|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Σήμερα θα παω να κάνω τεστακια λογικά θα είμαι οκ..
θα μου πεις πως το κατάλαβες...χαχα!! αμμωνία έχω 0. θερμοκρασία σταθερά 26 βαθμους, ph 7.6. νιτρώδη δεν έχω μετρήσει ακόμα βέβαια και για αυτό θέλω να πάω σε ενα φιλαράκι αύριο αν ειναι ολα οκ θα βάλω και τα πρώτα ψαράκια ( Iodotropheus sprengerae και saulosi pseudotropheus ) |
|
||||
|
||||
Μέτρηση νιτρώδη και νιτρικά θέλεις.
Τη θερμοκρασία στο στρώσιμο καλά είναι να είναι ψηλότερα για επιτάχυνση της διαδικασίας. Μετά γύρω στους 24 είναι καλά. Saulosi που βρήκες? ξέρεις αν είναι καθαρά? |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
ΥΓ είχα δει το post σου σχετικά. |
|
||||
|
||||
Θα κάνεις ότι και με τα υπόλοιπα. Εξάλλου εδώ είμαστε για να βοηθήσουμε
|
|
|||
|
|||
Εχουμε μετά από μια απώλεια και μερικές προσθήκες φυτών το παρακάτω αποτέλεσμά.παρουσίασή όχι ακόμα μέχρι να φτιάξω και το τελικό aquascape
|
|
||||
|
||||
Αυτο ειναι , πρασινάδα σε Αφρικάνικο
|
|||
|
|||
Χαχαχα! Ελα αφού ψηνεσαι...ξεκίνησε το! Εχω κάτι τζάμια που κάθονται μόνο κόλλημα θέλουν!!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Βρε τα τζαμια τα κολλάω, που να το βάλω όμως . Αλλα ειπαμε, ξύλινο και το επομενο
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιστροφή στα παλιά | Τσιόνογλου Σταύρος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 69 | 16-10-15 06:34 |
Επιστροφή!!!! | madfdg | Reef | 68 | 15-11-09 01:08 |
60άρι. Η επιστροφή! | Dimopoulos_d | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 27-09-05 13:40 |
Επιστροφή και αλλαγή. | Fonamstel | Greek Aquarist's Boards | 9 | 27-07-05 15:53 |