|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
δυστηχως ακομα δεν μπορω να ποσταρω στο forum του ΠΣΦΕ.Δεν ξερω γιατι. Οποτε δεν μπορω να συμμετεχω σε καμια συζητηση.
|
|
||||
|
||||
έστειλες mail?
|
|
|||
|
|||
και εγω το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω εδω και πολυ καιρο
|
|
||||
|
||||
ούτε εσύ μπαίνεις?
δοκίμασες πάλι τις τελευταίες μέρες? |
|
|||
|
|||
μολις μπηκα
|
|
||||
|
||||
ΕΣΤΕΙΛΑ τωρα.φιλε καναρινι πως το αντιμετωπησες?
|
|
|||
|
|||
To προβλημα του Reply και του Quote που δεν εμφανιζονται συμβαινει σε πολλους απο καποια μερα που κοπηκε το ρευμα. Περιμενουμε τον αντμιν συντομα να το λυσει.
|
|
||||
|
||||
ΟΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
|
|
|||
|
|||
τιποτα απλα σημερα ανοιξε τι να πω προσπαθησα παλι και ολα καλα σημερα
|
|
||||
|
||||
παιδια εμενα μετα το login μου βγαζει αυτο και οτι και να πατησω παλι εκει με παει :
It is currently Thu Mar 27, 2008 10:24 pm This board has no forums. Who is online In total there are 2 users online :: 1 registered, 0 hidden and 1 guest (This data is based on users active over the past 5 minutes) Most users ever online was 13 on Thu Oct 11, 2007 10:19 pm Registered users: fishme Legend: Administrators, ΔΣ ΠΣΦΕ Statistics Total posts 4456 • Total topics 373 • Total members 104 • Our newest member glazar |
|
||||
|
||||
Πάντος σε αναφέρει online.
|
||||
|
||||
Κανε ενα κοπο και δες και για μενα:ΑΝΤΩΝΗΣ1980 ΑΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ON-LINE.
|
|
||||
|
||||
Όχι φίλε.
|
||||
|
||||
Πρόσβαση στο φόρουμ του ΠΣΦΕ έχουν όλα τα οικονομικώς εντάξει μέλη αφού συμπληρώσουν την φόρμα εγγραφής στο φόρουμ και ακολουθήσουν την διαδικασία ενεργοποίησης που περιγράφεται εκεί.
Από εκεί και πέρα...όσοι έχουν πρόβλημα ας στείλουν ένα μέιλ στο info@aquarist.gr και θα το λύσει ο διαχειρηστής του φόρουμ. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Λίγη υπομονή τότε και θα λυθεί το θέμα σου.
|
|
||||
|
||||
Μπορεί κάποιος απο τους admin να μου δώσει access στο Forum?
Έχω γραφτεί στο σύλλογο και έχω συμπληρώσει και το application |
|
||||
|
||||
Έκανες registration στο φόρουμ ;
|
|
||||
|
||||
Ναι.
iann_is ------------------------- Έχουμε κανένα νέο? ------------------------- Κανένας Moderatoras? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Iann_is : 01-04-08 στις 13:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Ο Αδμιν θα σου απαντήσει σύντομα πιστεύω!
(Σημ: Ο Αδμιν του aquarist) οπότε λίγη υπομονή ακόμη Γιάννη.
|
||||
|
||||
και το δικο μου προβλημα παρακαλω.
|
|
||||
|
||||
Αντώνη το δικό σου νομίζω οτι οφείλετε σε θέμα στο pc σου, έχεις δοκιμάσει από άλλο pc την πρόσβαση?
|
|||
|
|||
Δεν οφειλεται στο πισι, κι αλλοι εχουν το ιδιο προβλημα, μπηκα κι εγω απ το πισι μου με λογαριασμο αλλου μελους και τοκανε και σε μενα.
Λιγη υπομονη να βρουμε τον προεδρα που τρεχει τρεχει. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Δοκιμασα και σε αλλα Η/Υ με τον κωδικο μου αλλα τιποτα. Συγκεκριμενα δοκιμασα σε αλλο μελος του ΠΣΦΕ ο οποιος δεν εχει κανενα προβλημα με το ποσταρισμα. εκανε αποσυνδεση και συνδεθηκα με τον δικο μου κωδικο. το προβλημα παραμενει. |
|
||||
|
||||
Τουλάχιστον εσείς βλέπετε κάτι. Εγώ ακόμα tpt...
|
|
||||
|
||||
Για ξαναδοκιμάστε...πρέπει να είναι όλα εντάξει τώρα.
|
|
||||
|
||||
Το ίδιο ακριβώς μήνυμα απλα και στα ελληνικά μήπως και δεν το καταλαβα...
|
|
||||
|
||||
Καλημέρα και πάλι.
Κανένα νέο? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο forum | Θανάσης | Greek Aquarist's Boards | 4 | 05-11-06 03:08 |