|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
alexinio ωραια corydoras julii
http://www.google.gr/search?q=corydo...2&ved=0CCUQsAQ απο που τα εχεις αγορασει και ποσο ? αν μπορεις να μου πεις γιατι τα ψαχνω καιρο.. |
|
||||
|
||||
![]()
Εννοεις που τα ΕΙΧΕ αγορασει το 2007 που τα παρουσιασε?
![]() Μετα απο 5 χρονια σχεδον νομιζω οτι αυτη η πληροφορια δεν θα σου ειναι και τοσο χρησιμη... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να που χωρίς να το θέλω "έμπλεξα" με "γάτες".
![]() Έχω 2 kryptopterus minor (1η φωτο) 1 mystus mysticetus (2η φωτο) 1 parailia pellucida (3η φωτο) την οποία διαπιστώνω ότι της έχω μεγάλη αδυναμία. ![]() Εννοείτε πως οι φωτογραφίες δεν είναι από τα ίδια τα ψαράκια μου. Δεν καταφέρνω με το κινητό φωτο της προκοπής!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Λούση,έχεις μερικά σχετικά σπάνια γατοψαράκια θα έλεγα...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
πειρατή, στην πρώτη φώτο φαίνεται και ένα άλλο μικρό ψαράκι? Τί ψάρι είναι αυτό? Μήπως είναι η φαντασία μου?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι κανενα ψαράκι..κάτι πρέπει να ήταν στα τζάμι ή να ήταν της φωτογραφικης.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
λένε πως τα γατόψαρα δεν πρέπει να ζούνε σε ενυδρείο με ηφαιστιακές πέτρες φίλε μου:)
|
|
||||
|
||||
![]()
ελα γου σου εχω κ αλλες....δωσε λατινικες ονομασιες σε παρακαλω....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Υπέροχοι!!!
![]() ![]() Το μεγάλο γατόψαρο νομίζω πως ξέρεις τι είναι... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ξερω ξερω...!!ειναι η καψουρα!για αυτο το ψαρι εχουνε γινει ολα...
![]() ![]() ![]() ο δευτερος και μικροτερος δεν ειναι ιδιος ειναι αλλο ειδος μολις τον βρω θα σου πω..εχω επισης και αλλους 3 σε μικροτερο ενυδρειο γιατι ειναι μια σταλια ακομα (10-12 εκ.)..Θα τους βγαλω που θα μου πανε.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας παιδια, ειμαι καινουριος στο χομπι περιπου ενα μηνα.... εχω ενα ενυδρειο 150 λτ και εχω 3 cory aenaus kai 3 cory peleatus.... και ευτηχως τα βλεπω να ειναι οκ γιατι βιαστικα να τα βαλω.....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γιατί έχετε ενυδρείο(α); | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 97 | 03-09-10 15:20 |
Είδη ενυδρείων (;) | Carebean pirate | Greek Aquarist's Boards | 0 | 28-04-07 13:25 |
180l 2 είδη mbuna | theofilos | Malawi | 55 | 04-10-04 23:48 |
Ποιό ψάρι με ποιό? | moogy | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 08-04-04 11:11 |