|
Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 Διαγωνισμός Φυτεμένων και Βιοτοπικών Ενυδρείων. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Συγχαρητήρια Λεωνίδα και καλή επιτυχία στην νέα σου προσπάθεια !
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Πολλά συγχαρητήρια και από εμένα
|
||||
|
||||
Συγχαρητηρια Λεωνιδα! Αναμενουμε φωτο οταν ολοκληρωθει το καινουριο!!
|
||||
|
||||
Συγχαρητήρια !! Τακαπληκτικό !!
|
||||
|
||||
Συγχαρητήρια!!!
Πάντα τέτοιες ομορφιές, πάντα πρωτιές!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
Όνειρο. μπράβο!!!
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
Συγχαρητήρια και απο μένα για μια πανέμορφη σύνθεση
|
|
||||
|
||||
Συχαρητηρια στους διοργανωτες, στα ατομα που ελαβαν μερος κ σε οσους μπηκαν στην διαδικασια να ψηφισουν. Ενα μπραβο σε ολους!
|
|
||||
|
||||
συγχαρητηρια
|
|
||||
|
||||
για να μην ανοιξω καινουριο θεμα θα ηθελα να ευχαριστησω το gab για το ενθυμιο συμμετοχης που μου εστειλε και τους διοργανωτες και οσους συντελεσαν γι αυτον τον διαγωνισμο.ειδικα τον αλεξανδρο που το ετρεξε και νοιαστηκε τοσο πολυ για ολο αυτο.ελπιζω καθε χρονο να γινει θεσμος αυτος ο διαγωνισμος και να γινομαστε ακομα καλυτεροι ολοι.σας ευχαριστω πολυ ολους.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
μπραβο. Παντα τετοια
|
|
||||
|
||||
Kαι εγω αλλη μια φορα θα πρεπει να ευχαριστησω τον Αλεξανδρο που διοργανωσε ολο τον Διαγωνισμο και τον In the pond που σχεδιασε και τυπωσε ολα τα αναμνηστικα!!! Πολυ καλη δουλεια παιδια!!! Φυσικα και τον Τολη που χωρις εκεινον δε θα υπηρχε τιποτα!!! Τους κριτες και οσους υποστηριξαν το διαγωνισμο μας!
Εχω και εγωωωω αναμνηστικοοοοο!!! Σκεφτηκαμε ολοι οτι θα πρεπει ολοι οσοι συμμετειχαν να παρουν αναμνηστικο γιατι ολοι πιστευουμε οτι η συμμετοχη ειναι σημαντικοτερη απο καθε διακριση ... Ολα τα ενυδρεια ηταν πανεμορφα και το καθενα ειχε τη σφραγιδα του δημιουργου του που δινει μια ξεχωριστη αξια ... μπραβο και σε ολους τους συμμετεχοντες!
|
|||
|
|||
Να σας ευχαριστησω και εγω,χαρηκα πολυ μολις το παρελαβα
|
|||
|
|||
μπραβο..συγχαρητηρια
|
|
||||
|
||||
Συγχαρητηρια!!!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
ηρθε σημερα και το δικο μου αναμνηστικο!!!!!!
η χαρα που πηρα δε λεγετε. να στε ολοι καλα και σας ευχαρηστω. |
|
||||
|
||||
Να ευχαριστήσω κι εγώ με την σειρά μου.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους για τον ενθουσιασμό και το μεράκι σας! |
|
|||
|
|||
αψογη προσπαθεια
|
|
|||
|
|||
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για το αναμνηστικό και διπλοευχαριστώ που δεν γράψατε επάνω την θέση που πήρα.
Μπράβο για την ιδέα, τον κόπο σας και την καλαίσθητη υλοποίηση, φοβερή προσπάθεια. |
|
||||
|
||||
Tί Κώστα, κάναμε καμιά "πατάτα" κατά λάθος?
|
|||
|
|||
....ναι επρεπε να βαλετε μονο ομως στου bocosta την θεση που πηρε...
|
||||
|
||||
ηρθε και το δικο μου
αντε παιδια και του χρονου να ημαστε καλα ολλοι να το ξανα κανουμε εγω εχω αλλο προβλημα που να το κρεμασω
|
|||
|
|||
Όχι, είναι άψογο.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψηφοφορια Κοινου για τον διαγωνισμο aquascaping GAB 2010 | Raven | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 112 | 01-01-11 12:32 |
ΑGA 2010-αποτελεσματα | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 33 | 25-11-10 11:42 |
τα αποτελεσματα των εκλογων σε < εικονα > | γαυρος | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 10-11-08 18:29 |