|
||||
|
||||
Οταν θα βγουν τα ψαρακια με το καλο ,θα τα μεταφερουν συνεχεια ,και μην εχουν να φοβουντε τιποτα,το κανουν απο ενστικτο.
Λογικα την Τεταρτη θα εχεις ψαρακια. |
|
||||
|
||||
πλέον μπορώ και βλέπω τα μικρά βέβαια ακόμα είναι στην φώλια στο έδαφος και από πάνω είναι η μητέρα τους αλλά τα βλέπω που κουνιούνται!!!!!!!!!
αυτά τώρα τι τρώνε ? τι να κάνω ? |
|
||||
|
||||
Τελικα ολα εγιναν οπως στα ειπα φιλε μου ,[,μαντης ειμαι ].
Τωρα αρχίζουν τα δυσκολα. Τωρα θελεις αλγη φιλε μου . Τα μικρα τρωνε αλγη. Αλλιως??? |
|
||||
|
||||
επεσες μεσα φιλε μου!!!!!
πισω στο τζαμι εχω βαλει egeria densa και πανω στα φυλλα του εχει αλγη!!!! αλλα εχω και αλγη σε μορφη ταμπλετας που ριχνω καμια φορα στα γατοψαρα αυτο κανει ? |
|
||||
|
||||
Ωραια καλα εκανες,μην βαλεις ταμπλετα ακομα ασε να περασουν λιγες μερες.
Τωρα να καθεσε και να χαζευεις τα μικρα με τους γονεις ,απο αποστάσει μην τα τρομαζεις,,οταν ενα μικρο θα φευγη απο τον οχλο θα πηγενη ενας γονιός και θα το ρουφαει και θα το φτηνει στο κοπαδι. Καλώς τα δεχτηκες ,δεν μπορεις να φανταστεις ποσα ειναι. Αμα θελεις να αλλάξουμε και αιμα τωρα. Οταν θα ανεβουν ψηλα στο ενυδρειο ,σε λιγες μερες τοτε στηλε πμ να σου πω τη θα τα δινεις να τρωνε. |
|
||||
|
||||
Για ακόμα μια φορά σε ευχαριστώ!!!!
Το έζησα και αυτό που είπες... ενα μικρο πήγε να φύγει και όντως το έπιασε με το στόμα και το έβαλε πάλι πίσω Το ενυδρείο πότε μπορώ να το καθαρίσω (φίλτρα - αλλαγή νερού) επειδή δεν θέλω να τα τρομάξω όπως είπες? |
|
||||
|
||||
Βιαζεσε πολυ βιαζεσε,,180 λιτρα εχεις με 2 ψαρια ..Οταν θα μεγαλοσουνε τα μικρα και θα ειναι εκει μεσα πανω απο 150 τοτε τη θα κανεις? ,θα βαρεθεις να κανεις αλλαγές νερου..
Πρως το παρον αστα να ανεβουν στην επιφανεια ,να τσιμπανε λιγο ,και μετα θα κανεις μερικη αλλαγη νερου,, με προσοχη βεβαια , Οταν βγουνε απο την φωλια και τσιμπανε τοτε να δεις τη εχει να γινει. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννα απο labidos!Επιτελους μπαμπας! | gramm.n | Malawi | 3 | 20-08-09 20:29 |
εγινα πατερας!! | axinos | Ζωοτόκα | 13 | 10-04-09 21:10 |
ΕΓΙΝΑ ΠΑΤΕΡΑΣ | kakouras | Ζωοτόκα | 13 | 04-03-09 21:10 |
εγινα ανθρωπος | mikele | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 30 | 06-01-07 20:41 |
ΜΠΑΜΠΑΣ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ | GEORGE ARGOS | Ζωοτόκα | 5 | 22-06-05 11:39 |