|
|||
|
|||
![]()
Γίνεται να το μπολιάσω στίβοντας το μπλέ μου σφουγγάρι του 96λιτρου στο μπλε σφουγγαράκι του 65 λιτρου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικά!
Μόνον μην το στίψεις εντελώς!!! Και φυσικά θα προσθέτεις σιγά σιγά τους κατοίκους του φρέσκου ενυδρείου και ανα δυο μέρες τα τεστ ανα χείρας!!!
|
|||
|
|||
![]()
Εκτός από γκάπι τί άλλα ψάρια μπορώ να προσθέσω;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Για το 65λιτρο?
Θα σου έλεγα και molies όμως πολύ σύντομα θα αποκτήσεις πρόβλημα υπερπληθυσμού (ουτως ή άλλως με τα guppy). Καλό είναι ήδη να ψάχνεις θετούς γονείς για τα ψάρια σου (ασχετα αν ακόμη δεν το έχεις αρχίσει! Αυτή είναι η κατάληξη σίγουρα.)
|
|||
|
|||
![]()
Κανένα ζευγάρι ξυφοφόρων μπορώ;
|
|
|||
|
|||
![]()
Ξιφοφόρους ή πλάτυ μπορείς να βάλεις με τα γκάπυ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ή το ένα ή το άλλο όμως όχι και τα δυο είδη.
|
|||
|
|||
![]()
Πιό είναι το μικρότερο δυνατό ενυδρείο για να συντηρήσει γκαπάκια;Το ρωτάω αυτό γιατί αυτός που μου πουλούσε το 60λιτρο μου είπε πως άνετα μπορώ να βάλώ 3 γκαπάκια σε ένα 20 λιτρο
μόνα τους .Αληθέυει; |
|
||||
|
||||
![]()
Κοίτα,θα την παλεύουν στο 20άρι,για 3 γκάπυ τα χωράει αλλά γιατί να τα περιορίσεις,δώστους άπλα και εξάλλου θα πρέπει να βάλεις του ίδιου φύλου και τα 3 γιατί αμα αρχίσουν να γεννούν άντε γειά,δε θα σε φτάνει ούτε 60άρι....
|
||||
|
||||
![]()
Οι ξιφοφόροι πάνε και αυτοί σε συνδυασμό 1 αρσενικό για 3 θηλυκά. Και να θυμάσαι ότι στο ενυδρείο δεν μπορεί να μπει άλλο αρσενικό.
Το ενυδρείο είναι σαν την τέχνη (ουσιαστικά τέχνη είναι) Και η τέχνη θέλει θυσίες…! Για αυτούς που ασχολούνται με ταχυδρομικά περιστέρια Τυχαίες συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Κλιμάκιο Πελοποννήσου Είσαστε όλοι καλεσμένοι. Περιμένουμε να σας δούμε εκεί!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Πιο είναι το μικρότερο δυνατό ενυδρείο για γκαπάκια;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Φιλικά πάντα... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Aν έπιαναν τα χέρια μου θα το είχα φτιάξει .
------------------------- Έχει κανένας γκάπις να μου χαρίσει. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη betta-friend : 29-12-07 στις 18:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ρωτησες καποιον πριν αν σου χαριζει γκαπακια??
Να σου χαριζουν γκαπις θες ή να τα κανουν και παραδοση στον χωρο σου????
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή κάνουμε ανακέννηση στο σπίτι και εγώ έσπασα το πόδι μου είναι δύσκολο να έρθω να το παραλάβω.
------------------------- Χαρίζω ένα γκουράμι.'Οποιος ενδιαφέρεται να στείλει πμ και να πληρώσει τα χέρια αποστολής.ΧΑΧΑΧΑ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη betta-friend : 30-12-07 στις 12:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
εγω φιλε betta-friend θα σου χαρισω και γκαπακια, θα στα φερω και στο χωρο σου και θα σε κερασω και καφε ή πιτσα
διαλεξε εμενα, διαλεξε εμενα ![]() κανουμε και καμια πλακα ετσι; |
|
|||
|
|||
![]()
Ο συνήθης ύποπτος πατέρας μου διάβασε και μου έφερε 3 γκαπάκια ούτε και εγώ ξέερω από που και δεν έχω τωρα που να τα βάλω.Τώρα τα έχω στο 96λιτρο μέχρι να πάω να πάρω το 65λιτρο.
ΚΑΛΑ ΠΟΥ Τ ΒΡΗΚΕ ΚΥΡΑΚΑΤΙΚΑ. ------------------------- Ετυχώς που υπάρχει ο μεγάλος μου ξάδελφος και μαζί με το ι σκαλάρι πήρε τα γκαπάκια να τα φυλοξενήσει.Νά'ναι καλά γιατί αν δεν γταν αυτος το ενυδρείο μου θα ήταν σούπα κακαβιά. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη betta-friend : 30-12-07 στις 14:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ενώ το σκαλάρι με τα γκαπάκια μαζί τι θα γίνει?
|
|||
|
|||
![]()
Τα γκαπάκια θα μου τα ξαναδώσει πίσω αυριο.Όσο για το σκαλάρι είναι ακόμη πολύ μικρό και δεν πειράζει κανένα ψάρι.Μήπως να τα βάλω προσορινά στο 8 λιτρο μου και τον μονομάχο να ρον βάλώ στο ενυδρείο για κανά 2 εβδομάδες μέχρι να στρώσει και το δικό τους ενυδρείο;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Με τις συχνές μεταφορές σε βλέπω να είσαι μόνιμα με ποστ στο thread Ασθενειες!!!
Μην κάνεις τίποτα και ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΨΑΡΙΑ.
|
|||
|
|||
![]()
ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;
|
|
||||
|
||||
![]()
να ανοιξεις μια μεταφορικη εταιρια και να παρατησεις το χομπι ενυδρεια φιλε χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
this is a jock ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χλωροφόρμιο κάνει??? | Neoklis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 20 | 26-05-07 08:25 |
Τι κάνει στρογγυλούς τους Δίσκους; | John T | Δίσκοι | 20 | 30-06-05 23:14 |
Τι κάνει ο τύπος !!! | Akis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 23-05-05 10:53 |
Η λαδομπογιά κάνει κακό; | RGPOL | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 22-04-04 23:10 |
κάνει ή δεν κάνει το φίλτρο; | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 15:39 |