|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Λίγα λες, μία ελπίδα είχα να βγω στα 58 αλλά με πήγαν στα 62 με αυτά που άκουγα σήμερα.
Εdit :Αχα τώρα το μέτρησα 24 χρόνια ακόμα να δω πως θα δουλεύω στο pc στα 62 μπρρρρρ |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Εντελώς off topic;;;;;
|
||||
|
||||
Δεν παλεύεστε!! Έτοιμος ήμουν να ρωτήσω "πότε θα βγω στη σύνταξη" αλλά μετα είδα πως το θέμα είναι "κοπη της πίτας κλπ..."
Σβήνε τώρα Χαλβαδούκο που λεν και οι πολλοί!!! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Παράθεση:
Ρε αν δεν έρθω εγώ ενυδρείο δεν παίρνετε! Μην ξεχνάτε ποιός "έδωσε" το ενυδρείο! Άλλοι τα δίνουν κι αλλού χρεώνετε τα γούρια! Ελεμέδες άντρες ....
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
Λούση μου, εχεις δίκιο... αν δεν ηταν ο γιος σου δεν θα ειχα το malaui τωρα...
ο αντωνης το φιλτρο, ο πανος το καπακι, εγω την γυαλα, κ εσυ την βαση με τον θερμοστατη. οκ?
|
|||
|
|||
....ρε παιδες...σας ειπανε οτι θα εχει και ενυδρειο ή τσαμπα "μαλωνετε" ???
|
||||
|
||||
Ε όλο και κάτι θα έχει
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
οκ σύμφωνοι! Αρκεί να μπορέσω να έρθω!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
θα έρθω κ' εγώ.
|
|
||||
|
||||
Τα λεμε την Κυριακή.
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Παρών!!
|
||||
|
||||
θα σας δω εκει....
|
||||
|
||||
Παρουσιολόγοοος...για άρχισε την καταγραφή,ν' ανέβει το ενδιαφέρον
|
|
||||
|
||||
Εγώ μέσα...θα φέρω βασιλόπιτα...και πολλά πολλά δωράκια
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Κοπή πίτας του 2010, την Κυριακή 28/2 στο γνωστό Bennigan's george Κλεόβουλος panos-alex/polis Perazzi paraskevi_gr giannisaek lucy ΑΝΤΩΝΗΣ1980 repanas6 drbig aaaooll bokostas Άντε δηλώστε συμμετοχή, αν θέλετε να φάτε πίτα. |
|
||||
|
||||
Καλημέρα σε όλους!!! Υπολογίστε και μένα.
Υ.Γ. Αν έχει κανείς 2-3 σαλιγκαράκια Planorbis corneus θα του ήμουν υποχρεωμένος... Έκανα επιτέλους αναβάθμιση στο φωτισμό το ΣΚ που μας πέρασε και προβλέπω να έχω προβλήματα με τις άλγες... |
|
||||
|
||||
Στην κλήρωση της πίτας θα υπάρχουν(πέρα απο τ' άλλα δώρα)και:
5 Λογοτεχνικά βιβλία και 5 Παιδικά βιβλία προσφορά του Βιβλιοπωλείου "Σείριος". Μιχάλη το 'γραψα εδώ γιατί δεν πέρνεις μηνύματα |
|
|||
|
|||
Ε, τότε να έρθω κι εγώ.
Παράθεση:
Κλεόβουλος panos-alex/polis Perazzi paraskevi_gr giannisaek lucy ΑΝΤΩΝΗΣ1980 repanas6 drbig aaaooll bokostas Thrillos Μπράβο Κλεόβουλε, ωραία κίνηση και σε ευχαριστούμε. |
|
|||
|
|||
Εννοείται θα είμαι και εγώ.
|
|
|||
|
|||
Θα μαι και γω
|
|
||||
|
||||
ε κι εγώ...
|
||||
|
||||
Λείπει ο...Πάνος από τη Σαρακοστή;
|
||||
|
||||
θα προσπαθησω να περασω για να σας γνωρισω !!!
ειναι δυσκολη ωρα και λιγη !! |
|
||||
|
||||
θα σας δω μια άλλη φορά!
Ευχαριστώ πολύ που δεν με ξεχνάτε! Με συγκινείτε!!!
|
|||
|
|||
george
Κλεόβουλος panos-alex/polis Perazzi paraskevi_gr giannisaek ΑΝΤΩΝΗΣ1980 repanas6 drbig aaaooll bokostas Thrillos nikosm1 kalaxan Alex_Salonica panos1972 akiriazides Λούσυ, να φάω το κομμάτι σου από τη πίτα? Κι αν έχει το φλουρί, τα βρίσκουμε. Καλά, μόνο τόσοι λίγοι, δεν το πιστεύω... Επαναλαμβάνω την δήλωση του george: "Εγώ μέσα...θα φέρω βασιλόπιτα...και πολλά πολλά δωράκια" |
|
||||
|
||||
Να το πάρεις το κομμάτι μου, και αν το τύχεις το φλουρί ... χάρισμά σου με όλη την ψυχή μου!
Λυπηρό να δηλώνουν τόσοι λίγοι, αλλά δείτε και την καλή πλευρά, δεν έρχονται για τα δώρα αλλά για την παρέα!!!
|
|||
|
|||
Μαλλον θα ερθω κι εγω...να δω απο κοντα ποιος ειναι αυτος ο Bokostas και γιατι γινεται τόσος ντορος
|
|
|||
|
|||
Μπα, δεν δουλεύεις τις Κυριακές, βρε δουλευταρά?
george Κλεόβουλος panos-alex/polis Perazzi paraskevi_gr giannisaek ΑΝΤΩΝΗΣ1980 repanas6 drbig aaaooll bokostas Thrillos nikosm1 kalaxan Alex_Salonica panos1972 akiriazides drbig |
|
|||
|
|||
Δουλεια... κατι μου θυμίζει αυτο.....
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Kοπή της πίτας για το 2009 στη Θεσσαλονίκη | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 35 | 27-02-09 17:04 |
Κοπή της πίτας για το 2009! | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 50 | 03-02-09 20:50 |
Kοπή της πίτας για το 2008 στη Θεσσαλονικη | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 97 | 27-02-08 18:39 |
Κοπή της πίτας για το 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 60 | 22-01-08 20:47 |