|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Νομιζα ρε συ πως τα εδωσες
Θυμαμαι οτι το διαβασα σε ποστ |
|
||||
|
||||
Πόσα να δώσω ; 100 , 200 , έχω άλλα τόσα
|
||||
|
||||
Axaxa...δεν υπάρχεις!!! Θα μιλήσουμε μετά τις διακοπες
|
|
||||
|
||||
Ελα να μαζέψεις μόνος σου και να πάρεις όσα θες
|
||||
|
||||
Χρήστο αν μπορείς βάλε μία πανοραμική φωτό του ενυδρείου σου, πολύ πηγμένο το βρίσκω απ τις δύο φωτό που έβαλες και λέω μήπως δεν φωτίζονται καλά και απορροφάνε και γρήγορα όλα τα θρεπτικά.
|
||||
|
||||
------------------------- όλα τα φυτά βρίσκονται στην πλάτη του ενυδρείου ακριβώς κάτω από το φως (αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό) ------------------------- από αριστερά είναι το πολυσπερμα στην μέση Vallisneria και δεξιά το κόκκινο είναι Alternathera Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xristos : 24-07-16 στις 16:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Εχεις apple snail?
|
||||
|
||||
Αν δε με ξεγελάει η φωτό φαίνεται να έχεις φωτισμό, μήπως όμως να κλάδευες να πήγαινε φως και στα πιο κάτω φύλλα; Τα καινούρια φύλλα σε τι κατάσταση βγαίνουν; Μπορείς να τα περιγράψεις; Τα βλέπω και πνιγμένα, δεν είναι σαφής η εικόνα γιατί αντικατοπτρίζει το φως, επίσης βλέπω φυτά επιφανείας; Κρύβουν το φως απ τα πίσω φυτά καθόλου;
|
||||
|
||||
οι φωτογραφίες είναι με το κινητό οπότε δεν είναι και οι καλύτερες,το πολυσπερμα γενικά έχει γίνει σαν θάμνος γιατί έχουν μπλεχτεί τα κλαδιά,τα καινούργια του φύλλα βγαίνουν μια χαρά μέχρι να περάσουν οι ακρίδες ραμσορν,φυτά επιφάνειας είχα pistia αλλά ανέβαιναν και το έτρωγαν και αυτό και πλέον έχει μείνει ελάχιστο μισοφαγωμένο μαζί με λίγη φακή,τα περισσότερα που βλέπεις είναι φύλλα που έχουν φύγει από τα άλλα φυτά,θα το αφήσω καμιά εβδομάδα με το ματζουνι που μου έδωσες και θα τα κλαδέψω να δω πως θα πάνε
------------------------- κάπου υπάρχει ένα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xristos : 24-07-16 στις 20:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Αυτο όντως τρώει φυτά.
|
||||
|
||||
Το pomacea bridgessi δεν τρωει υγιει φυτα , αν εχει αλλο ειδος ,το ναι.
|
|
||||
|
||||
Ακόμα και αν δε του παρέχουμε φυτικές τροφές Γιαννη?
|
||||
|
||||
πόσο μπορεί να φάει 1 μόνο σαλιγκάρι;;;
|
|
||||
|
||||
Εχω είχα άσχημη εμπειρία από μηλοσαλίγκαρα,
θεριζοαλωνιστκές μηχανές ήτανε
|
||||
|
||||
Οτι βρει μπροστά του.
Εκει που το έδωσα το ένα βγήκε έξω από το ενυδρείο και έτρωγε μπισκότα από το πιατάκι
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- λες να βάλω στην διατροφή τους και κανένα κρουασάν εμένα πάντως δεν μου βγάζετε από το μυαλό πως τα ραμσορν κάνουν την ζημιά,πριν κάνα μήνα έριξα και καμιά 20ρια χελενα αλλά και αυτά χάθηκαν Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xristos : 24-07-16 στις 21:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Αν δεν ταιζονται οπως πρεπει, ΟΛΑ τα σαλιγκαρια θα στραφουν στα φυτα, αν δεν υπαρχει κατι αλλο για να επιζησουν.
Προσωπικα ΠΟΤΕ δεν ειχα προβλημα σε φυτα απο σαλιγκαρια. Και εχω/ειχα ολα τα ειδη που κυκλοφορουν στην Ελλαδα |
|
||||
|
||||
φαγητό ρίχνω μπόλικο,δεν υπάρχει θέμα από αυτό
|
|
|||
|
|||
τελικά τι έγινε; όλα καλά;γτ κ εγώ που το παρακολουθούσα το θέμα δεν πιστεύω να ήταν τα σαλιγκάρια
|
||||
|
||||
εγώ εξακολουθώ να πιστεύω πως τα σαλιγκάρια ήταν η αιτία απλά κατάφερα και μείωσα τον πληθυσμό κατά 90% οπότε δεν έχω πλέον θέμα
|
|
||||
|
||||
Τι τρόπους ακολούθησες για να τον μειώσεις;
|
||||
|
||||
καρέκλα,λαβίδα,καφέ,ηλεκτρονικό τσιγαράκι και πολύ υπομονή
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυτά και σαλιγκάρια | manolakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 05-11-13 13:19 |
Φυτά και σαλιγκάρια ?? | ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 28-09-09 11:50 |
Φυτά και Σαλιγκάρια!!! | ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 21-12-07 12:03 |
Σαλιγκάρια από τα φυτά | Liolios | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 18-02-06 15:47 |