|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Όμορφα το πας εδώ βλέπω. Μπράβο. Πάντα με μελετημένες και χωρίς βιαστικές κινήσεις και θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα που θα έχεις.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια φιλαρακι !!! ευχομαι να γνωριστουμε και απο κοντα στην εκθεση εχω ακουσει τα καλυτερα για σενα !!!
|
|||
|
|||
Αρίστο αποφάσισες κάτι με την ψαροσύνθεση; Θυμήθηκα τα δικά μου αφρικανάκια τώρα.
|
|
||||
|
||||
αυτο που μου προτειενες θα κανω με τα 2 χαρεμια...εφοσον δεν πωληθει να φυγει...
|
|||
|
|||
Το τελευταίο δε το έπιασα. Αν δε πωληθεί,να φύγει.....τι;
|
|
||||
|
||||
ναι σκεφτομαι να το δωσω το ενυδρειο αυτο..
200 λιτρα ειναι μικρο για αυτα τα ψαρια.. (176 λιτρα καθαρα και αν ειναι τοσα..) αν θελω να κρατησω αφρικανικο πρεπει να βρω κατι μεγαλυτερο να τα βαλω μεσα....
|
||||
|
||||
Στάλθηκε από το Lenovo A2010-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
Καλά λυσσάξανε οι κίτρινοι να φάνε χαχα
|
|
|||
|
|||
Κάτι δεν πάει καλά Αρίστο.
Αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Μόλις κάνεις μετρήσεις για δώσε αποτελέσματα. άλλη μια ερώτηση, στο νερό (επιφάνεια) έχεις καθόλου ανατάραξη ? |
|
||||
|
||||
τι εγινε εκει βρε παληκαρι μου?δωσε καμια πληροφορια. |
|
||||
|
||||
εγιναν οι πρωτες μετρησεις και εχω τα εξης :
Αμμωνια 0.25 ppm N02 0.50 ppm N03 5.0 ppm
|
|||
|
|||
Κάνε τώρα μια μεγάλη αλλαγή νερού.
Και αμμωνία και NO2 ? ¶στρωτο ήταν το φίλτρο σου ? |
|
||||
|
||||
βρε δεν ηταν στρωμενο το φιλτρο?ή δεν επιασε το μπολι?
ξεκινα αλλαγες νερου με 5πλη δοση prime.τα καημενα καίγονται Αριστο! και κανε συχνα μετρησεις.εβαλες και δευτερο φιλτρο?εκεινο το μπολιασες? |
|
||||
|
||||
σιγουρα κατι δεν πηγε καλα..ναι ειχα μπολι απο στρωμενο
θα κανω τις αλλαγες μεχρι να επανελθουν στα κανονικα... παραλληλα ομως με ολα αυτα ειχα και πριν 20 λεπτα μια γεννα απο το πουθενα...εκανε ενα πλαφ και πεταξε 7-8 μωρα...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! πρωτη φορα ειδα κατι τετοιο... πρεπει να τα απομακρυνω τι κανω ? οχι δεν ειμαι σε πανικο..@!!!!!
|
||||
|
||||
Και να θέλεις να τα απομακρύνεις το θεωρώ αδύνατο αν δεν ξεστήσεις
¶στα και κοίτα να στρώσεις τις παραμέτρους. |
|
||||
|
||||
Ωχ!!! ένα τσαμπί από λαμπιντο
Ωραίο είναι!
|
||||
|
||||
¶ριστο μάλλον το μπόλι ήταν πολύ λίγο για τόσα ψάρια!
|
|
||||
|
||||
καλα αμα ειδες 7-8 μωρα πρεπει να υπαρχουν τουλαχιστον 20!!!
|
|
||||
|
||||
σαν να μην εχεις αδικο ...σιγα σιγα εμφανιζονται και αλλα..
ειναι πολυ παραπανω..
|
|||
|
|||
Λοιπόν εγώ θα γράφω και εσύ θα λες που κάνω λάθος.
