|
||||
|
||||
Κλεοβουλε ειδες καμια κινητικοτητα στα δικα σου? Αν δεν μου ειχε κανει εντυπωση το ξυλο που εφαγε ο alto απο την θυληκια,δεν θα τα ειχα δει τα μωρα(ακομα δυσκολευομαι να τα δω..) |
|
||||
|
||||
Κάτι παίζεται και με τα δικά μου αλλά ψαράκια δεν βλέπω ακόμη.
Παρακολούθησα ένα ζευγάρι σε περιπτύξεις και μου φάνηκε πως είδα 2-3 άσπρα αυγουλάκια στο κοχύλι τους. Αναμένουμε |
|
||||
|
||||
Παιδια,σημερα μπερδευτηκα....Ειδα μωρα στην αλλη ακρη του ενυδρειου μαζι με αλλη θυληκια.Δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι καινουρια μωρα η αν εφυγαν απο την αλλη..
Αν τα μωρα ειναι της πρωτης,μπορει να τα προσεχει σαν να ηταν δικα της? |
|
||||
|
||||
λογικα ειναι μωρα της αλλης μανας...αλλα γενικοτερα τα μωρα μεγαλωνονται "αποικιακα"...δηλαδη κανενα ενηλικο ουτε καν αρσενικο δεν επιτιθεται στα νεογνα....και αν παραστει αναγκη αυτα θα βρουν καταφυγιο ακομη και σε ξενα κοχυλια....χωρις παρατραγουδα απο τους ιδιοκτητες...
|
||||
|
||||
Απιστευτο μου φαινεται....
Επισης δεν ξερω κατα ποσο κυνδινευουν απο τον compressiceps,παντως ο κακομοιρης εδω και λιγες μερες ειναι τιμωρια σε μια γωνια του ενυδρειου γιατι οπου αλλου και να παει(τωρα που εχει μικρα σχεδον παντου),τρωει ξυλιες |
|
||||
|
||||
Aυτο ηταν,εχω χασει τα μπαλα με τα ψαρακια...δεν μπορω να καταλαβω ποσες γεννες εχω..πλεον γινεται πανικος.Ετσι οπως τα βλεπω πρεπει να ειναι 2 η 3 οι γεννες.Υπαρχουν ψαρακια σε ολα τα μεγεθη,με αρκετη αποκλιση στο μεγεθος.Καποια εχουν γινει κανονικα ψαρακια(γυρω στο 1 εκατοστο),τα οποια απομακρυνονται αρκετα απο την μαμα και κοβουν βολτες.Εχει αλλα που ειναι λιγο πιο μικρα και καινουρια που ειδα εχθες,γυρω στα 3-4 χιλιοστα που ξεχωριζουν μονο τα ματια τους..
Αυτα ειναι χειροτερα απο τα γκαπυ.. Στο τα'ι'σμα γινεται πανικος(τα'ι'ζω πολυ συχνα) και κανω αλλαγες νερου μερα παρα μερα ,καμια δεκαρια λιτρα.Φρεσκο νερακι και μπολικο φα'ι',αντε να τα σταματησεις τωρα... Τελικα ο Πανος ειχε απολυτο δικιο. ''Μετα το ποπ,δεν εχει στοπ'' |
|
||||
|
||||
... να σε δω στα "δυσκολα" τωρα....
|
||||
|
||||
Viva la multi, Viva la Africa
|
|
||||
|
||||
πανεμορφα ειναι ολγα! να τα χερεσαι!!!
700 λιτρα malawi http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49108 700 λιτρα με φροντοζες blue zair moba http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=57957 η λίμνη μου! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49324 |
|
||||
|
||||
Eυχαριστω παιδια,πραγματικα τα χαιρομαι,για το μονο που λυπαμαι ειναι οτι δεν εχω μεγαλυτερο ενυδρειο ελευθερο να τα βαλω,οποτε σε λιγο καιρο θα πρεπει να αρχισω να αραιωνω τον πλυθησμο..
|
|
||||
|
||||
συγχαρητηρια για τα μιλιουνια εγω μονο ενα εχω εδω και 20 μερες και περιφερεται παντου.. σε κοχυλι δεν εχει πλησιασει ποτε.. και ειναι και κοκκινο.. κοκκινο multi? τι εκανα παλί?
|
||||
|
||||
Κοκκινο??? Σιγουρα ειναι μουλτι?
Μολις μπορεσω,θα βγαλω και καμια φωτογραφια απο την παιδικη χαρα! |
|
||||
|
||||
μονο multi εχω εκει.. και ειναι μονο ενα και κοκκινο.. μυστιριο
|
|||
|
|||
πάει αυτό ήταν.............έχασα το ύπνο μου και το ξύπνιο μου τώρα για μέρες......
δηλαδή πόσο όμορφο μπορέι να είναι και ένα μικρό ενυδρείο.............τέλειο μπράβο μπράβο |
|
||||
|
||||
Να 'σαι καλα anastazioo
Mερικες καινουριες φωτογραφιες και οι πρωτες αποπειρες με την μηχανη.. Ειναι πολυ ωραια αυτα τα ψαρακια τελικα! |
|
||||
|
||||
Σε μια σελιδα με πληροφοριες για κιχλιδες ειδα τα altolamprologus compressieps να λεει οτι θελουν PH 6.5-7.5 . ειναι δυνατον? μηπως ειναι λαθος? Πιο χαμηλο και απο malawi?. παιδια αρχαριος ειμαι. απλα το ειδα και μου φανηκε περιεργο. οριστε και το link
πολυ ομορφα ψαρια http://www.aquariumphoto.dk/altolamp...pressiceps.htm |
|
||||
|
||||
Λάθος γράφουν...
Γενικά παιδιά για κιχλίδες εδώ: http://www.cichlid-forum.com/profiles/ Υπάρχουν τα πάντα... Όσον αφορά το θέμα, πέτυχες ωραία ψάρια φίλη! Μπράβο! |
|
||||
|
||||
γεια
ολγα μενω μηχανιωνα εχεις καμια 4τραδα να μου πουλησεις απο τα μικρα γιατι δεν βρισκω πουθενα?
|
|
||||
|
||||
Αλλαξε τις ρυθμισεις στα πμ σου,δεν μπορω να σου στειλω,ειναι απενεργοποιημενη η επιλογη σου.
|
|
||||
|
||||
sos
μπορεις να μου απαντησεις εδω γιατι δεν ξερω πως να φτιαξω το πμ μου?
------------------------- απλα ολγα αν μπορεις απαντησε με εδω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kammenos : 08-02-12 στις 15:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Επειδη καποια ειναι ηδη κρατημενα και μου εχουν ζητησει αρκετοι,τωρα αμεσα τουλαχιστον δεν εχω,θα ξερω με μεγαλυτερη σιγουρια σε λιγο καιρο..
|
|
||||
|
||||
hi
ολγα μενς μηχανιωνα να ξερεις
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο με 'Lamprologus' multifasciatus | Κλεόβουλος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 35 | 26-11-11 23:43 |
Νeolamprologus Multifasciatus | gta__156 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 25 | 23-03-11 16:28 |
Διατροφη multifasciatus | aNe | Tanganyika | 3 | 29-09-10 13:19 |
Neolamprologus multifasciatus | pavlos15 | Tanganyika | 35 | 07-06-10 23:32 |
Neolamprologus multifasciatus | panos84 | Tanganyika | 4 | 27-07-09 09:25 |