|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
ειμαι ατυχοσ
παιδια στο ενειδριο με τα γκαμπυ το πηρα για να κανω αναπαραγωγη ομωσ η ατυχια μου δεν εχει ορια ενα γκαμπι ηταν πολυ φουσκομενο και λιγο πριν γενηση ψοφησε .........:smt08 6 : smt086
|
|
||||
|
||||
προσπαθουμε να μην περνουμε πολυ φουσκομενες γιατι στρεσαρονται και η γενανε μεσα στη σακουλα μεταφορας αν ειμαστε τυχεροι γεναει στο ενυδρειο
και αναλογα το στρες που εχει φαει πεθαινει η ζει καλο θα ειναι να βλεπουμε ολο το κυκλο πρωτου τη γενηση και ετσι θα μαθουμε πιο σωστα την ολη αναπαραγωγη
|
||||
|
||||
οκ φιλε ευχαριστω!!!
|
|
||||
|
||||
θα γεννησουν οι αλλες θυληκες.... μην αγχωνεσαι!!!! γεννανε σαν κουνελια τα γκαπι...... αντε καλο ξεκινημα
|
||||
|
||||
ευχαριστο φιλε να σαι καλα
|
|
||||
|
||||
εσυ φροντισε να δωσεις στα υπολοιπα ψαρακια καλες συνθηκες..και απο γεννες μη φοβασαι...θα εχεις αμετρητες!
|
||||
|
||||
Εγώ να γίνω πάλι ο μαλακας του φόρουμ και να σου πω (σε εσένα GENITORA αναφέρομαι), άσε τις αναπαραγωγές και τις ιστορίες και ψάξτη λίγο με τις συνθήκες του ενυδρείου γενικώς (τι κάνουμε, τη ρουτίνα κτλ) κι όταν μετά από ψάξιμο και σοβαρή σκέψη κατασταλάξεις σε κάποιο ψάρι, ξαναψάξτο για να δεις πως μπορείς να του προσφέρεις τις σωστές συνθήκες. από κει και πέρα οι αναπαραγωγές θα έρθουν μόνες τους.*
*αναφερόμενος σε όλα τα θέματα που έχει ξεκινήσει ο συγκεκριμένος χρήστης παιδια......... σιλβερ σαρκ ειμαι ατυχοσ μονομαχοι απορια Απορίες για guppies γκουραμι tigraki αναπαρωγη ψαρια...... help μικρα γκαμπι |
|
||||
|
||||
...κιαλλα πολλα που συνχωνεφτηκαν
|
|
|||
|
|||
[quote=chemical mac;373115]Εγώ να γίνω πάλι ο μαλακας του φόρουμ και να σου πω (σε εσένα GENITORA αναφέρομαι), άσε τις αναπαραγωγές και τις ιστορίες και ψάξτη λίγο με τις συνθήκες του ενυδρείου γενικώς (τι κάνουμε, τη ρουτίνα κτλ) κι όταν μετά από ψάξιμο και σοβαρή σκέψη κατασταλάξεις σε κάποιο ψάρι, ξαναψάξτο για να δεις πως μπορείς να του προσφέρεις τις σωστές συνθήκες. από κει και πέρα οι αναπαραγωγές θα έρθουν μόνες τους.*
...πιπερι και γρηγορα... ...πες το "λακαμάς",ετσι για ποιο ομορφα....
|
||||
|
||||
σε ποσα λιτρα αληθεια εβαλες το γκαπυ?
|
||||
|
||||
αντε μπραβο πες τα ρε Μακη γιατι θα ξαναβγαλω μυωπια με αυτα που διαβαζω....
|
|
||||
|
||||
παιδια σε τη ηληκεια αρχιζουν να γεννουν ψαρακια τα γκαπι;
|
|
||||
|
||||
φιλε μου οταν ταπαρεις θα ειναι ηδη σε καταλληλη ηλικια για να γεννανε.τωρα αμα εχεις γεννα τα μωρακια θα μπορουν να γεννησουν σε 8 μηνες περιπου.εξαρταται και απο το τι τα ταιζεις και ποσο.
|
|
||||
|
||||
σε ποσο χρονο προλαβενεις να παρεις ενα μεγαλο ενυδρειο ???? σε τοσο γιατι θα γεμησεις μικρα μεσα σε 2 μηνεσ θα εχεισ καμια 50 απο 2 3 θυλικιες
|
||||
|
||||
platy or molly???
