|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Πολυ καλη κινηση!!!!
αντε και στο CNN .. αυριο νωρις νωρις εγερτηριο!!!!!! Bravo, bravo,bravo
|
|||
|
|||
Λογω εκτακτων γεγονοτων της επικαιροτητας, οι ωρες μπορει να παιζουν λιγο πιο νωρις λιγο πιο αργα
|
|
||||
|
||||
Από ότι έμαθα το ρεπορτάζ έπαιξε σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 ενώ στο Mega και στον Alpha .... λόγω της επικαιρότητας θα το δείξουν σε μαγνητοσκόπηση την επόμενη εβδομάδα.
Πήγαμε πολύ καλά ... και μάλιστα άρχισε κόσμος να τηλεφωνεί και να ζητάει περισσότερες πληροφορίες για τον σύλλογο. ¶ντε παιδιά...πάντα τέτοια...και τώρα που πήραμε φόρα....ποιός μας σταματάει !! ΥΓ. Το υλικό υπάρχει σε βιντεοκασέτα (VHS)...όποιος έχει τις γνώσεις και τον εξοπλισμό και μπορεί να το μετατρέψει έτσι ώστε να το ανεβάσουμε στο ίντερνετ για να του δούνε και όσοι δεν προέβλεψαν να το γράψουν ... ας μας το πει. |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Ωραιοτατο βγηκε το ρεπορταζ.. μπραβο σας παιδια.
Τον Λιαρελη να προσεχετε, γιατι κατι ραβασακια εστειλε λεει του Παπαδακη.. οτι κανουν για καλους ουζομεζεδες
|
|||
|
|||
Παιδιά το χάσαμε λόγω δουλειάς,λέτε να καταφέρει καποιος (σκηνοθέτης),να μας κατεβάσει κανα βιντεάκι???
|
|
||||
|
||||
Εγώ μπορεί να έχασα την εικόνα αλλά είχα ζωντανή τηλεφωνική σύνδεση με το σπίτι μου και άκουγα. Μπορώ να πω ότι ήταν καταπληκτικά.
|
|
||||
|
||||
Λοιπόν η εκπομπή, πήγε πολύ καλά και το κυριότερο όλων, εξάλλου γι' αυτό δεχτήκαμε να βγούμε και στον αέρα, ακούστηκε ο Π.Σ.Φ.Ε.
Ήδη έχω δεχτεί αρκετά τηλεφωνήματα από τηλεθεατές που ενδιαφέρονται να φτιάξουν κάποιο ενυδρείο και να μας γνωρίσουν (εννόω τον Σύλλογο) από κοντά!!!! Ο σύλλογος έκανε μια πολύ καλή κίνηση, που από ότι φαίνεται άρχισε κιόλας να αποδίδει. Μπράβο σε όλα τα μέλη και φυσικά στο Δ.Σ. Και μια υπενθίμηση σε όλα τα μέλη: Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε, ώστε το χόμπι μας να ανέβει πολύ και να αναδειχθεί ο Σύλλογός μας. Ο καθένας με τον τρόπο του! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Liolios : 15-09-06 στις 10:31 |
|
||||
|
||||
λοιπον παιδια...
πηγα το πρωι στο συλλογο! μας πηραν συνεντευξη,πηραν πλανα απο τον χωρο κ τα ενυδρεια και μεσα στη βδομαδα θα δειξουν το βιντεακι!!:d :d
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
Και ίσως αποδειχθεί καλύτερο το οτι θα παίξει στα άλλα κανάλια αργότερα μια και αν έπαιζε ουσιαστικά ταυτόχρονα όσοι το είδαν τώρα τόσοι θα το βλέπαν άρα πιθανόν να έχουμε και άλλους που θα το δουν στις επομενες προβολές!
|
|||
|
|||
To mega και ο alpha μαγνητοσκοπησαν τα ρεπορταζ και θα τα δειξουν μεσα στην αλλη βδομαδα. Προφανως ειναι καλυτερο, ειμαστε επικαιροι πιο πολλες μερες.
|
|
||||
|
||||
Και τα τηλ συνεχίζονται!
|
|
||||
|
||||
¶ντε να αυξανόμαστε τα μέλη του συλόγου λοιπόν!!!!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
"Πολύ καλή δουλειά Κύριοι !!! Πάντα τέτοια "" |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Για να μην μας στέλνουν την κασέτα από την Αθήνα ... υπάρχει κάποιος από την Θεσσαλονίκη που να έχει γράψει την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ;;;; |
|
||||
|
||||
Υπάρχει η δυνατότητα να το κάνουμε και εδώ Αθήνα φτάνει αυτός που έχει γράψει το VHS να μου το φέρει αύριο στη συνάντηση του συλόγου.
|
||||
|
||||
Πετάει η ομάδα !!!
|
|
||||
|
||||
Νομίζω ότι ο Δημήτρης ο Γκιζης έγραψε του Αντ. Οπότε στην συναντηση ίσως μπορέσουμε να το μοιραστούμε.
