|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Πολύ ωραίο Γιώργο Να το χαίρεσαι !!!
Και εγώ όταν θα κάνω ενυδρείο με κιχλίδες κάπως έτσι θέλω να είναι
|
||||
|
||||
καλημερα Αρτεμισια εσυ θα κανεις της λυμνες με κυχλιδες θα ειναι μετα η λυμνη Μαλαουι και η λιυμνη Αρτεμισια!!!
|
|
||||
|
||||
χαχαχα Να είσαι καλά Γιώργο λες εεε να κάνω μια λίμνη και για τις κιχλιδες να έχουν τον χώρο τους μην ζωρίζονται
|
||||
|
||||
ΛΙΓΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ
|
|
||||
|
||||
ΝΤΑΜΑΡΙ
|
|
||||
|
||||
Όσο πας και βελτιώνεσαι
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
------------------------- https://www.youtube.com/watch?v=y41lxizgGy0 ------------------------- αντε και ενα κακοτραβηγμενο βιντεο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 15-02-16 στις 11:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Γιώργο πρώτα να κοιμίζεις τα μωρά, να ηρεμούν τα ψάρια
|
|
||||
|
||||
ειναι μουσικη υποκρουση ασε που βομβαρδιζει το σπιτι
|
|
||||
|
||||
Πολύ ωραίο, μπράβο! Και όμορφη επιλογή ψαριών
Τον clown loach μπορείς να τον πιάσεις με παγίδα/κρυψώνα, αλλιώς δεν παίζει χωρίς να ξεστήσεις όλο το ενυδρείο(που δεν αξίζει με τίποτα)
|
||||
|
||||
να σε καλα κωστα ευχαριστω για τα καλα σου λογια γιατι αν περιμενω απο τον κλεοβουλο να πει καλο γαμ.....τα .
Ο κλοουν δεν ειναι πια στο ενυδρειο δεν προλαβα ουτε παγιδες ουτε τιποτα τον προλαβαν η κυχλιδες δυστηχος και τον εκαναν δειπνο. ------------------------- ------------------------- https://m.youtube.com/results?q=Call...romis%20&sm=12 Αντε και ακόμα ένα βίντεο βρήκα πως ανεβαίνουν αλλά δεν βρήκα πως βάζω μουσική οπότε κοιμησα τα παιδιά και μετά πήρα βίντεο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 18-02-16 στις 18:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
ολα καλα εκτος απο τις γρατζουνιες στο τζαμι
μπραβο παντως!! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Ο μικρός μου έχει φρόντισει να διακόσμηση με τις γραμμές στο ενυδρείο δεν υπάρχει σωτηρία δυστυχώς
|
|
||||
|
||||
χαλαλι του!!παιδι ειναι!!
|
|
||||
|
||||
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 21-02-16 στις 10:30 |
|
||||
|
||||
Καλά βρε Γιώργο , δεν την βλέπεις αυτη απέκτησε προγούλι απο το μπούκωμα αντε με το καλό και με ένα φτύσιμο
|
||||
|
||||
¶ντε και θα σε κάνει παππού η κοπέλα μου
|
|
||||
|
||||
κλεο ποσο καιρο θα τα εχει στο στομα ?? |
|
||||
|
||||
3 εβδομαδες περιπου.
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Για να μην ξεχνιομαστε
|
|
||||
|
||||
ωραιος!!απορω πως σας κρατανε τα φυτα
|
|
||||
|
||||
Φυτεύει λίγο πριν βγάλει τη φωτο!!!
|
|
||||
|
||||
α ετσι εξηγείτε!!να μη νιωθω εγω αχρηστος που δε στεριωνει ουτε ανουμπια στο ενυδρειο μου
|
|
||||
|
||||
μια χαρα την παλευουν τα φυτα απλα δεν προκοβουν μολις παν να βγαλουν φυντανι αξαφανιζετε τα εχω τωρα 9 μηνες και δεν εχουν παρει μποι κλαδευοντε απο τους κηπουρους κιχλιδες ,βεβαια τωρα θα βγουν αυτα για να μπουν αφρικανικα τυπου trifilous mirodatous kai pentafilous aromatisteous για να καλμαρουνε λιγο η μπολτοζες
|
|
||||
|
||||
callainos vs labidochromis 11-4
ειπα να βαλω μερικες φωτο
|
|
||||
|
||||
καλημερα
μια για σημερα
|
|
||||
|
||||
Χρόνια Πολλά Τζώρτζ
Μην είσαι τσιγγούνης, ασήμωσε κι άλλες |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρωτη φορα μετρησεις | fantomas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 25-07-14 16:38 |
δισκοι για πρωτη φορα | crazydiver | Δίσκοι | 26 | 28-02-13 23:21 |
Πρωτη Φορα emmersed!! | Geovai | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 12 | 09-11-10 11:44 |
πρωτη φορα σημερα? | chriskousis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 8 | 06-06-08 10:42 |
300 ΛΙΤΡΑ DIY (ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ) | kostantakis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 74 | 30-11-07 23:31 |