|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Με δόση χιούμορ.
Πρέπει να είναι και καλή συνταγή για δυσκοίλιους …. Αντί για περιοδικό ή εφημερίδα να χαζεύεις ένα τέτοιο ενυδρείο!!!! Η απόλυτη χαλάρωση….Τα ψάρια δεν ξέρω τι γνώμη έχουν για το θέαμα που αντικρίζουν!!!!
|
||||
|
||||
...υποπτο.Μήπως η μια του πλευρα ειναι χτιστη?Μπορω με την αδεια του ιδιοκτητη να το παρω βιντεο και φωτογραφιες;ΟΧΙ προς αντιγραφη αλλα για αρχειο...
|
|
||||
|
||||
Υπενθυμίζω....ΤΟ ΘΕΛΩ!!!
|
|
||||
|
||||
Συγχαρητήρια και σε μένα άρεσε πολύ είναι όνειρο πραγματικά.... Φαντάζομαι ότι θα κάθεστε όλοι με τις ώρες να το απολαμβάνετε...πρέπει να κουράστηκες αρκετά μέχρι να το φτιάξεις αλλά το αποτέλεσμα είναι τέλειο.
|
||||
|
||||
Τι ειναι υποπτο ???? zoyzoynidio
.Τρεις ειναι οι χτιστες πλευρες του+το πατωμα. |
|
||||
|
||||
Βρε jojo βγαλε μερικες γενικες φωτο του χωρου οπως κοιτας το ενυδρειο απο μακρια να καταλαβουμε. Εκτος και αν δεν θελεις για λογους ιδιωτικου χωρου.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
Πραγματι μας εχεις σκασει να φανταζομαστε πως ειναι..... Αν θες κανε ενα σκαριφημα με το χερι ..... Ο βραχος που εχεις τι ειναι;;;;;;
|
||||
|
||||
αντε στα παζαρια...
αν με αφησεις να το παρω βιντεο και φωτο θα σου δωσω οτι θες απο μουσικη μιας και εχω μεγαλη μουσικη βιβλιοθηκη...ε?.....ε!...........
το θελω!!! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
αν με αφησεις να το παρω βιντεο και φωτο θα σου δωσω οτι θες απο μουσικη μιας και εχω μεγαλη μουσικη βιβλιοθηκη...ε?.....ε!............................ ....................xm με 6000 δισκους,2500cd και 450 giga mp3 δυσκολο να εχεις κατι που δεν εχω απο αυτα που με ενδιαφερουν, επεσες στην περιπτωση ,16 χρονια παραγωγος ραδιοφωνου. pritanis ,ο βραχος ειναι τραγανα χτισμενη σε σκελετο απο αφρο πολυουρεθανης,παρε και το σκαριφημα που ζητησες.mikenuke ,παρε μια φωτο ετσι οπως νομιζω οτι θελεις......και εδω ειμαστε.....
|
|
||||
|
||||
Θέλεις να με υιοθετήσεις?....... Θα μένω στο WC δεν θέλω τίποτα άλλο μόνο να μένω στο wc!!! τραγανα χτισμενη σε σκελετο απο αφρο πολυουρεθανης. Ζητάμε οδηγίες κατασκευής.....
φιλικά, Γιώργος 120lt Fishes:: 2xBlue Gourami | 12xHarlequin |4xPakistan Loach (YoYo) | 3xHillstream Loach | 1xAncistrus| Plants:: Hygropfila Polysperma | Cryptocoryne Wenditii | Cryptocoryne Willisii | Limnophila Sessiliflora | Anubias Barteri | Egeria Densa | |
|
||||
|
||||
ααααα..................και μερικες φωτος απο πανω.
|
|
||||
|
||||
κοστος?
τα λογια ειναι περιττα.Mε 6000 δισκους,2500cd και 450 giga mp3 και ενυδρειο 3500λ η ζωη στο σπιτι ειναι ωραια.Εχεις υπολογισει συνολικο κοστος της κατασκευης?
|
|
||||
|
||||
Από πάνω το είδαμε, διαγώνια το είδαμε, από μέσα το είδαμε, βιντεάκια είδαμε, σχέδια είδαμε. Καλά όλα αυτά αλλά από μακριά φάτσα πότε θα το δούμε ΟΕΟ??????