1ον. Μετά τον καθαρισμό του ενυδρείου καθάρισες και το παλιό φίλτρο. Όταν έβαλες το παλιό φίλτρο που είχε, άλλαξες βαμβάκι, βιολογικό υλικό, κτλ.. Τα περισσότερα που έβαλες ήταν καινούργια. Το φίλτρο το γέμισες με καινούργιο νερό. 2ον. Στο 2ο φίλτρο που έβαλες έβαλες (αν έβαλες) λίγο βιολογικό υλικό από άλλο φίλτρο, αλλά το βαμβάκι και το νερό ήταν καινούργιο. 3ον. Ταίζεις αρκετά συχνά και σχετικά μεγάλη ποσότητα την οποία δεν την πολυ τρώνε και μένει κάτω. 4ον. είπαμε ότι το νερό στο ενυδρέιο μετά τον καθαρισμό είναι 100% καινούργιο. κάνω κάπου λάθος ??? |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
κατα τα αλλα ενα ρεζουμε ολων αυτων που λες εχει γινει...
|
||||
|
||||
με λιγα λογια στρωνεις το ενυδρειο με ψαρια μεσα.επισης υπολογισε οτι και ο προηγουμενος μπορει να τα ειχε μεσα στην αμμωνια αρα να μην ειναι στα καλυτερα τους.
|
|
|||
|
|||
Όχι μπορεί να είχε...Κώστα.
Είχε σίγουρα. Το είδαμε στις μετρήσεις του παλιού. Όπως στα λέει ο Κώστας. Αυτό ήθελα να σου πώ και για αυτό στα έγραψα. Στρώνεις με ψάρια και είναι κρίμα. Βάλε αύριο βιολογικό από τα άλλα ενυδρεία σου. Αν μου το λεγες την Κυριακή που καθάρισα το φιλτρο είχα να σου δώσω ένα σκασμό μπόλι βρε Αρίστο. Τεσπα..κάνε αυτό που σου είπα και αύριο πάλι 50% αλλαγή και μετρήσεις και μην ταίσεις καθόλου. |
|
||||
|
||||
Ουπς δεν πέσανε με τα μούτρα για φαγητό ε? Δεν είδα καλά τις φωτογραφίες, λάθος μου Τι έκανες τελικά, θα έχουμε κάποιο update?
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
εγινε μια αλλαγη νερου 40% εχτες, εκανα μετρησεις επεσαν οι τιμες τα ψαρια δειχνουν καλυτερα - δεν εχω ταισει τιποτα και ουτε προκειται.. και τωρα ξεκιναω μια δευτερη αλλαγη της ταξεως του 50% ,,, θα κανω παλι μετρησεις και θα τις ποσταρω prime δοση χ 4
|
|||
|
|||
Μπράβο Αρίστο. Αν βάλεις μπόλι από τον Τάκη σήμερα, αύριο ξανακάνε μετρήσεις και πες τιμές
|
|
|||
|
|||
Ωραία Αρίστο. Δε τι θα κάνεις με τα ψάρια πριν βάλεις μέσα κι άλλες πέτρες η οτιδήποτε άλλο. Διώξ' τα σιγά σιγά.
|
|
||||
|
||||
ευελπιστουσα θα ερχοταν ο Γιωργος απο το σπιτι να βοηθησει σε αυτο..
εγω δεν ξερω να αναγνωριζω ποιος ειναι τι , τι πρεπει να κρατησω και τι φευγει..μικρα μεγαλα ? αυτο ειναι το θεμα μου.. πετρες η αλλη διακοσμητικη επεμβαση δεν προκειται να γινει... χαλαστηκα που χαλαστηκα εχτες που ειδα τα ψαρια ετσι.. ...πρωτα να επαναφερω στο σωστο τις παραμετρους και να μεινουν 2 χαρεμια οπως προτεινες ...να τα χαρω και εγω και να τα μαθω... τωρα αυτο το τουρλουμπουκι και ολα μαζι να συμβαινουν αχχαχααχ στα καγκελα λεμε !!!!
|
|||
|
|||
Ότι έγινε έγινε.....
Τώρα κοίτα να το μαζέψεις. Μόλις κάνεις την αλλαγή σήμερα μέτρα αμμωνία και NO2 και πες τιμές. |
|
||||
|
||||
αμμωνια 0.25 ppm
NO2 0.00 ppm GH 01 drop ΚΗ 07 drops pH High Range 7.4 gh/kh σας αναφερω τις σταλες που εριξα και ειχα το επιθυμητο αποτελεσμα στην αλλαγη χρωματων. θερμοκρασια 25c δεν εχω ταισει τιποτα απο εχτες ...κοντα στις 24 ωρες...
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Reef 220lt. | Giwrgos P. | Reef | 291 | 03-12-17 07:59 |
Πετρες για Αφρικανικο | νικοσ3347 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-05-15 09:26 |