|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
και εμεις που είμαστε 15??
|
|
||||
|
||||
δηλαδη αν ερθω την πρωτη φορα με τον κηδεμονα (πατερα πχ ) μετα θα μπορο να ερχομαι μονος μου ετσι ....η πρεπει να τον ''ταλαιπωρω'' καθε φορα..?
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
για να έρθεις μπορείς και μόνος σου. για να γίνεις μέλος χρειάζεται η υπογραφή του κηδεμόνα σου. |
|
||||
|
||||
α οκ ρε παιδια.....ισως το επομενο σαββατο να ειμαι κει.....
|
|
||||
|
||||
σημερα δεν καταφερα να ερθω
εχω αδεια αν υπαρχουν δουλειες ακομα να γινουν εδω ειμαι μεχρι τις 26 |
|
||||
|
||||
ψάχνουμε έναν ψαρακα για ένα ενυδρείο. έχεις κάτι υπόψιν?
|
|
||||
|
||||
χα ... λελε
|
|
||||
|
||||
παιδια γεια σας και παλι...μια απορια...το σαββατο αν καταφερω και ερθω εχω να φερω καποια ψαρακια ...2 ασημι καρχαριακια και κατι τετρα..μπορο να τα φερω και να τα ανταλλαξω με κατι αλλο..πχ κλαδεματα ...ή λογο του οτι ειναι ωρα δεν θα αντεξουν...?ευχαριστω εκ των πρωτερων..
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
α οκ...απλα ελεγα μηπως ανταλασσονταν με καποιο μελος(και να το συνδιαζα) ...αλλα δεν πειραζει..ευχαριστω....
|
|
||||
|
||||
αν κανονιστεί η αλλαγή να γίνει χέρι με χέρι, φυσικά και γίνεται. για φιλοξενία από το σύλλογο δεν υπάρχει ακόμα η δυνατότητα
|
|
||||
|
||||
ναι φιλε...αυτο το καταλαβα...καποια στιγμη θα γινω και γω μελος ...για να δυναμωσουμε τον συλλογο...αυτο που ελεγα ειναι μηπως θα υπαρξει προβλημα που θα παραμεινουν οση ωρα ειμαστε κει τα ψαρια στην σακουλιτσα,,,
αν αποφασισω να τα φερω |
|
||||
|
||||
παιδια για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα....σε περιπτωση που καταφερω και ερθω το σαββατο..''για πρωτη φορα'' μπορει καποιος να φερει κανα κλαδεμμα (vallisneria,ceratophyllum,και γενικα κατι ευκολο)...περαιτερω συννενοηση με π.μ ...ευχαριστω..Υ.Γ η ωρα και η διευθηνση ισχυουν ετσι>?Ο Π.Σ.Φ.Ε στην Αθήνα πραγματοποιεί τις συναντήσεις του κάθε Σάββατο απο τις 17.00 έως τις 21.30 στον χώρο του, Μεγ. Αλεξάνδρου 47, είσοδος από Ιάσoνος και Χαριλάου Τρικούπη, δίπλα στην πλ. Μέμου στον Κορυδαλλό.
|
|
||||
|
||||
Ισχύουν
|
|
||||
|
||||
καποιος να ενημερωσει για τα φυτα..??αν μπορεσετε να τα φερετε θα ενημερωσω οτι θα ερθω...
|
|
||||
|
||||
παιδια το σαββατο κρατηστε και μια θεση για μενα ,,,90% θα ερθω....τωρα αν προκυψει κατι...την αλλη βδομαδα....
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ΑΝΤΕ παιδιά να μαζευόμαστε σιγά σιγά |
|
||||
|
||||
παιδια...αυριο η συναντηση θα γινει η θα μεταφερθει λογω εορτων για το αλλο σαββατο...
|
|
||||
|
||||
Εγώ θα περάσω μια βόλτα κατά τις 6 για να ξεφορτώσω κάτι πράγματα.
|
|
||||
|
||||
...ενιγουει...ο καινουργιος χρονος θα μας βρει ξεκουραστους..
|
|
||||
|
||||
η συναντηση του νεου χρονου θα μας βρει εκει στις 9/1/10???
|
|
||||
|
||||
Βεβαίως!
|
||||
|
||||
Αύριο Σάββατο σας περιμένουμε για τα τα πούμε και από κοντά.
|
|
||||
|
||||
παιδια σημερα θα ειναι ανοικτα ετσι>?? μην ερθω τσαμπα με στο κρυο..(χαχ) αν και θα ερθω για λιγο ας ενημερωσει καποιος...
|
|
|||
|
|||
παιδια που ειναι ο συλλογος?
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
σγνωμη δεν το ειχα δει. ευχαριστω πολυ
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αν.Μακ. και Θρακη, συναντήσεις | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 815 | 31-07-17 21:19 |
Τακτικές Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. Αττικής | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 97 | 14-10-06 01:53 |