|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
tds μετρα.οχι ph.το ph καθυστερει να αλλαξει και να σταθεροποιηθει.και ετσι κιαλλιως δε θες να γινει αποτομα αυτο γιατι μπορει να προκαλεσει οσμωτικο σοκ στα ψαρια. και πρεπει να υπαρχουν και οξεα που να το κατεβαζουν.οπως ειπαμε παραπανω για χουμικα κλπ.
για καθε 18ppm(17.8 για την ακριβεια) tds που μετρας,υπολογιζε 1 μοναδα GH(διορθωμενο). |
|
||||
|
||||
Νερό ενυδρείου 030 tds
νερό αλλαγής 066 tds και τα δύο νερά έχουν 3 gh και 3 kh Αρχίζω να αμφιβάλλω για τα αποτελέσματα των μετρήσεων... Αν μου λες πως 018 ppm στο tds είναι και μια μονάδα στο KH, κάτι δε στέκει.. |
|
||||
|
||||
ωπα σορυ! το ΚΗ που εγραψα παραπανω ειναι λαθος.GH ηθελα να γραψω και εγραψα ΚΗ λογω του οτι εμπαινα απτο κινητο μαλον
η GH περιεχει και την ΚΗ.δεν διαλεγει το tdsομετρο ποια σκληροτητα θα μετρησει,τα μετραει ολα υποψιν οτι παιζει και η θερμοκρασια του νερου ρολο στη μετρηση. εμενα ενταξει μου φαινονται οι μετρησεις σου. δες και αυτο το θεμα http://www.aquatek.gr/vb/showthread....ighlight=18ppm |
|
||||
|
||||
Επανέρχομαι..
Την Δευτέρα ήρθαν 3 pearl gourami και 6 corydoras, έφυγαν τα 5 ancistrus, που απ' ότι φάνηκε μου διέλυσαν τον εχινόδορο, αλλά δε χωρούσαν κ όλας. Υγιέστατα, με πολύ καλή προσαρμογή (κόμπο σε σωληνάκι αεραντλίας και σταγόνα-σταγόνα).. σουλατσάρουν στο ενυδρείο Μερικές φωτογραφίες για την αναγνώριση φύλου.. |
|
||||
|
||||
Φωτογραφίες.. |
|
||||
|
||||
πολυ ωραια προσπάθεια..μολις φουντώσουν και τα φυτα θα ειναι ακομα πιο ωραιο
|
|
||||
|
||||
ομορφο! μια παρατηρηση μονο.. το ενυδρειο μπαινει μεσα στο επιπλο? γιατι δε φενεται καλα ο πατος.. φενεται οτι χρειαζεσαι κ αλλη αμμο.
|
|
||||
|
||||
Καλημέρα! Το έπιπλο έχει μια φάσα αφαιρούμενη γύρω γύρω αλλά και πάλι έχω λίγη άμμο...
Μα να ψάχνω 2 σακιά black sand εδώ κ δυο μήνες κ να μη βρίσκω πουθενά... |
|
||||
|
||||
Καινούργιες φωτό!
Φούντωσαν τα φυτάκια! |
|
||||
|
||||
μια χαρα "γκουραμοτοπικο" μου φαινεται λιγα φυτακια επιφανειας θα εβαζα ακομα κ θαναι σουπερ
αν ησουνα αθηνα θα σου εδινα ιακυνθο να βαλεις.αν και με καπακι ισως δε βολευε πολυ. |
|
||||
|
||||
Θέλω να βάλω φυτό επιφάνειας και για τα γκουράμι ναι. Απεχθάνομαι όλα τα φυτά που φέρνουν στο κερατόφυλλο, γιατί αν πει και μαδίσει την πάτησες..
Όπως επίσης και την φακή που πολλαπλάσιάζεται με αλματώδεις ρυθμούς.. Τι άλλο φυτό επιφάνειας μπορεί να μπει ? |
|
||||
|
||||
limnobium,pistia
|
|
||||
|
||||
Και hydrocotyle leucocephala μπορεί να μπει σαν φυτό επιφανείας
|
||||
|
||||
παντως μιας και εχεις γκουραμια,ριξε μια ματια και στα λινκ εδω
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=66475 πολλες απτις περιοχες εχουνε και γκουραμια. ειδικα το λινκ για το aquarticles εχει πολλες ενδιαφερουσες πληροφοριες παντως βιοτοπικα εισαι πολυ κοντα,ειδικα αν βαλεις κιαλλες κρυπτοκορινες |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυτεμένο 240 λίτρα | iliaspanagiotou | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 31 | 25-08-11 11:25 |
Φυτεμένο 30 λίτρα | loki21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 19-07-11 16:37 |
50 Λίτρα Φυτεμένο | Giannis_4 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 18-04-11 23:18 |
110 λίτρα. Φυτεμένο, Guppy. | papanike | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 28-10-10 23:21 |
96 λίτρα φυτεμένο | medico | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 19 | 15-10-10 15:39 |