|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Το μεγαλύτερο ποσοστό δραστικής ειναι προτιμηταίο γιατί σημαίνει λιγότερα έκδοχα. Και με το gdex μπορείς να πετύχεις μεγαλύτερη συγκέντρωση χρησιμοποιώντας το με διαφορετική δοσολογία. Το οτι και τα δυο έχουν praziquantel πάντως ειναι προς τιμήν τους
|
|||
|
|||
Δεν το ειπα για να το ελενξει κωστα μου, το σκεπτικο μου ειναι να αποσυμφόρηθει το ενυδρειο τόσο ώστε αν οι υπόλοιπες συνθήκες ειναι καλές, τα ψάρια να ανακάμψουν.αυτες τις συνθηκες δεν τις βλέπω στο συγκεκριμένο ενυδρειο γιατι οπως ειπε κ ο κάτοχος δεν εχει αποφασίσει ακόμα τι ακριβως θέλει.οποτε φάρμακα καραντινες κλπ νομιζω ειναι αχρείαστα.
|
|
||||
|
||||
Δημήτρη... όταν λες να αποσυμφορηθεί το ενυδρείο... από ποία ψάρια εννοείς;
Κώστα... βοήθα λίγο παραπάνω γιατί ΔΕΝ το έχω με τους αριθμούς και είναι προχωρημένη κι η ώρα. Tremazol : 7,47 γρ. στα 100 ml. gdex : 66 mg στο 1 ml. Ποίο είναι... πιο δυνατό; |
|
||||
|
||||
Το Tremazol Νίκο,
σε κάθε 1ml έχει 74,7 mg
|
||||
|
||||
Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Τάκη.-
|
|
|||
|
|||
Απο εκεινη τη μερα δε το ξανακανε.. βλεπω ομως οτι παιζει πολυ ξυλο.. ισως να ηταν καποιος τραυματισμος ισως οι γρηγορες αναπνοες να οφειλονται εκει?
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Κι από το "κυνήγι" μπορεί να είναι αυξημένες οι ανάσες. Έχεις "ικανό" χώρο για δίσκους... βγάλε τα άλλα ψάρια από μέσα (που τα ταλαιπωρείς).. κι έλα να σε βοηθήσουμε να το "στήσεις"... όπως πρέπει.- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimis : 06-07-16 στις 19:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση απο αρχαριο! (φυσαλιδα απο βράγχιο) | CHRIS.B | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 3 | 27-03-11 00:29 |
Λευκά σημάδια στα βράγχια; | kingrim | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 12 | 29-12-09 15:43 |
Παραμόρφωση στα Βράγχια | Tzo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 11-07-06 11:39 |
Δίσκος με πρόβλημα στα βράγχια | xenofon | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 29-05-05 18:38 |
Κατακκόκινα Βράγχια... | tassssos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 19-11-04 17:16 |