|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Εχεις πμ??
|
|
||||
|
||||
Παιδια επιτελους τελειωσα τη βαση ....
δειτε τις φωτο .. |
|
||||
|
||||
ωραια εγινε.
στα ποδια κατω τι εβαλες; |
|
||||
|
||||
Πλαστικα τετραγωνια τισ εβαλα στα ποδια της σιδερας ....
|
|
||||
|
||||
εγω θα εβαζα και ρεγουλατορους.
για καλυτερη ευθυγραμμιση-αλφαδιασμα της βασης στον χωρο σου |
|
||||
|
||||
κάνουν τα μάτια μου κόλπα? ή από την 3 φωτογραφία έχουν κάνει φτερά 4 κάθετα?
|
|
||||
|
||||
και εγω ετσι νομιζα στην αρχη αλλα πρεπει να εχει βαλει τις φωτο με λαθος σειρα. γιατι στην τριτη που λες ειναι δεν ειναι βαμμενη
|
|
||||
|
||||
Δεν προλαβα να τις βαλω σε σειρα... η πρωτη φωτο ειναι η τριτη εκει τελειωσαμε το κολημα μετα το εβαψα σε κοκκινο χρωμα ειδικο για τα σκουρια οταν το τελειωσαμε βαλαμε τα ξυλα.... οταν το εβαλα στο χωρο μου δεν εχει κανενα προβλημα κ ειναι ισια .. λες να βαλω το ρεγουλατορους??
Παντως ειχε παρα πολυ δουλεια με τα σιδερα... μου πηρε μια βδομαδα να τη τελειωσω.. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παιδια τα φωτα σας,θελω συμβουλες... | lizaki | Χρυσόψαρα | 8 | 12-01-11 12:03 |
βαση ενυδρειου 2*55*60 | ραφαηλ10 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 22-07-10 13:50 |
βαση ενυδρειου | pavlos t | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 15-03-10 00:36 |
ερωτηση για βαση ενυδρειου | ababapanos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 07-03-09 10:50 |
ΒΑΣΗ (RACK) 2 ΕΝΥΔΡΕΙΩΝ 150 ΛΙΤΡΑ ΑΠΟ ΝΤΕΞΙΟΝ | CHRIS4204 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 18-09-07 21:41 |