|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
ΙΜΟ δείχνει πολύ πράσινο για βιοτοπικό μαλάουι και λείπουν πέτρες.
|
||||
|
||||
Μοιαζει με περιοχη εκβολων ποταμου στη λιμνη, και ειναι πολυ ομορφο.
Βαλε κι αλλες πετρες. Ισως να εχεις πολυ φωτισμο, ετσι μου φανηκε.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
πολύ καλό ενυδρείο και καλός εξοπλισμός!! τώρα μια συμβουλή που αν θελεις την λαμβάνεις υπόψη¨ πέτα τις πέτρες που πήρες από φράγμα!!! το πρώτο πράμα που θα συμβεί θα είναι να σου ανεβάσει τη σκληρότητα στα ύψη και έπειτα μεγάλη πιθανότητα για ασθένειες. άποψη αν θέλεις να αγοράσεις πέτρες από pet shop!!! αυτά και καλό στίσιμο!! φιλικά Χρήστος |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|||
|
|||
To ανεβασμα της σκληροτητας ειναι επιθυμητο σε ενα ενυδρειο με ειδη της λιμνης malawi.
Ενα ξεπλυμα με χλωρινη ή ενα βρασιμο αρκει για να μην εχεις πιθανοτητες για ασθενειες. |
|
|||
|
|||
το φυτό το φουντωτό στο μέσον τι είναι?
|
||||
|
||||
Οι πετρες ειναι δοκιμασμενες και απο αλλους, οπως εγω, για πολλα χρονια τωρα τις χρησιμοποιω χωρις προβληματα.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
το ξέρω οτι θέλουμε σκληρότητα αλλά δε μπορεις να χέρεις τι σκληρότητα θα ανεβάζουν πέτρες από εκεί. μπορεί να το πάνε τη σκληρότητα 25
|
|
||||
|
||||
@xaftel
Το φυτό είναι Anubias barteri var. nana αν θυμάμαι καλά το οποίο το έχω κοντά 4-5 χρόνια ακλάδευτο. Τις πέτρες τις έπλυνα και τις έβρασα πριν την τοποθέτηση τους. Απο φωτισμό έχω 2χ Τ5/D 28W αν είναι πολύς, να σβήσω την μία !! Δυστυχώς ακόμη δεν αξιώθηκα να κάνω μετρήσεις, επίσης θα βγάλω και φωτογραφίες τις κιχλίδες για να δω και ποιά έχω γιατί δεν ξέρω/θυμάμαι τις ονομασίες τους.
|
||||
|
||||
.
φιλε τα φιλτρα σου ειναι καλα??εχω ιδια δεν τα εχω βαλει ακομα γιαυτο ρωταω
|
|
||||
|
||||
kostaskich
πολυ μου αρεσε το ενυδρειο σου,μπραβο.
|
||||
|
||||
ΠΑΡΑ πολύ καλό!!! Καί εγώ σύντομα malawi θα στήσω αλλα δεν το κόβω να το πετυχώ τόσο καλό. Μπράβο!
|
|
||||
|
||||
kostaskich
παρα πολυ ομορφο,να το χαιρεσε.
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου μπράβο!!!
|
|
||||
|
||||
πολυ μου αρεσε το ενυδρειο σου
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση Vision 450 | DiscusBoy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 17-10-07 23:52 |
Μεταφορά τους από 150---->450 | Carebean pirate | Δίσκοι | 41 | 14-02-07 22:36 |
DIY ΦΙΛΤΡΟ ΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 450 ΛΙΤΡΩΝ. | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 19-01-05 19:17 |