|
||||
|
||||
Καμιά φρέσκια φωτό; Βάλε και καμιά πλαϊνή κοντινή ,πάντα είναι ωραίες αυτές χεχε
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
Οτι πείτε?
|
|
|||
|
|||
Μια χαρά τα κοράλλια αλλά γιατί τόση έξαρση στο κυανό;
|
|
||||
|
||||
Πανέμορφα Σακη,
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
Δεν είναι κυονο Σακη διατομ ειναι,
έτσι φαίνεται στην φωτογραφία! Όλα αυτά άρχισαν όταν αλαξα το αλάτι!!!! ------------------------- Ευχαριστώ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σακης : 13-03-17 στις 12:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Δλδ για πες να ξέρουν κι οι υπόλοιποι....
|
|
|||
|
|||
Λιπών.
Χρησιμοποιούσα το tropical marine από τήν αρχή του ενυδρείου, στην συνέχεια δελεαστικα απο το aguaforest(τιμή κ αυτό που έβλεπα στό ίντερνετ ) κ τό δοκιμασα. Το αποτέλεσμα είταν να γεμίσει όλο το ενυδρείο άλγη, βέβαια μπορεί να έφταιξα κ εγώ που δεν έκανε σταδιακά τήν αλλαγή, μπορεί να έφταιξε κ κάτι άλλο τήν περίοδο εκείνη! Αυτά όλα είναι προσωπική εμπειρία (κ πάντα φιλικά). |
|
||||
|
||||
καλημέρα σακη!
πολύ καλά έκανες και ανέφερες ολοκληρωμένο το περιστατικό που είχες γιατί συνήθως δεν ευθύνεται μόνο ένας παράγοντας σε μια δυσλειτουργία αλλά πολλαπλοί! από εκεί και πέρα μέσα από τις προσωπικές εμπειρίες μας,οπώς και των φίλων μας μπορούμε να διαμορφώνουμε μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη! μπραβο φίλε,καλή συνέχεια να έχεις! |
|
||||
|
||||
Καλησπέρα Σακη!
Τι νεα εχουμε φιλαρακι,σταθεροποιήθηκαν οι τιμές,πως ειναι το ενυδρείο; Ολα οκ με το καινούργιο αλατι; |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Αλάτι οκ. Τιμές σταθερές. Αλλαγές έχω κάνει κ στο βράχο όμως. Τό απόγευμα θά βάλω κ φωτογραφίες. Λίγο με τήν ένταση στά φώτα πρέπει να παίξω γιατί δέν μπορώ να τι ρυθμησω κ μετά οκ. |
|
|||
|
|||
Τελικά είδες διάφορες με το αλάτι;;;
|
|
|||
|
|||
Νάι Σάκη είδα ποιό έντονα χρώματα κ ποιό σωστές τιμές.
|
|
||||
|
||||
Έλα Σακη,δωσε φωτο στον λαό φιλαρακι μου!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Νομίζω αρκετά εμφανές η αλλαγή στα χρώματα.
έκανες άλλες αλλαγές η μόνο αλατι; |
|
|||
|
|||
Εβγαλα αραγονίτη κ αλλαξα το βράχο.
Από πρόσθετα μόνο τροφή γιά ψάρια. |
|
||||
|
||||
Καλα καμια σχέση Σακη,δεκα φορες πιο όμορφο το aquascape με τα δυο νησιά,καλύτερη ροη,μεγαλύτερη και αρμονικότερη αναπτυξη!
Πολύ το χαίρομαι το ενυδρείο σου,συγχαρητήρια φιλε! |
|
||||
|
||||
Κ εμένα μ' αρέσει περισσότερο τωρα!
|
|
||||
|
||||
Πώς πάμε εδώ;
|
|||
|
|||
Πέρασε το καλοκαίρι!!! και το ενυδρείο μαζί.
χάθηκαν κοράλλια και ψαράκια. Και πάμε από την αρχήηη !! |
|
|||
|
|||
Τι έκανες ρε τρελέ;
|
|
|||
|
|||
γυρίζω σπίτι μετά από διακοπές 15 κ κάτι ψιλά μέρες βλέπω το νερό στο ενυδρείο στη μέση κ βρώμα !!!!(μην σας τύχη να είναι η γυναίκα μαζί)
βραχυκύκλωσε η αντλία επιστροφής έπεσε η ασφάλεια καμιά 5 μέρες σίγουρα. τα κοράλλια όλα άσπρα και τα ψαράκια σούπα. |
|
|||
|
|||
Μια κάμερα Σάκη! Κρίμα παντός φίλε!
Μόλις στρώσει πες μας να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε! |
|
|||
|
|||
Σάκη είναι η δεύτερη φορά που το παθαίνω, βεβαία την πρώτη δεν μπορούσα να το συντηρήσω γιατί ήμουν έξω.
Τέλος πάντων χόμπι είναι πάμε από την αρχή (τελευταία φορά) με χαρά και τσαχπινιά. |
|
|||
|
|||
Θα το στρώσουμε φιλαράκι!
Μόλις στρώσει στείλε το σύνθημα... |
|
||||
|
||||
Κρίμα Σακη για την ατυχία που σε βρήκε, να ειμαστε καλα φιλε, ολα τα αλλα διορθώνονται!
Μου άρεσε πολύ ομως ο τρόπος προσεγγίσεις σου ...... Οπως το ειπε και ο συνονόματος σου....ρίξε το σύνθημα οταν θα εισαι έτοιμος και εμείς εδω ειμαστε! Καλη συνεχεια φιλε, κρατά μας ενήμερους! |
|
|||
|
|||
Με τέτοια συμπαράσταση σε αυτό το φόρουμ δεν μασάμε μια!!!
Ευχαριστώ παιδιά. |
|
|||
|
|||
Χαρά στο κουράγιο σου Σάκη.... ¶ντε καλή αρχή ξανά! (σαν προεκλογικό σύνθημα ακούγεται)
|
|
|||
|
|||
Σάκη αυτή είναι η φάση του χομπιστα .
Να είμαστε εδώ στης όμορφες αλλά και στης δύσκολες στιγμές! Ο sinknik θα σου στείλει μερικά φράγκ μόλις είσαι έτοιμος. Εγώ είμαι μακριά, αλλά ο Νικόλας είναι πτολεμαιδα! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 10-09-17 στις 09:08 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Ο Τακης | bettaki | Bettas | 4 | 11-12-09 14:49 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
reef or mini reef | Venestus13 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 03-09-08 10:14 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |