|
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
το εβαλα 1 μηνων περιπου μαζι με τα μεγαλα.. δεν το κυνηγουσαν πολυ.. ηρεμα πραματα.
μεγαλωνε απιστευτα γρηγορα ομως! και δεν ταιζα πολυ, ετρωγε μικροοργανισμους και infusoria που υπηρχαν στο γαριδαδικο. κανενας αλλος γοννος που εχω βγαλει δεν μεγαλωνε τοσο γρηγορα , ουτε καν τα αγκιστρακια (λογικα υπηρχε αφθονο φαι). σε τι μεγεθος ειναι τα δικα σου? |
|
||||
|
||||
Thanks αυτο περιμενα να ακουσω μου εφτιαξες το βραδυ αυριο μολις κλεισουν τα φωτα θα μετακομισει στο κυριως ενυδρειο,αυτος ειναι ενος μηνων και μιας εβδομαδας το δευτερο τριων εβδομαδων και το τριτο δυο
Υγ:Αν εχεις pistia βαλε στη γενηστρα εχει απιστευτα περισσοτερους μικροοργανισμους απ την moss Υγ2:Αν ξαναβαλεις ζευγαρι αστα να κανουν αρκετα αυγα το επιπεδο εκκολαψης ειναι πολυ μικρο |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
σημερα εβαλα ζευγαρι σε ενα 25 λιτρο, δεν εχω πιστια πλεον.. αλλα ηταν στρωμμενο το ενυδρειακι ετρεχε πανω πανω 3 μηνες. εχω μια ριζα με μοςς αρκετο καιρο μεσα και φαινονται να πεταγονται διαφοροι μικροοργανισμοι.. εβαλα και spawning mop.. ηδομεν |
|
||||
|
||||
Ολα καλα τοτε καλη επιτυχια
|
|
||||
|
||||
να σαι καλα!
|
|
||||
|
||||
Κανενα νεο?
|
|
||||
|
||||
Ακομα τιποτα...
αφησα 10 μερες το ζευγαρι.. αλλα δεν ειδα κατι.. δεν την ¨πιεζε¨ πολυ ο αρσενικος.. ετσι τα επεστρεψα στο ενυδρειο τους σημερα και πηγα σε πιο σιγουρη λυση, εβαλα το παλιο μου ζευγαρι που μου εδωσε την προηγουμενη γεννα.. αντε να δουμε... |
|
||||
|
||||
Γιατι δε βαζεις 2 θυληκιες?
|
|
||||
|
||||
θα το δοκιμασω κι αυτο αν δεν βγει κατι..
αλλα νομιζω και με την μια γινεται δουλεια και δεν ηθελα να αλλαξω ¨σπιτι¨ και σε αλλο ψαρι |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
RIP pseudomugil gertrudae | tsoui | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 22 | 21-02-14 00:33 |
Pseudomugil gertrudae | philorian | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 5 | 22-10-12 14:16 |
pseudomugil gertrudae | mpoumpoula | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 11 | 28-02-11 01:50 |