|
||||
|
||||
Παράθεση:
Χαζή η ερώτηση μου αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πήγε το μυαλό μου σε δηλητηρίαση από διοξείδιο.
|
|||
|
|||
Μετά από πέντε μήνες επιστρέφω στο θέμα, Όλες οι μετρήσεις είναι κανονικές. Οι γεννήσεις γίνονται κανονικά τακτικά, όμως ο γόνος δεν επιζεί για περισσότερο από δέκα με δεκαπέντε ημέρες, από τη στιγμή τουλάχιστον που γίνεται αντιληπτός.Καμιά ιδέα;
|
|
||||
|
||||
Κανε ενα καπο και συμπληρωσε τη φορμα, μηπως βρουμε καποια αιτια. Κατι συμβαινει που το αγνοεεις, δεν εξηγειται αλλιως. Σκεψου κατι που μπορει να επηρεαζει το ενυδρειο (αν ψεκαζετε κατι, ή οτιδηποτε). Ο γονος των multies δεν ειναι και πολυ ευαισθητος, για να χανεται ετσι.
|
|||
|
|||
Φίλε nazgul, μου έχεις βάλει ιδέες. Διενεργώ αυστηρή ανάκριση σε όλα τα μέλη της οικογένειας, ακόμη και στο σκύλο και στη γάτα μου. Θα πέσουν κεφάλια. Το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκαλο.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θάνατος cory - Ρυθμός εισαγωγής ψαριών | ioannis_79 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 09-03-11 03:14 |
Θάνατος ψαριών από ανοησία μου! | lucy | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 12-11-07 09:19 |
Θάνατος ψαριών!!! | MiziGr | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 01-05-07 06:59 |
Θάνατος ψαριών μετά από αλλαγή νερού -SOS | Αλεξ | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 01-04-04 10:16 |
ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ!!!!! | ASCCO1 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 29-01-03 14:19 |