|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- Μπες να δεις στις φωτο μου και κανε ζουμ στο 120 λιτρο αριστερα θα καταλαβεις το υψος που σου λεω
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mathiu : 17-07-16 στις 08:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Σε ποιες φωτό αναφέρεσαι;
|
|
|||
|
|||
δεν βγαίνουν κάτω από το νερό ?
|
|
||||
|
||||
Μπες προφιλ μου και στα αλμπουμ αλλιως αρχαριοι γλυκου νερου νεος στην παρεα και δες φωτο
------------------------- Δεν το εχω δοκιμάσει αλλα δεν νομιζω καθως λογικα θα επιπλεουν και θα σαπισουν
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mathiu : 17-07-16 στις 09:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
και όλο αυτό χωρίς καθόλου co2?????
|
||||
|
||||
Χωρις καθολου co2 βεβαια οπως εχω ξαναπει το γρασιδακι ψηλωνει αρκετα και δεν ξερω τι χρειαζεται και ποσο διαρκεί εμενα μεχρι στιγμης καλα μου παει στο γαριδαδικο
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
Πώς τα πας φίλε μου με το γαρίδα δικό???το γκαζόν???βάλε καμιά φώτο να δούμε αν θελεις
|
||||
|
||||
Παράθεση:
λοιποοοοον, με το γκαζον δεν το λες πια γκαζον καθως παιρνει πολυ υψος το φυτο και θελει καλο φωτισμο, οσα σημεια δεν το εβλεπε απευθειας φως αραιωσε και χαλασε. λιπασματα δεν εβαλα καθολου γιατιειχα αυγα απο κορυ και πλεον 6 μικρα που μεγαλωνουνε, δεν το διακυνδηνεψα ουτε co2 εχω χρησιμοποιησει, λιγο κερατοφυλλο εχω μεσα και Cabomba caroliniana αν δεν κανω λαθος. οι γαριδες γεννανε συνεχεια αλλα οταν φτασουν τελικο μεγεθος και φερουν αυγα καποιες τις χανω, ψαχνω με τεστ νερου κλπ να δω τι φταιει. πιθανον ο αστρωτος βυθος. αν δεν βγαλουν κατι τα τεστ.
|
||||
|
||||
άρα ισχύει ότι χωρίς φως και co2 δεν υπάρχει γκαζόνακι....
|
||||
|
||||
για το co2 δεν ξερω γιατι ειδα αναπτυξη και χωρις αυτο αλλα για το φως σιγουρα, απλα σου ειπα, παιρνει αρκετο υψος και κανει μεγαλα φυλλα δεν το λες και γκαζονπαρα δασος
|
||||
|
||||
μεγαλωνουν τα κορυ σιγα σιγα, θα τα αφησω κανα 3 μηνο ακομη να μεγαλωσουν για να μπουν στο μεγαλο 9 μετρησα τωρα που πηραν μεγεθος οι γαριδες και αυτες μια χαρα τα πανε το γκαζον βεβαια παει αλλα οκ ισως επειδη δεν του ειχα καλο φωτισμο
https://www.youtube.com/watch?v=GKW3ThZYTK4 https://www.youtube.com/watch?v=7AFt0Vx3JAY
|
||||
|
||||
Ε, τα γκαζον θελουν και το co2 τους.
Ωραια τα κορυντορακια ,να σου ζησουν. Παντως τα ενηλικα δεν τα πειραζουν σε τετοιο μεγεθος, αν δεν εχεις τους γονεις με μεγαλα ψαρια,μπορεις να τα βαλεις και απο τωρα. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Σίγουρα για να γινει οοοολο χαλι τα ποιο μεγαλα ειναι η μαμα κορυντορινα και ο αρσενικος ραμι που τωρα σαν κερβερος προσέχει τα αυγα. Ασε που ο βυθος ειναι αστρωτος καθως τον αλλαξα ολο απο μαυρο χαλίκι σε ψιλοκοκη αμμο μπεζ χωματοτεχνικη πριν κανα μηνα για αυτο θελω να τους δωσω λιγο χρονο ακομη. Ειχα αλλο ενα απο την πεωτη γεννα των κορυ αλλα το εχασα εκείνη την περίοδο. Διχως ενδειξεις αρωστειας κλπ
|
||||
|
||||
A! Αν εχει ραμιρεζι μεσα , αστα εκει που καθονται!
