα ψάρια.
------------------------- Μόνο κιχλίδες λες ε; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BECRIS : 04-06-08 στις 12:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αν αυτα που εχεις στο ενυδρειο σου τα εριχνες στην κοιτη ενος ποταμου θα θεωρουνταν μολυνση,αρα,δεν ειναι μια χαρα ουτε απο φωτογραφια ουτε απο κοντα.το χομπυ εχει ως σκοπο το ενυδρειο να ειναι οσο πιο φυσικο γινεται.
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχει χιλιάδες είδη κιχλίδων....από όλα τα μέρη του κόσμου.
Εσύ τι θέλεις ; |
|
||||
|
||||
![]()
γιατι τι αλλο θες;
|
|
||||
|
||||
![]()
Στείλε μια δικη σου φωτο να δω σε τι φυσικο περιβαλλον ζουν τα δικα σου ψάρια για να καταλάβω γιατι ετσι δεν μπορω να καταλαβω ποσο κακο κανω στο περιβαλλον.
------------------------- Βασικα ποιές είναι οι πιο όμορφεσ κικλίδες; ------------------------- Δεν με νοιάζει ιδιεταιρα το πόσες θα βάλω απλά θέλω να ειναι όμορφες και πολύχρωμες Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BECRIS : 04-06-08 στις 12:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πηγαινε στις παρουσιασεις ενυδρειων να καταλαβεις τι σου λεω.στο περιβαλλν δεν κανεις τιποτα,αλλα το ενυδρειο σου ειναι σαν ενα βρωμικο απο σκουπιδια ποταμι,αυτα τα πραγματα που εχεις μεσα δεν ειναι φυσικα,τα κοραλλια με ψαρια γλυκου νερου,οι μπουρμπουληθρες και τα φωσφωριζε χρωματακια δεν υπαρχουν πουθενα στην φυση.
ψαρια υπαρχουν παρα πολλα απο κιχλιδες υπαρχουν νοτιου αμερικης,κεντρικης αμερικης.ανατολικης αφρικης,κεντρικης,δυτικης,κιχλιδες μαδαγασκαρης και ασιας.σιγουρα θα βρεις μια ακρη ωστε τα ψαρια να ειναι συμβατα μεταξυ τους |
|
||||
|
||||
![]()
Στις παρουσιασεις πως παω γιατι ειμαι καινουριος....
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν φίλε μπεκρή,
Μην απογοητεύεσαι ...αν έχεις όρεξη να φτιάξεις ένα ενυδρείο της προκοπής που θα το χαίρεσαι δεν πρέπει να απογοητευτείς. Έχεις δρόμο μπροστά σου αλλά πρέπει και εσύ να διαβάσεις αρκετά εδώ μέσα και πάνω απο όλα να μην "αμφισβητείς" τις έμπειρες γνώμες των παιδιών που το μόνο τους όφελος απο αυτό είναι το να δεις εσύ το ενυδρέιο σου σωστά στημένο. Πρίν αρχίσεις να ξεστοκάρεις λοιπόν ψάρια, διάβασε, μάθε, αποφάσισε και όλα τα άλλα θα γίνουν σιγά σιγά ..
|
||||
|
||||
![]()
Δεν αμφισβιτω κμια γνωμη φιλε μου ειμαι καινουριοσ στο χομπυ και σα καινουριος θα κανω πολλα λαθη ακομη.Προσπαθησα οπως ολοι μας οταν αρχισαμε να στηνουμε ενυδρειο να το κανω απλα να ειναι ωραιο.ΓΙ αυτο ζηταω την βοηθεια σας στο πωσ να ξεκινησω και πιο ειναι το πρωτο βημα;
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=71 εδω ειναι οι παρουσιασεις ενυδρειων παρε μια ιδεα για το τι τυπος ενυδρειου σου αρεσει πιο πολυ
www.tsamisaquarium.gr η βιβλος του αρχαριου .Ριξε μια ματια σε αυτα και οτι σου αρεσει ρωτα ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΤΗΑΝΚ ΥΟΘ
------------------------- THANK YOU Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BECRIS : 04-06-08 στις 19:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το ωραιοτερο χρωμα | vagosg | Δίσκοι | 49 | 03-02-08 21:52 |
Χρωμα γλυφτη | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 27-01-07 22:12 |
χρωμα λαμπας φωτισμου | hoby | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 13-10-05 08:12 |
χρωμα στο νερο | chrisback79 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 11-07-05 22:15 |
Ποιό ψάρι με ποιό? | moogy | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 08-04-04 11:11 |