Οδηγίες: κεντράρουμε μπροστά μας το ενυδρείο, κάνουμε μερικά βήματα πίσω, βλέπουμε ότι χωράει στο κάδρο της μηχανής και κλικ.
|
||||
|
||||
Γειααααα
Εισαι Σταρ Δηλαδη....δεν Με Νοιαζει Αυτο Ουτε Τα Giga Σου Ουτε Τα Βυνιλια Σου Εγω Την Δουλεια Μου Να Κανω Αλλα Δεν Μπορω Να Πιεσω Παραπανω Γιατι Μιλαμε Για Ιδιωτικο Χωρο.αν Κρινεισ (και Γι Αυτο Το Λεω Δημοσια) Πωσ Μπορεισ Ακομα Σαν Ανθρωποσ Να Κανεισ Χαρεσ Κανε Και Την Απλη Δικη Μου.
Ευχαριστω Ταπεινα Θ.ι. |
|
||||
|
||||
Αφου εγραψα με κεφαλαια καλα να παθω...
|
|
||||
|
||||
Μη σε νοιάζει zoyzoynidio κι έχω εγώ καλύτερο! Nα σκάσουν όλοι!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Εμενα παλι μετα την φωτογραφια που φαινονται τα 2 τζαμια μου φανηκε μικρο.μαλλον ειναι οφθαλμαπατη, γι αυτο θα ηθελα μια φωτο με το ζουζουνιδιο διπλα για μετρο συγκρισης!χεχεχε,να του γινει και αυτουνου η χαρη!Περα απο την πλακα, δεν θυμαμαι αν ανεφερες διαστασεις, στο σχεδιαγραμμα που ανεβασες γραψε τις διστασεις και πες μας και πιο το υψος του.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
οφθαλμαπατη??????? ως προς τι???? Μήκος 250 ,πλατος 155 ,υψος 105...............ζουζουνιδιο κοιτα τα πμ σου................μαλλον θα εισαι ο τυχερος.....
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
φοβερό ....
μία ερώτηση μονο ... πως φτάνεις στον πάτο ???????????? με μάσκα και βατραχοπέδιλα ??? |
|
||||
|
||||
τραγανα χτισμενη σε σκελετο απο αφρο πολυουρεθανης.
Ζητάμε οδηγίες κατασκευής..... ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΩΣΕ!!!!!
φιλικά, Γιώργος 120lt Fishes:: 2xBlue Gourami | 12xHarlequin |4xPakistan Loach (YoYo) | 3xHillstream Loach | 1xAncistrus| Plants:: Hygropfila Polysperma | Cryptocoryne Wenditii | Cryptocoryne Willisii | Limnophila Sessiliflora | Anubias Barteri | Egeria Densa | |
|
||||
|
||||
Τι εγινε???
καμμια καινουρια φωτο? |
|
||||
|
||||
..............χιλιαδες,ορεξη ναχεις.
|
|
||||
|
||||
Πω πω
Αυτό είναι θέαμα.......σε ζηλεύω. |
|
||||
|
||||
δεν ειναι κακο
δεν θα βαλεις αφρικανες τελικα? α!και μια φωτο απο το μπανιο παρακαλω!!! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
http://s28.photobucket.com/albums/c2.../1-%206%20-06/ χθεσινα βιντεο 6 τον αριθμο.
|
|
||||
|
||||
Την "λάκα του Ματζιάρα" στην Καρδίτσα την ξέρει κανείς σας...
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
30 λιτρα με μονομαχους. | Isidoros | Bettas | 3 | 12-01-06 19:21 |
3500 λιτρα .......επιτελους......ετοιμο. | jojo | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 23-12-05 22:47 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |
ΕΤΟΙΜΑΖΩ 520 ΛΙΤΡΑ! | Tolis | Malawi | 74 | 06-10-04 16:55 |
Δισκοι σε 200 λιτρα? | newfish | Δίσκοι | 0 | 18-12-02 18:26 |