|
|
||||
|
||||
Ναι εχω ενα ζευγαρι που μολις γεννησε 😃 οποτε αναβάλλεται η μετακομιση τους για λιγο μεχρι να παρουν τα πανω τους
|
||||
|
||||
μετακομισαμε σε 60 λιτρα κυβο, τωρα περιμενουμε να ξεθολωσει
|
||||
|
||||
ωραιο το δεντρακι! μ' αρεσει!
βαλε εξοπλισμο να φτιαξεις κανεναν "πινακα", γιατι φαινεται πως το'χεις! |
|
||||
|
||||
Θα δειξει μολις ξεθολωσει.νασαι καλα φιλε μου. Το χαλακι θα περιμενω να απλωσει μοντε καρλο και η μοσσ στα κλαδια. Δεν ξερω τι αλλο θα ταίριαζε. 😀
|
||||
|
||||
Έχεις "δυνατό" χέρι! Πανέμορφο!
|
|
||||
|
||||
Μενελαε συγχαρητήρια , πολύ όμορφο !!!!!
|
|
||||
|
||||
ευχαριστω πολυ παιδια....
καπως καλυτερα σημερα
|
||||
|
||||
Ωραίο θα γίνει σιγά σιγά, σαν ένα αληθινό δεντρό το έχεις κάνει εδώ Ποιες είναι οι διαστάσεις της γυάλας?
|
|
||||
|
||||
Νασαι καλα φιλε μου. 40χ40χ45 οι διαστάσεις. 😀 τωρα θελει υπομονη. Κλαδεμα υπομονη κλαδεμα και κατασκευη καλυτερου φωτιστικου.
|
||||
|
||||
Μια χαρά θα τα πας. Σημαντική είναι η υπομονή, αν την έχεις θα κάνεις μεγάλα πράγματα. Για δώσε, αν θέλεις βεβαία, περισσότερες πληροφορίες για το φωτιστικό που σκέφτεσαι.
|
|
||||
|
||||
Ενας φιλος μου εφτιαξε σε ενα σαρανταρι φωτιστικο με λεντοταινιες με διαφορα χρωματα και πέτυχε πολυ γρηγορη αναπτυξη φυτων. Σκεφτομαι να προσπαθησω κατι παρόμοιο. Θα το ψαξω βεβαια αρκετά γιατι δεν μου αρεσουν οι λάθος κινησεις.
|
||||
|
||||
¶νοιξε ένα νέο θέμα όταν είναι να το ψάξεις και να το φτιάξεις, να ακούσεις και τις γνώμες και τις ιδέες των υπολοίπων παιδιών από δω.
|
|
||||
|
||||
Εγινε φιλε μου. Ευχαριστώ πολύ 😉
|
||||
|
||||
ξαναπηρανε τα πανω τους οι γαριδουλες μετα την εξοντωση των σαλιγκαριων. Επιτελους κανενας λαθρεπιβατης.
|
||||
|
||||
me gastropex???δεν πηραζει τις γαρίδες αυτό??
|
||||
|
||||
Ναι αυτο εβαλα αφου εβγαλα το 90% απο τις γαριδες. Οι υπόλοιπες δεν πιανοντουσαν ούτε παγιδα ουτε απόχη. Καποιες αντεξαν καποιες αλλες οχι
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- στραβωθηκα με την εικονα ετσι, ακομη να βρω το κολπο με το κινητο
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mathiu : 13-11-16 στις 23:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γεννηστρα | yoloris | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 30-09-12 20:21 |
Ερωτησεις γεννηστρα | thgparas | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 13-04-12 19:52 |
αποριες για γεννηστρα | harris samos | Δίσκοι | 14 | 23-06-10 17:59 |
Γεννηστρα | Trelamenos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 15-10-06 01:39 |
Γεννηστρα για γκαπυ. | vassilios | Ζωοτόκα | 5 | 07-11-05 09:04 |