|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
Eλα ντε Χιλια συγνωμη! |
|
||||
|
||||
Βεβαια το θεμα με την τροφη και τι ακριβως παιζει δεν ξερουν ουτε οι επιστιμονες ακριβως...το ειπα και ποιο πανω και εδωσα και ενα λινκ.
Για αυτο λεω παντα οτι παιζει ρολο και το περιβαλλον που ζουν. ΥΓ. Ενα απο τα πραγματα που ειναι μαγικα σε αυτο το χομπι ειναι οτι δεν υπαρχουν σε πολλα πραγματα κατι στανταρντ...τα ανακαλύπτεις στην πορεια... |
|
|||
|
|||
Χθες παρατηρησα οτι το θυληκο socolofi τρελλαθηκε!!Εκανε κατι τρελλους ελιγμους λες και ειχε παθει κριση!Σημερα ειναι ολα καλα!
Καμια ιδεα? |
|
||||
|
||||
Αν είναι πάλι όλα καλά, ότι και να ήταν το ξεπέρασε
|
|
||||
|
||||
Μήπως περιστρεφόταν γύρο από τον εαυτό της?
|
|
|||
|
|||
Οχι εκανε σπασμωδικες κινησεις αριστερα δεξια εντονε και κοπανιοταν παντου..σαν να ειχε μπει ο διαβολος μεσα της!!!!
|
|
||||
|
||||
μηπως εννοεισ οτι ετριβε τα βραγχια του στο χωμα...?
|
|
|||
|
|||
Οχι οχι αυτο που εγραψα ,ξερω πως ειναι οταν τριβονται στο χωμα.Το εκανε χυμα στο νερο οχι στον πυθμενα!
|
|
||||
|
||||
ααα...οκ.
ψυχολογικά ειναι αυτα...τι, μονο εμεις? |
|
|||
|
|||
Ναι οντως,απλα φοβηθηκα λιγακι...παντως τωρα ολα ειναι καλα!!!
|
|
|||
|
|||
Εχω ενα kadango οπως εχω γραψει αρσενικο με 2 θυληκες,αλλα ρε παιδια τις εχει ταραξει στο κυνηγι δεν ξερω τι να κανω και εκτος απο κυνηγι τις τσιμπαει κιολας...ειναι φυσιολογικο?
|
|
||||
|
||||
Το συγκεκριμένο ψαρι ειναι φιλικό.
Για να το κανει μαλλον θελει κοκο. Τι μπορεις να κανεις...αν εχεις ενα αλλο ενυδρειο, βαλτο εκει για καμια εβδομαδα να ηρεμήσει και αυτο και οι θηλυκές. Αλλιως πολλες κρυψωνες... |
|
|||
|
|||
Εχω πολλες κρυψωνες...ελπιζω να χαλαρωσει σιγα σιγα...ας του κατσει και μια απο τις 2 αμαν πια!
|
|
|||
|
|||
Kαλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα απο το απογευμα,ο σοκολοφι και ο μαινγκανο εχουν ορεξη και εχουν αρχισει και πλακωνονται πολυ ασχημα...για να δουμε...
|
|
||||
|
||||
Θα τα εχεις κατα καιρους. Μην σε τρελαίνει, θα σταματησουν.
|
|
||||
|
||||
είναι το κύριο χαρακτηριστικό των ψαρίων αυτών. Μην σε απασχολεί. Συνήθως έτσι γίνεται. Συνήθως τα ψάρια της οικογένειας αυτής τσακώνονται συνέχεια αλλά χωρίς απώλειες.
|
|
|||
|
|||
Μετα απο λιγο ηρεμησαν αλλα ειναι εντονα κυριαρχικοι οσο αναφορα τη μερια τους!!!
|
|
||||
|
||||
φιλτρο
ηθελα να σε ρωτησω εαν εισαι ευχαριστημενοσ με το φιλτρο και αν σε καληβει,εγω εχω ενυδρειο με 200λ και σκεφτομαι να βαλω εξωτερικο.
|
|
|||
|
|||
Απο το φιλτρο ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,το νερο το κανει πεντακαθαρο και ειναι αθορυβο!
|
|
|||
|
|||
To ματιασαμε το φιλτρακι μου παιδια...το καθαρισα και το εβαλα και παλι σε λειτουργια και δακρυζει απο την ενωση που στελνει το νερο...δηλαδη στην ενωση απο τα βανακια του!!!Θα το αφησω λιγο μπας κ ειχε κρατησει νερο μεσα στην ενωση...εχει παθει κανεις κατι παρομοιο?
|
|
|||
|
|||
Eπιτελους μπουκωθηκε!!!!!!Την καταφερε ο λαμπιντακος μου τη μια απο το χαρεμακι!!!Πολυ ωραιο σκηνικο παιδια....τον ακολουθαει στη σπηλια τους παρα πολυ ομορφες εικονες!!!!!!
------------------------- Παρ οτι μπουκωθηκε ξαναπανε και τις κανει τρεμουλα ειναι οκ αυτο ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sx21 : 04-02-12 στις 21:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Ναι ρε συ! Απόλυτα φυσιολογικό! Μπορεί η διαδικασία να μην έχει τελειώσει ακόμα. Το πόσο γρήγορα θα γίνει παίζει ρόλο απο την εμπειρία των ψαριών, το μέγεθος, την ηλικία, το πόσα αυγά διαθέτει η θηλικιά και το τι διακόσμιση και συγκάτοικους έχουν.
|
|
|||
|
|||
To oti καθετε ο αρσενικος απ εξω απο την κρυψωνα τους και παραφυλαει φυσιολογικο κ αυτο ετσι δεν ειναι?
|
|
||||
|
||||
Ολα τα αρσενικα,οταν βλεπουν την μπουκωμενη τους,παντα συνεχιζουν να χορευουν.Πιθανον να τους ειναι ερεθιστικη εικονα
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
Χαχα...παντως πολυ ομορφες εικονες σημερα δεν εχει βγει καθολου η μικρη....και δεν μπορω να τη δω καθολου εκει που ειναι....τρελλη κρυψωνα!
|
|
||||
|
||||
Έτσι είναι αυτά! Πρόσεξε αν είναι η πρώτη της φορά μπουκωμένη να μην στρεσάρεται ώστε να μην τα καταπιεί! Μην πειράζεις και πολύ το ενυδρείο!
|
|
|||
|
|||
Δεν πειραζω το ενυδρειο...αν κ βγαινει και κανει καμια βολτα...Οταν μπουκωνονται καθονται παντα σε κρυψωνα?Τρωνε κανονικα ή οχι?
|
|
||||
|
||||
Όχι δεν κάθονται όλη την ώρα κρυμένες, αλλά βγαίνουν που και που. Πιο πολύ θα βγαίνει όταν φτάσει στις μέρες της και θα περιτρυγιρίζει.
Τροφή γενικώς δεν τρώνε. Αν είναι έμπειρη σε μπουκώματα τότε ίσως να ξέρει πως να φάει αλλά δεν θα φάει ποσότητα. Ίσως ένα φυλαράκι και αυτό στα κλεφτά και όχι συνέχεια! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
lefterisafrica παρουσιαση trigon 350 malawi | lefterisafrica | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 11-04-11 10:30 |
πρωτη παρουσιαση Malawi 200λιτρα | johnbaz | Malawi | 28 | 11-02-11 20:33 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου!! ( malawi ) | thanasis76 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 96 | 05-08-08 15:06 |
παρουσιαση νεο malawi | odin79 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 08-04-08 06:33 |