|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Τo water in είναι pet-shop; Που είναι;
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
|
||||
|
||||
Water Inn
Ιλισιων 32 , Ν.Κηφισια Αθηνα Τηλ : 2108003097 http://www.waterinn.gr/ Παρε τηλεφωνο και κανονισε να σου τα στειλουν με το κτελ.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
[quote=mikenuke;157804]μαλλον δε θες να ακουσεις τη γνωμη μου...
Σαφώς και θέλω να ακούσω την γνώμη σου,δεν ήθελα να καταλάβεις αυτό. Σωστά όλα όσα αναφέρεις αλλά νομίζω αυτά έρχονται με τον καιρό.Σιγουρα όλοι όταν ξεκινήσανε κάνανε ανάλογες ...τρέλες. Τώρα για την μεταφορά με κτελ είναι εγγυημένη για την υγεία των ψαριών; Σε ευχαριστώ.
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
|
||||
|
||||
τροπος του λεγειν ειναι η φραση μην ανησυχεις...
Η μεταφορα με ΚΤΕΛ ειναι εγγυημενη και δοκιμασμενη.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
Για να ενημερώσω και σχετικά με την πορεία του ενυδρείου μου,παρήγγειλα από το water-inn 5 tropheus ikola και ήρθαν όλα σώα.
Ευχαρίστω Μιχάλη. Τώρα έχω 5 kaiser,5 doboisi και 5 labidochromis,και σε αυτά θα μείνω. Ξέρω ότι θα μου πείτε να βγάλω τα labidochromis και να έχω ένα βιότοπο tanganyika αλλά είπαμε ότι κάνω συνειδητά την "τρέλα" μου. Παρόλα αυτά ευχαριστώ και τον φίλο μου τον Χρήστο(Ζ_Χ) και τον Μιχάλη(mikenuke) για τις σαφέστατα σωστές οδηγίες τους για τα παραπάνω. Αν όλα πάνε καλά θα κάνω αργότερα και παρουσίαση του ενυδρείου μου. Προς το παρόν βάζω μερικές φωτογραφίες για να πάρετε μία ιδέα του ενυδρείου μου. Περιμένω σχόλια και παρατηρήσεις.
|
|
||||
|
||||
Ωραίο σάκη,πολλές κρυψώνες γενικά το σκέφτηκες το στήσιμο.
Την διαφωνία μου την ξέρεις,απο κεί και πέρα κατέγραψε συμπεριφορές με το φακό σου για να μπορείς να το μεταδώσεις και σε άλλους. Καλωσήρθες στην tanganyika |
|
||||
|
||||
Μπραβω σακη .Φυσικα το ενυδρειο σου ειναι ποιο ομορφο απο κοντα μια και εγω ειχα την τυχη να το δω.Καλη συνεχεια σου εύχομαι και ΚΑΡΠΕΡΑ ΨΑΡΑΚΙΑΑΑΑ πως ειπες πως λεγονται αυτα τα πουα μαυρα ψαρακια..ΧΑ ΧΑ ΧΑ..
|
||||
|
||||
Eίναι ένα νέο είδος.
Λέγονται κιχλίδες Δαλματίας....
|
|
||||
|
||||
Σάκη πολύ όμορφο το ενυδρείο σου. Ωραίες πέτρες. Background δεν έβαλες?? Αυτό από κάτω στη βάση τι είναι ??? ετοιμάζεσαι ήδη για τα μικρά ??
Καλές γέννες λοιπόν ! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Background έβαλα μία μαύρη αφίσα αλλά δεν φαίνεται καλά στην φωτογραφία.Στο κενό στην μέση περίπου μεγαλώνουν valisnerias και ελπίζω να το καλύψουν. Ευχαριστώ.
|
|
||||
|
||||
Παρουσίαση του ενυδρείου μου
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο ενυδρείο; | memy | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 29-09-06 10:00 |
Νέο ενυδρείο | passenger | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 15-05-06 11:52 |
Νέο Ενυδρείο | Aqua_Manos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 03-03-06 23:17 |
Νέο σπίτι νέο ενυδρείο | faxkosit | Malawi | 1 | 06-11-04 01:05 |
Νέο ενυδρείο | n1sarris | Γλυκό νερό - Γενικά | 40 | 20-01-03 14:17 |