|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Έτσι μου αρέσει καλύτερα.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Κι εμένα |
|
|||
|
|||
Βρήκα τα
Metriaclima Red Zebra στο aquavivere έχει και Pseudotropheus Elongatus Mpanga μπορώ να τα βάλω μαζί? |
|
||||
|
||||
Απάντησα.
Δεν με παρακολουθείς |
|
|||
|
|||
Ακούω προτάσεις για τις τελευταίες πινελιές.
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Χρειάζεσαι μερικές ακόμη σαν βάση για να σηκωθεί ψηλότερα το οικοδόμημα.
Μη ξεχνάς ότι θα μπει και η άμμος και θα καλύψει τις χαμηλές. |
|
|||
|
|||
Κόλλησα μερικές πέτρες με σιλικόνη για να ψηλώσουν οι τελευταίες πινελιές θα γίνουν στο τελικό στήσιμο στο ενυδρείο.
|
|
||||
|
||||
Με το καλό το νέο στήσιμο, δεν βλέπουμε την ώρα Dow εγώ δεν θα έβαζα καθόλου. Egg crate αν μπορείς να βρεις ή άπλα τίποτα από κάτω. Καλημέρα
|
|
|||
|
|||
Περιμένω το φίλτρο που έχω παραγγείλει θα το βάλω σε άλλο ενυδρείο 80λτ να δουλεύει αφοί το γεμίσω με ελαφρόπετρα και σιποραξ για να είμαι έτοιμος να στήσω αυτό.
|
|
|||
|
|||
Το σαλόνι έγινε εργοτάξιο το φίλτρο ήρθε μπολιάστηκε με βιολογικό υλικό και δουλεύει στο 80λτ για να μην χάσω την βιολογία και άρχισε το καθάρισμα
|
|
|||
|
|||
Αργά και σταθερά.
|
|
|||
|
|||
Έβαλα νερό έριξα Prime και το φίλτρο για να διατηρήσω την βιολογία βάζω τροφή σε τούλι από πέτρες θα μπουν κάποιες μικρές ακόμη από φυτά 3 ανουμπιες αρκετές κρυπτοκορυνες.
|
|
|||
|
|||
Μερικές φωτογραφίες.
|
|
|||
|
|||
Τα ψαράκια ήρθαν και άρχισε η προσαρμογή.
|
|
||||
|
||||
Καλώς τα δέχτηκες!
¶φησε τα με σβηστά φώτα την πρώτη μέρα και μη βιάζεσαι να ταΐσεις. Έλεγξε πρώτα τις παραμέτρους και μετά με φειδώ. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
NH3: 0 NO2:0 NO3: ελάχιστα GH: -14 KH:-13 Δεν θα ανάψω φώτα και δεν θα ταΐσω σήμερα. τα μικρά άρχισαν τις βόλτες. |
|
||||
|
||||
Καλή αρχή και με αυτό το ενυδρείο
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ να σε καλά.
------------------------- Ένα βίντεο.https://www.youtube.com/watch?v=p1mgaNaBbbw Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tkalamat : 28-02-18 στις 12:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Τα ψαράκια που πήρες είναι Metriaclima estherae OB και τα μαύρα στίγματα που έχουν είναι φυσιολογικά και γίνονται πιο έντονα και περισσότερα μετά τους τρεις περ. πρώτους μήνες (για να μην ακούς ανακρίβειες )
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Έχω Cichlid Omni Pellets - Ocean Nutrition μπορώ να τους ρίχνω 1-2 φορές την βδομάδα? |
|
||||
|
||||
Ρίχνε αλλά για βασική τροφή υπάρχουν καταλληλότερες.
|
|
|||
|
|||
Έχω Hikari Cichlid Staple Baby Pellet 57grκαι την Tropical Malawi Flakes ποια άλλη να πάρω?
|
|
||||
|
||||
Η δεύτερη είναι πιο κατάλληλη.
Πολλές εταιρείες έχουν εξειδικευμένες τροφές για mbuna. Ψάξε και (από εξωτερικό) για NorthFin veggie formula, New Life Spectrum cichlid formula, Dainichi veggie, Hikari cichlid excel sinking που θεωρώ απ' τις καλύτερες ποιοτικά. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
[QUOTE=tkalamat;1037030]Ωραία το ψάχνω και τα λέμε
Έχει ο ΜΥΣΙΡΛΗΣ Hikari Cichlid Excel Mini Pellet ειναι καλη? |
|
||||
|
||||
Μια χαρά είναι (δεν ξέρω αν η συγκεκριμένη είναι sinking=βυθιζόμενη που προτιμώ, γιατί δεν θέλω να την τρώνε από την επιφάνεια καταπίνοντας και αέρα).
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ.
|
|
|||
|
|||
Ένα βίντεο με τα μικρά έχουν προσαρμοστεί από τις πρώτες ημέρες σε όποιο σημείο του ενυδρείου είμαι έρχονται και αυτά και κάνουν σαν τρελά να τους ρίξω τροφή.
https://www.youtube.com/watch?v=96k6c7vSNVc |
|
||||
|
||||
Σαν σκυλάκια θα κάνουν
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καφέ άλγη σε αφρικάνικο. | Λάμπρος.Τ | Αλγες (Φύκη) και προβλήματα φυτών | 57 | 17-04-16 00:20 |
Επιλογή φωτισμού σε Αφρικάνικο | Undertaker | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 27-08-14 20:04 |
Kuhli loach σε αφρικάνικο;; | \/ag | Tanganyika | 9 | 07-03-11 10:59 |
Συμβουλές για νέο αφρικάνικο!! | tsoum | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 38 | 29-11-10 01:29 |
200 λιτρα αφρικάνικο | agnos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 01-03-10 05:19 |