|
||||
|
||||
Ειδες που ο ανθρωπος εχει δημιουργησει να ειδος που απο εκει που μεγαλωνε στο χωραφι η στο κτημα ενος σπιτιου και η διατροφη τουδεν ηταν αμεσσα εξαρτομενη απο τον ανθρωπο και η συμβιωση του μετα αλλα ζωα εφικτη...τωρα δεν μπορει να επιβοωσει χωρις την παρουσια και φροντιδα του ανθρωπου
|
|||
|
|||
σε αυτο ισως εχεις δικιο.δεν ξερω κατα ποσο ο ανθρωπος δημιουργησε τα νανακια παντως δεν το εκανα εγω.εμενα μου πηραν ενα απο τα καημενουλια που ηταν στριμωγμενα σε ενα κλουβι με αλλα 10 κουνελακια.ουτε θα τη ζευγαρωσω ωστε να ερθουν αλλα 10 κουνελακια στο κοσμο ενω τοσα αλλα περιμενουν για να τα παρει καποιος.παντως το δικο μου δεν ειναι νανος. ειναι μεσαιου μεγεθους.
|
|
||||
|
||||
Ευτυχως η φυση δεν δημιουργει ζωα νανους
|
|||
|
|||
kalhmera!! eimai kainourgia sto foroum... apofashsa na parw ena kounelaki apo oti exw diabasei omws den kanei na kanoume mpanio ta kounelia... alla.. apo oti exw dei se video tou youtube ta kanoun kai mou fenete periergo giati ka9ontai..... hthela na rwthsw loipon telika kanei na kanoume ta kounelia mpanio nai h oxi??
|
|
||||
|
||||
καλημέρα καλώς ήρθες να χαίρεσαι το κουνελάκι σου,
όχι δεν το κάνεις μπάνιο, το βουρτσίζεις και αν κάποτε είναι λερωμένο απο πίσω το καθαρίζεις με ένα νωπό πανί ή χαρτί κουζίνας δες και το παρακάτω http://kounelia-lagoi-ma5.blogspot.g...blog-post.html |
|
||||
|
||||
Παρακαλώ να γράφουμε με πεζά Ελληνικά.
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sos!!!ψυλλοι σε κουνελι!!! | manos_samos | Άλλα ζώα | 14 | 03-01-11 10:46 |
το κουνελι μουυυ :smt049 :smt049 :smt049 | Efh | Άλλα ζώα | 14 | 20-12-10 17:47 |