παιδια την παρασκευη θα παο να παρω ψαρια και δεν ξερω τι να παρω πλατυ η μολυ το ενειδριο μου ειναι 50 λιτρα και εχω μεσα γκαμπι!!!!!
|
|
||||
|
||||
Κάπου στο διαδίκτυο είχα δει πως τα mollies χρειάζονται περίπου 60-80 λίτρα το λιγότερο. Τώρα για platies δεν γνωρίζω. Μπορεί βέβαια να κάνω λάθος οπότε περίμενε για κάποιον εμπειρότερο στα ζωοτόκα ψάρια.
|
|
||||
|
||||
οκ φιλε θα περιμενω!!!
|
|
||||
|
||||
Ποσα γκαπυ εχεις? Σε λιγο θα γεμισει το ενυδρειο σου απο τις γεννες!! Κανε λιγη υπομονη και θα δεις!
|
||||
|
||||
επειδη τα θηλυκα γκαπυ ειναι λιγο μικροτερα απο τα πλατυ,οποτε δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα, βαλε πλατυ...τα μολυ ειναι αρκετα μεγαλυτερα...ειδικα τα sailfin....
|
||||
|
||||
Παράθεση:
δεν θα τα κρατισω ολα βρε! θα τα χαρισω σε φιλους ή θα τα πουλησω σε πετ σοπ..... |
|
||||
|
||||
Google is your friend
Θυλικές: http://images.google.com/images?q=fe...N&hl=en&tab=wi Αρσενικοί: http://images.google.com/images?q=ma...N&hl=en&tab=wi
|
||||
|
||||
μ......παρατηρω οτι τα αρσενικα εχουν μεγαλυτερες ουρες....περισσοτερα χρωματα....
ετσι ειναι; |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Α.. τα αρσενικά είναι και σαφώς μικρότερα...
|
||||
|
||||
μαλιστα...... αρσενικα: μικροτερο μεγεθος,περισσοτερα χρωματα,μεγαλυτερη ουρα,+ενα πτεριγυακι!
tnx! google is my friend! |
|
||||
|
||||
Επειδή εγώ στάθηκα πιο τυχερός, το ενυδρείο τρέχει 3 εβδομάδες και πριν 6-7 ημέρες είχα γέννα Προσπαθώ να μετρήσω πόσα μικρά είναι αλλά είναι λίγο δύσκολο έως απίθανο, όλο ανακαλύπτω και περισσότερα, άσε δε αυτά που έφαγαν... Χτες αργά κατάφερα να μετρήσω 7
Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι αν μπορώ κάπως να ξεχωρίσω ποια είναι αρσενικά και ποιά θηλυκά, καθαρά για λόγους περιέργειας... Εκτος του οτι φαίνεται σε κάποια η διαφορά "ηλικίας" (προφανώς δεν γεννήθηκαν όλα την ίδια μέρα αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως κάποια είναι μαύρα (η έστω πολύ σκούρα...) ενώ κάποια άλλα άσπρα, σχεδόν διαφανή. Ευχαριστώ! |
|
||||
|
||||
γεννητουρια
παιδια μολισ εφαγα και πηγα να δω τα ψαρακια μου βλεπω ενα μικρο γκαμπι !!αλλα το φαγανε η κρυφτικε παντοσ αναμενο και αλλεσ γενεσ............
|
|
||||
|
||||
παιδια ποιοι ειναι οι καλυτεροι συγκατικοι για γκαπι?
|
|
||||
|
||||
....πλατυ δαγκωτο
|
|
||||
|
||||
Με μια απλή αναζήτηση βρίσκεις ο,τι ψάχνεις εδώ !!!
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....hlight=guppies
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δυσπλασίες σε guppies... (& άλλες χαζές απορίες αρχαρίου!) | uptight | Ζωοτόκα | 17 | 10-10-08 21:23 |
Νέο 80αλιτρο με Guppies και απορίες!! | kostasthess_ | Ζωοτόκα | 16 | 30-09-07 14:34 |
Απορίες, πολλές απορίες... | oikonm | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 25-06-07 22:35 |
Απορίες | tsiko | Δίσκοι | 1 | 26-03-07 11:38 |