|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αν θες διάβασε αυτό http://www.aquatek.gr/vb/showthread....E9%F3%EC%FC%F2
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
σε ευχαριστω ηταν πολυ χρησιμο!!!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
παρακολούθησέ τα, πάντως όταν είναι ομάδα λειτουργούν διαφορετικά από τα μεμονομένα, γιατί υπάρχει η αλληλεπίδραση. ελπίζω να πάνε όλα καλά, είναι ψάρια που ζουν πολύ και ευτυχώς είναι ανθεκτικά. έχεις καθόλου φυτά μέσα ή μπα? |
|
|||
|
|||
οχι τιποτα ευτυχως.
αλωστε ζουνε τρελα αρμονικα....οταν ηταν μικρα ειχαμε εντασεις... τι να πω θα τα αφησω να δω πως θα συνεχισουν!!!! ευχαριστω πολυ παντως. ------------------------- ολος περιεργως δεν εχω καθολου τσακωμους μεταξυ τους παροτι ειναι 3 ηδη...2 tiger ενα albino και 2 παραλαγη του tiger ------------------------- Παράθεση:
εχεις ενα δικιο αλλα ειχα πιο παλια 2 οσκαρ σε 200 ενυδρειο και ζησανε 6 χρονια και με δυσκολες συνθηκες...και φαντασου οτι μετα τα εδωσα γιατι επρεπε να φυγω. ημουν φοιτητης. εχω φυτα ...συνθετικα εννοειται... τα αληθηνα εζησαν μονο 2 μερες...χεχεχεχεχεχεχε κυριως βραχια και ενα αεροπλανο ναυαγιο στο οποιο μπαινουν..απορω πως χωρανε!!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ALEXANDROS OSCAR : 13-02-13 στις 22:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
πάντως το ποστ για τον νανισμό αναφέρει οτι τα όσκαρ δεν περιλαμβάνονται σ αυτά που παθαίνουν νανισμό λόγω έλλειψης χώρου. τώρα τι άλλα θέματα μπορεί να προκύψουν από αυτό και τι λέμε μικρό χώρο, εφ όσον όλοι ενδιαφερόμαστε για το καλό των ζώων μας, το συζητάμε.
|
|
|||
|
|||
https://www.youtube.com/watch?v=VTHuUjmkF58
και φυτα μπαινουν αρκει να υπαρχει χωρος |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
δεν νομιζω οτι ισχυει ο νανισμος στα οσκαρ... αυτα μεγαλωνουν σαν τρελα.... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
κοίτα ο δικός μου είναι στυλ "τσαμπουκά" του έχω μια μεγάλη κοτρώνα που όταν ήταν μικρός καμμιά φορά κρυβόταν πίσω της και ένα ξύλο μοπάνι που τώρα έχω αρχίσει να σκέφτομαι πως είναι πολύ ελαφρύ γι αυτόν γιατί το κάνει βόλτα στο ενυδρείο και φοβάμαι μην κάνει καμμιά ζημιά στα τζάμια. έχει χαλάσει τον θερμαντήρα του, κουνάει τις άκρες από τα φίλτρα και όταν τρώει γεμίζει νερά τον τόπο. ούτε σκέψη για φυτά, α ούτε ανέχεται φως στο ενυδρείο, μόνο του δωματίου. |
|
|||
|
|||
εχω και εγω αρκετα φυτα!
δημο δουλευεις σε πετ??? ------------------------- σοβαρα??? πρεπει να δεις τα δικα μου... λες και ειναι οικογενεια... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ALEXANDROS OSCAR : 13-02-13 στις 23:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
κοιτα οτι κανουν ζημιες κανουν αλλα αμα τα δεσεις καλα τα φυτα και εχεις και ορεξη να τακτοποιεις το ενυδρειο μπορει και να ζησουν τα φυτα εγω εκτος απο της ανουμπιες εχω μεσα και κρυπτοκορινες και κανα δυο αλλα φυτα ------------------------- Παράθεση:
κοιτα οτι κανουν ζημιες κανουν αλλα αμα τα δεσεις καλα τα φυτα και εχεις και ορεξη να τακτοποιεις το ενυδρειο μπορει και να ζησουν τα φυτα εγω εκτος απο της ανουμπιες εχω μεσα και κρυπτοκορινες και κανα δυο αλλα φυτα ------------------------- οχι δεν δουλευω σε pet Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimost : 13-02-13 στις 23:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
τι να σου πω... εμενα παλι αλλο ψαρι δεν εζησε.....
------------------------- τα δε φυτα τα κοβουν ακομα και τα πλαστικα! ------------------------- Παράθεση:
ευχαριστώ πολυ ολουσ σας! καλο βραδυ να εχετε!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ALEXANDROS OSCAR : 13-02-13 στις 23:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ασθενειες Φυτών | ZEIN | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 45 | 18-02-13 01:56 |
ασθενειες δισκων | akis.orestiada | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 01-09-10 10:59 |
Ασθενειες κοραλιων | BLACK EAGLE.. | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 2 | 26-03-08 08:56 |
Βιβλίο για ασθενειες ψαριων... | imichal | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 01-02-08 00:31 |
FAO (ασθενειες) | Christina | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 06-10-07 00:33 |