Πάντως ήταν μια πολύ καλή διαφήμιση για τον ΠΣΦΕ, δεδομένου ότι αμέσως μετα άρχισαν να χτυπάνε τα τηλ και απο γνωστούς, που δεν ξερανε ότι το θέμα θα παίξει, αλλα και απο άλλους ενδιαφερομένους, που ειναι και το βασικότερο!!! Είδατε τι μπορεί να κάνει μια απλή επιστολή διαμαρτυρίας??
Tένια 300λτ Thorichthys ellioti, pimelodus pictus 240λτ corydoras panda, otocinclus sp. 60 λτ καραντίνα 200λτ ?Wenn alle zustimmen, dann stimmt etwas nicht. (=Όταν όλοι συμφωνούν, τότε κάτι δεν πάει καλά) |
|
|||
|
|||
Εύγε στην Τένια και στον Πάνο που άνοιξαν το σπίτι τους και πέρασαν με απλότητα και σοβαρότητα το τί μας προσφέρει το ενυδρείο/α στο σπίτι μας.
Πολλά μπράβο επίσης στο Δ.Σ του Π.Σ.Φ.Ε και σε όσους από τα μέλη έβαλαν το χεράκι τους για την τόσο ουσιαστική παρουσίαση – προβολή. Θερμά συγχαρητήρια σε όλες και όλους. ΣΗΜ. Για την μετατροπή του VHS σε AVI– MPEG2 (DVD) – Dvix– WMV(internet) ό,τι θέλετε μπορείτε να με υπολογίσετε. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
και ξανα-μανα ενα μπραβο και απο εμενα...
για να δουμε πως θα τα παει η θεσσαλονικη στις προωθητικες ενεργειες...
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
Απλό και κατανοητό .Συγχαρητήρια.
Για τα "χρυσόψαρα σε γάμους" δεν ακουσα και αυτό με ανησυχεί λίγο.Για να δούμε τι έπεται. |
|
||||
|
||||
διαφορες φημες που θελουν τον Λιαρελη να τρωει ψαρια απο το ενυδρειο τού Παναγιωτη σαν μεζε για ουζο,
ουδεμια σχεση εχουν με καποιες παλιοτερες καταγγελιες γνωστου τ*όμπα, οτι τα τρωει ο γαβρος!!! απλα συνεπεσε συνδρομοι... Τσαμπα βαλαμε τα εργαλεια να γραφουν απο το Mega δλδ ε? μαθετε ποτε και τι ωρα θα τα δουμε μην γινει της κορεας... ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!! |
|
||||
|
||||
Αυτό νομίζω Σωκράτη έπαιξε μόνο στην εφημερίδα! Αλλά και πάλι ήταν σημαντικό!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Πάντως έγινε η αρχη και αυτό που έχει σημασια είναι να συνεχίσουμε ακομα πιο δυναμικά!
Tένια 300λτ Thorichthys ellioti, pimelodus pictus 240λτ corydoras panda, otocinclus sp. 60 λτ καραντίνα 200λτ ?Wenn alle zustimmen, dann stimmt etwas nicht. (=Όταν όλοι συμφωνούν, τότε κάτι δεν πάει καλά) |
|
||||
|
||||
bravo παιδια.αντο εγραψε κανεισ ας το ανεβασει να το κατεβασουμε να το δουμε.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimitris21 : 15-09-06 στις 14:01 |
|
||||
|
||||
Τζίφος
Γεια σας παιδιά! απογοητευμένη κι εγώ όπως όλοι σας. 2 βίντεο, κ τα 2 προγραμματισμένα να γράψουν. Το ένα στον alpha κ το άλλο στο mega.Αποτέλεσμα.... να γράψω όλες τις ειδήσεις της ημέρας μη τυχόν κ μου ξεφύγει καμμία....Εκτός αυτού έριξα κ ένα ψάρεμα στις κασέτες πριν μπω εδώ, ώστε να ενημερωθώ από εσάς τουλάχιστον.Κάντε κάτι όσοι καταφέρατε να το έχετε, να το δούμε κι εμείς <οι άτυχοι>! Είμαι σίγουρη ότι την επόμενη φορά δεν θα μου ξεφύγετε με τίποτα. Φτάνει να ξέρω ημέρα κ ώρα.Χαιρετώ!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|