|
|
||||
|
||||
![]()
Ετοιμο το μικρο μου!Απο σημερα κοσμεί το μαγαζι μου!!
Πληροφορίες Διαστάσεις:25Χ25Χ25 Όγκος:15 λιτρα Κατηγορία:nano φυτεμενο Φυτά:anubia,valisneria nana,cryptocoryne Ψάρια / ¶λλα είδη:5 neon Διακοσμητικά υλικά:Μια ριζα,χαλαζιακο χαλικι σκουρο (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:οχι Φωτισμός:Power Compact 11W Διάρκεια φωτισμού:10 ωρες Φιλτράρισμα:Eheim hang on Aqua boss Θερμοστάτης:Jaeger 25w Λίπανση:Εxcell ,seachem ταμπλετες Παροχή CO2:οχι Παράμετροι: pH:7,2 Γενική σκληρότητα (GH):8 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):5 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):0 Αλλαγές νερού:λογικα καθε Σαββατο Θερμοκρασία:26 ¶λλες πληροφορίες:Πολυ ευκολη η αλλαγη νερου ρε παιδια!!! ![]() ![]() Φωτογραφία: Ειναι ολες χαλια γιατι ειναι απο κινητο.Οι καλες μολις ξεθολωσει καπως ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος ο ενυδρειο-κυβακος σου
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θέλει και ρωτημα???Το 500αρι 2 μηνες το στηναμε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δειχνει πολυ καλα μελετημενο!!!
![]() ![]() Μπραβο Νικο! Τελικα αμα κολλησεις θελεις να εχεις και στη δουλεια ενυδρειο! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
E ναι ρε φιλε το μεγαλο το χαιρομαστε μονο το βραδυ...να μην εχουμε και κατι στην δουλεια???
|
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο.....
Βρε λες να φταξω και εγω ενα τετοιο για το γραφειο ? ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nεο ενυδρίο με χρυσόψαρα και προβλήματα... | miz | Χρυσόψαρα | 10 | 29-05-07 21:16 |
Nεο ενυδρειο! | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 23-04-07 02:47 |
Nεο ενυδρειο-προβλημα στις Ανουμπιες | IRENE | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 26-10-06 16:40 |
Nεο ενυδριο 300 Λιτρα και εξοπλισμος | niouch | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 07-06-05 12:57 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |