|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Δεν ξερω αν εχει ξανα αναφερθει καπου, αλλα υπαρχει ενα γνωστο windows προγραμμα το οποιο εκμεταλλευεται 1)X10 για φωτα (αρα θα μπορει να συνδεθει και οτιδηποτε εχει να κανει με ρευμα) και 2)καποιο data acquisition board για water quality tests. Σιγουρα δεν ειναι opensource, αλλα πιστευω θα βοηθουσε καπου/καπως στο diy project μια γρηγορη ματια.
|
|
||||
|
||||
Μακαρι να το πετυχετε για να ρωτησω μετα τι κανει αυτη η συσκευη γιατι εμενα μου φαινονται κινεζικα ολα αυτα.
|
|
||||
|
||||
Να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου, υπάρχει κάτι σχετικό με αυτό αλλά με κάρτα PCI και Software για σύνδεση υπολογιστή;
Ο λόγος είναι πως στο χώρο που έχω το ενυδρείο έχω υπολογιστή που παίζει 24/24ωρο οπότε θα μου ήταν βολικό κάτι τέτοιο.
|
||||
|
||||
ειπα να επαναφερω το θεμα γιατι ειναι ενδιαφερον.πως παει η κατασκευη-προγραματισμος?Παντως παιδια με ολες τις ευχες μου να τα καταφερετε.
|
|
||||
|
||||
Μολις ειδα αυτο το thread..Πολυ καλη δουλεια μου ακουγετε. Τι εγινε το προχωρισατε τελικα?τελειωσε?
Το κουλο της υποθεσης ειναι οτι ειμαι για να περνω πτυχιακη τωρα και σκευτομουν να κανω κατι αναλογο! =D |
|
|||
|
|||
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ.ΚΑΤΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ ΧΩΡΗΣ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΣΤΙΜΟΝΑΣ ΑΠΟ ΤΕΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ.ΥΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ Η ΚΑΤΙ ΣΕ ΤΥΠΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΥΛΙΚΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ
|
|
|||
|
|||
Καλησπερα και χρονια πολλα σεολους κατι ποιο περιπλοκο σκευτικα εναν controler που να μπορει να ελενχει τα παντα στο ενυδριο και να δινει ενδιξεις επισης για ολα (και για θαλασσινο αλλα και γλυκο) (σταθμη νερου,θερμοκρασια,αγωγιμοτητα,ph,kh,no3,no2,fe,po4 ,cu,gh,nh3/nh4,cl,o2,κτλ)και αναλογος να υρχει και το αναλογο alarm.Να συνδαιεται με το laptop και on line για παρακολουθιση απο αποσταση.Ετσι με ολες αυτες τις πληροφοριες γλυτονουμε ολα τα τεστ και εχουμε τον απολυτο ελενχο του ενυδρειου μας απο παντου.Τι λετε μπορουμε να κανουμε κατι?Υπαρχει καποια βοηθεια για ολο αυτο?
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Digital aquarium controller DYI | abrous | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 31-12-09 10:10 |
Discus Project | ΧρήστοςΠ | Δίσκοι | 15 | 19-06-07 07:36 |
DIY Aquarium 700 litra | O Souidos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 29-08-05 07:44 |
Aquarium Controller | mitas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 15-10-03 01:01 |