|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αντε, που είναι τα "θεριά" μας ; Τα εξωτ.φίλτρα χρειάζονται οπότε και το δικό σου μπαίνει στην λίστα. |
|
||||
|
||||
Προς όλα τα μέλη
Θα χρειαστούν επίσης: πολύμπριζα ,προεκτάσεις,ταφ Παρακαλούνται όσοι έχουν να δηλώσουν εδώ τι (όλο και κάτι θα)έχουνε διαθεσιμο. Με την ευκαιρία ,έχω ένα πολύμπριζο 6 θέσεων Εσείς; |
|
|||
|
|||
μικροκαμωμένος ε??
Καλα.....! Θα δεις εσυ το σαββατο !!! |
|
||||
|
||||
Το πιάσατε το υπονοούμενο ;
|
||||
|
||||
Σαββατο θα χρειαστουμε χερια.
Δηλωστε συμμετοχη αμεσα ολοι εδω κατω για να επικοινωνησω μαζι σας. Πρεπει να κουβαλησουμε τα ενυδρεια. Μεσημεριανες ωρες.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
μου ειπε η μαγδα οτι θα χρειαστειτε και ενα 20λιτρο ενυδρειο που εχω ... αυτο να το φερω την κυριακη? ειναι το cayman 40 κομπλε..
|
||||
|
||||
Παιδιά δυστυχώς πρέπει να φύγω αύριο για την ιδιαίτερη πατρίδα μου... Σόρυ αλλά δεν θα μπορέσω να έρθω στην συνάντηση. Θα προσπαθήσω αύριο αν προλάβω να δόσω στο Vasilaki το χρονοδιακόπτη αλλιώς... Και πάλι χίλια συγνώμη αλλά πρέπει οπωσδήποτε να πάω
|
||||
|
||||
ναι βασιλη φερτο...
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Μην το ξεχάσεις
|
||||
|
||||
Ε τοτε ετοιμασου να φορτωσεις παλι Μikenuke γιατι δεν παιζει να ερθει μονο του ...
|
||||
|
||||
Ένα πολύμπριζο 4σάρων θέσεων 3500 watt max
ένα τάυ 1σούκο + 2 θέσεις μια θορυβώδεις μικρή αεραντλία και μια αεροκουρτίνα 25cm της τελευταίας στιγμής !! |
|
||||
|
||||
Kαι αυτά στην λίστα τελευταίας στιγμής.
ΑΛΛΟΣ με πολύμπριζα,προεκτασεις κλπ ;;;;;;;;;;;;; |
|
||||
|
||||
Θα φερω και εγω ενα πολυμπριζο με μια προεκταση(οχι σουκο) για το ενυδρειακι μου...
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΜΙΝΙ ΛΙΜΝΟΥΛΑ | Obelix(Reifen) | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 39 | 23-05-15 11:37 |
Ζητειται Μονομαχος μοντελο,για την Εκθεση Ζωοτεχνια. | mikenuke | Bettas | 13 | 17-06-08 11:55 |
Εκθεση για Ενυδρεία | bakogiannisd | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 17-01-06 16:17 |
Ας κανουμε ολοι μαζι μια ευχη | targas21 | Δίσκοι | 21 | 24-03-05 15:03 |
SOS.Ζητουνται Κιχλ. malawi μοντελα για την εκθεση Zootechnia | mikenuke | Malawi | 5 | 31-01-05 23:42 |