|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Αααα ΟΚ
Οχι αλλα δεν χρειαζοταν καν μαγνητης. Με velcro θα εκανες τη δουλεια σου ανετα. ------------------------- Να προσεξεις να μη πεσουν τποτα νερα εκει που το εβαλες. Καλο ειναι να τυλιγες ισως την πισω πλευρα του κοντρολερ με γκαφερ (Gaffer tape).
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 14-06-14 στις 15:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Γειά και απο μένα έβαλα πρόσφατο και εγω των stc 1000 η χρονοκαθυστέρησης ενεργοποίησης της ψύξης τη δουλειά κάνει ακριβός δεν εχω καταλάβει μπορεί κάποιος να το εξηγήσει λίγο;
|
|
||||
|
||||
Αν έχει ψηκτικό σύστημα με φρέον και ανοιγοκλείνει, θα πάθει ζημια κάποια στιγμή, για αυτό έχει αυτή τη καθυστέρηση, γιατι θεωρητικά σε αυτά τα 3 λεπτά ή όσα ρυθμίσεις εσύ η θερμοκρασία θα έχει σταθεροποιηθεί ή τουλάχιστον θα έχουν περάσει 3 λεπτά από το προηγούμενη λειτουργία του συστήματος
|
|||
|
|||
Εγω έχω ανεμιστιρακια οποτε δεν με ενδιαφέρει τοσο αυτη η ρύθμιση έτσι?!
|
|
||||
|
||||
Ε ναι
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
1000+1 απορίες ενος νεοθαλασσινου! | Tsipourinos | Reef | 211 | 11-09-13 00:26 |
Απορίες, απορίες, απορίες και άλλα πολλά | QS-Plan | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 16-12-10 16:33 |
Νέα αρχή με ... 1000+1 απορίες! | sdoe21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 02-12-09 10:50 |
Απορίες, πολλές απορίες... | oikonm | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 25-06-07 22:35 |