|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας Παρουσιάσεις ενυδρείων ποταμών Αυστραλίας - Νέας Γουινέας, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
τα φυτα της παπουας ή τα φυτα του βιντεο?
εγω παντως δεν θα χω co2 |
|
||||
|
||||
Στο βιντεο δεν ειχε και ποιος ξερει ποσα φυτα...κανα 2-3 ειχε..
Τα φυτα της παπουας.. Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
ε ειναι πολλα ρε συ..
καποια ειναι ευκολα καποια μετρια και καποια δυσκολα.. τα δυσκολα εννοειτε πως για να πανε σφαιρα θελουν και co2 και φως και λιπασματα. εγω θα προτιμησω τα ευκολομετρια παντως με εμφαση στις βαλισνεριες |
|
||||
|
||||
Θα τα κοιταξω καποια στιγμη..πετρες ψαχνω τωρα ετσι στρογγυλες απο ποταμι...μολις βρω μενουν τα φυτα και βαζω σε λειτουργια...παιζει να βαλω και διοξείδιο θα δειξει μεχρι τοτε
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
κι εγω θα βγω μια βολτα στην αγια Βαρβαρα για πετρες..στανταρ θα βρω καποιες..
|
|
||||
|
||||
Εχω χασει επεισοδιο την πατησε και ο Λουκας?
Να βγεις Γιαννη να βγεις |
|
||||
|
||||
Σε συζητηση μου με τον κ.τακη τις προαλλες,μου πεταξε σαν ιδεα τις μελανοταινιες...εεεε και αρχισαμε...δεν ηθελα και πολυ βλεπεις...χααχαχαχαχαχ
|
||||
|
||||
Μπαινεις και σε αλλο σωστο δρομο με το καλο!
Υπαρχουν υπεροχα ψαρια! Να πουμε και ενα μπραβο στονΤακη για το γουστο του |
|
||||
|
||||
Φτασαμε σε τελικη διαταξη της ομαδας επειτα απο συζητηση με τον γιανναρο..οποτε ολα καλα...θελει λιγο χρονο ακομα,κατι παραγγελιες κατι ετσι κατι αλλιως
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
αστα, εμπλεξε κι αυτος!
|
|
||||
|
||||
Δεν με θελει καθολου , αλλα δεν το βαζω κατω!
Ηρθε η αντλια για το diy φιλτρο πριν μερικες μερες... Ηταν dead ,δεν δουλευε... Σημερα ηρθε το ενυδρειο... Καλα παμε |
|
||||
|
||||
Υπομονη Γιαννη
|
||||
|
||||
Τι να πώ, βρε Γιάννη μου ?????? Υπομονή !!!
Ευχομαι να μην έχεις άλλα ..... και όλα να πάνε καλα απο δω και πέρα !!! Θα σου τα αλλάξουν φαντάζομαι. εεε ?
|
||||
|
||||
Το καλο πραμα αργει να γινει μην ξενερωνεις....
|
|
||||
|
||||
Οκ η αντλια πες...
Το ενυδρειο πως??
|
||||
|
||||
δεν ξενερωνουμε ποτε
με το ενυδρειο Λουκα , προφανως επεζαν μπαλα απο Πολωνια - Ελλαδα.. τωρα ποιος εκανε την δουλεια... θα στειλω μειλ με φωτο να ζητησω αποζημιωση, το ιδιο θα κανει και η Ελληνικη courier... το τι θα γινει , θα δειξει... εγω παντως αυριο παω να κοψω τζαμι να το κολλησω.. η αντλια απο ebay ηταν, ο κινεζος μου εβαλε τα λεφτα πισω.. |
|
||||
|
||||
Γιάννη δεν μασας εσυ,
ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό
|
||||
|
||||
κι εμενα ετσι μου ηρθε απο το συγκεκριμενο καταστημα ,αλλα εγω πριν πληρωσω το ανοιξα ,οποτε και δεν το παρελαβα ποτε
99% το κουριερ φταιει, αυτοι γιατι να στειλουν σπασμενο ενυδρειο θυμαμαι που μου ειπαν οτι εχουν θεμα με το κουριερ τοτε και θα το αλλαζαν
|
||||
|
||||
εχω ξαναπαρει αλλα δυο απο το συγκεκριμενο και τα ανοιξα...ηρθαν οκ.
