|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν έχουμε τα εξής:
Ενυδρείο: 120lt-καθαρά περίπου 100lt Φυτά: 1 Echinodorus gabrielli 1 Microsorum pteropus 2 Egeria densa 1 Anubias hastifolia lucanas 3 Echinodorus ozelot green 1 Echinororus radicans H λάμπα μου είναι neon light 25W και την έχω 2 χρόνια! Μάλλον θέλει αλλαγή! Τι προτείνετε? |
|
||||
|
||||
![]()
Η λαμπα θελει αλλαγμα καθε εξη μηνες 'η χρονο.
|
||||
|
||||
![]()
Καμία πρόταση?
|
|
|||
|
|||
![]()
βλέπεις ανάπτυξη?
έχεις φόσφωρο? προσθέτεις τίποτα απο λιπάσματα? χωρίς να ξέρω και καλά τα φυτά που αναφέρεις μάλλον αργής ανάπτυξης είναι. τι θέλεις να κάνεις? |
|
|||
|
|||
![]()
Για την Egeria densa μπορώ να πω ότι δεν είναι καθόλου αργής ανάπτυξης...μεγαλώνει μανιασμένα..
|
|
||||
|
||||
![]()
Την Τρίτη ξεκίνησα λίπανση με το Easy Life Pro Fito! H Εgeria densa μεγαλώνει πάρα πολύ γρήγορα! Οι εχινόδοροί μου όμως δεν πάνε καλά!
|
|
||||
|
||||
![]()
βαλε και καμμια ταμπλετιτσα κοιντα στις ριζες τους .θα τους βοηθησει,και σαφως φτιαξε το φωτισμο σου...!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξεκίνησε με αλλαγή της λάμπας σου !!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμος | Αλεξανδρος Κοντος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 11-10-07 22:51 |
φωτισμος | naupaktos84 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 29-08-07 15:17 |
φωτισμος | Pritanis | Φωτισμός | 5 | 07-02-07 02:35 |
Φωτισμος | epistimon | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 23-12-05 19:57 |