σημερα ημουν δουλεια και το παρελαβε η δικια μου... οπως και να χει, βαριεμαι να ξαναπεριμενω, οποτε ,παλι θα το κρατουσα. φυσικα ειναι κανα 5ευρω η ζημια..αν ηταν η οθονη , θα το στελνα πισω. |
|
||||
|
||||
ηρθε και το χαλικι ...
μαζεψα και μερικα φυτα ... τις επομενες μερες θα κολληθει και το τζαμι (δεν βρισκω μαυρη σιλικονη εδω και θα φερω απο Βεροια) και σιγα σιγα θα αρχισω |
|
||||
|
||||
καλή συνέχεια χωρίς απρόοπτα
|
|
||||
|
||||
Αντε ντε να το δουμε γιοματο χωρις προβληματα αυτην την φορα
|
||||
|
||||
Αντε με το καλο Γιαννη!
Αν δεν εχεις βρει java fern κανε λιγο υπομονη να ξεμπερδεψω με τις αλγες να δω τι θα σωθει απ τα φυτα και σου στελνω |
|
||||
|
||||
Γιανναρε εχω και εγω java fern,java fern narrow απλα απο περασμενη συζητηση μας,εχουν παθει τραμπακουλο που ηταν στο χρυσοψαραδικο,οταν θα μπουν με το καλο στο βιοτοπικο και παρουνε τα πανω τους πολυ ευχαριστως να σου στειλω...
|
||||
|
||||
Ευχαριστω αδερφια , πηρα απο μυσιρλη μερικα φυτα και μεσα σε αυτα και φτερη , ειμαι οκ ,thanks!
Παω να ψαξω κανα βοτσαλο τωρα |
|
||||
|
||||
Α! Να πω οτι τα φραγκα για το ενυδρειο ,θα τα παρω πισω.
|
|
||||
|
||||
Ηρθε ο Αι Βασιλης !!!!!!!
|
|
||||
|
||||
Ναι , σπασμενο ενυδρειο δωρο, κατι ειναι κι αυτο
|
|
||||
|
||||
Πολυ καλό αυτό, καλή συνεχεία να έχεις και σε αυτό το ενυδρείο, θα κάνεις όμορφα πράγματα, το πιστεύω αυτό
ΥΓ: Μπορώ να ρωτήσω, ποια είναι αυτή η μαύρη ενυδρειάκη σιλικόνη που λες εδώ? Και ποια είναι η τιμή του? |
|
||||
|
||||
ευχαριστω Γιαννη!
Σιλικονη μαυρη εχουν αρκετες εταιριες , εγω Βεροια βρισκω μονο την logo 1000 και αυτην παιρνω.. Δεν ειναι ακριβη, το αντιθετο θα ελεγα... και βγαινει και σε σωληναριο μικρο , για μικροεπισκευες (βεβαια δουλευεται πιο δυσκολα) Δες εδω πχ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιότοπος Safia Valley Creeks - South-East Papua New Guinea | Dimis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας | 223 | 23-02-15 18:28 |
pleco & Orinoco River | thanasis76 | Αμαζόνιος και περίχωρα | 9 | 31-12-13 00:32 |
MEXICO RIVER | stanlee | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 14 | 29-12-13 02:02 |
Orinoco river | Butterfly | Αμαζόνιος και περίχωρα | 13 | 10-10-12 09:14 |
Προτάσεις για βιότοπο new guinea | Σπύρος Μ | ¶λλα ψάρια Αυστραλίας - Νέας Γουινέας | 7 | 28-05-11 06:57 |