|
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Υπάρχουν πολλά βιβλία αλλά τα κάλυτερα είναι στα αγγλικά όμως..\
Κοίτα εδώ τη λίστα από το κατάστημα του Παπασωτηρίου http://www.papasotiriou.gr/results.a...7&Go.y=8&Go=Go Αααα!! Βρήκα και αυτό, που μου άρεσε και είναι καλό για έναν που ξεκινάει τώρα. Το είχα στα Αγγλικά αλλά μου φαίνεται ότι είναι στα Ελληνικά τώρα.\ Το προτείνω http://www.papasotiriou.gr/product.g...=853829&deid=0 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stat : 01-04-07 στις 22:23 |
|
||||
|
||||
Ελληνικά είναι μόνο αυτά!!
http://www.papasotiriou.gr/results.a...7&Go.y=9&Go=Go |
|
||||
|
||||
Η ίδια εικόνα απο κάτω με λιγότερη επεξεργασία μέσα απο corel |
|
||||
|
||||
συγνώμη αλλά πρέπει να σας το θυμίσω... σε λάθος κατηγορία λέτε τιπς για φωτογραφίσεις. για εδώ είναι αυτά
|
|
||||
|
||||
Για ψαγμένη διόρθωση φωτογραφίας το Photoshop είναι (για μένα) μονόδρομος.
Ορίστε και η δική μου εκδοχή Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisg : 02-04-07 στις 13:18 |
|
||||
|
||||
Για πείτε μου εσείς,
ναί εσείς που πήρατε τον δίσκο μου και μου τον κάνατε πειραματόζωο Θέλω με τής γνώσης σας στο Photoshop,να βελτιώσετε όσο μπορείτε αυτήν την φώτο και ειδικά το κεντρικό θέμα |
|
||||
|
||||
Oρίστε...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisg : 02-04-07 στις 20:51 |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Κάνε μια σύγκριση το χαλίκι και την ανάκλαση στο τζάμι Η δική μου εκδοχή όπως και του στάθη έγινε σε όλη την εικόνα (χωρίς το χάιδεμα της μαιμούς) Αν γίνει μάσκα τότε μπορεί να βγεί πολύ καλύτερη εικόνα. Απλά ειναι χρονοβόρο. |
|
||||
|
||||
Καλό είναι να μην κεντράρουμε το θέμα μας αλλά να το τοποθετούμε λίγο αριστερα (επάνω ή κάτω) ή λίγο δεξιά (επάνω ή κάτω).
"Κανόνας των τρίτων" ψάξτε στο google. Γι' αυτό το λόγο έκοψα "crop" την εικόνα (για να φανεί επίσης και μεγαλύτερο το ψάρι). Το δούλεψα λίγο (αλλαγή χρωμάτων, ανέβασμα του contrast, levels, saturation) και το πέρασα από τένα πολύ καλό πρόγραμμα μείωσης θορύβου, το "Noise Ninja". Δεν έφυγε τελείως ο θόρυβος γιατί δεν πίεσα πολύ το Noise Ninja. Αν το έκανα αυτό τότε θα έχανα τη λεπτομέρεια και θα ήταν σα ζωγραφιά... Εντάξει, να πούμε ότι υπάρχει αρκετός θόρυβος που κοματιάζει τη φωτογραφία, γι' αυτό είναι καλύτερο να τραβάμε αν είναι δυνατόν έως ISO 800 και φυσικά τρίποδο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stat : 03-04-07 στις 00:09 |
|
||||
|
||||
Α, ξέχασα να ανεβάσω και τη φωτογραφία!!
|
|
||||
|
||||
Παραγγέλνω το βιβλίο,μάλλον θα χρειαστεί απο οτι βλέπω.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ακούγεται παράξενο, δυσκολο κτπ ..... αλλά try it ... ακόμα και αυτό το "τράνταγμα" του σώματος απο την καρδιά μπορεί να "κουνίσει" μια ληψη ...
|
||||
|
||||
Ειλικρινά σας ζηλεύω.... πραγματικά είναι υπέροχες οι φωτογραφίες .... πόσο θάθελα να ήξερα όσα ξέρετε. Το να φωτογραφίζεις είναι εύκολο όλοι εμείς το κάνουμε αλλά ο γνώστης της φωτογραφίας και της φωτογραφικής φαίνεται από πολύ μακριά. Παιδιά σας συγχαίρω και για τις φωτογραφίες αλλά υποκλίνομαι στις γνώσεις σας. Τώρα κατάλαβα σ αυτά τα ψηλά σκαλοπάτια της ζωής που είμαι πόσα πράγματα άφησα ανεκμετάλλευτα, πόσες γνώσεις μπορούσα να πάρω και όμως άλλες τις άφησα πίσω χωρίς να τις κοιτάξω και άλλες δεν τις γνώρισα καθόλου. Γιαυτό εκμεταλλευτείτε εσείς όσο μπορείτε αυτό τον υπέροχο κόσμο των γνώσεων που τώρα είναι απλόχερα δοσμένος σε όλους μέσων των ιστοσελίδων.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Oχι δεν εχω συγκεκριμενο.ξεκιναω κατι σαν σκεψη και σιγα σιγα το περναω στον καμβα οπως το φανταζομαι. |
|
||||
|
||||
Μια ερώτηση: Χρησιμοποιείτε φλας για τις φωτο; Γιατι όσες φορές έχω βγάλει φώτο με φλάς μένω με τα μισά ψάρια σε δυο μέρες. Μπορεί να είναι και σύμπτωση αλλά το έχω πάθει τουλάχιστον 6-7 φορές μέχρι να καταλάβω τι γίνεται. Τώρα τραβάω χωρίς φλας αλλά βγαίνουν λίγο κίτρινες!!!
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Οχι για Wallpaper.....
Επειδή το post αυτό είχε σχέση με ενυδρεία όταν ξεκίνησε......
Δεν είναι στις διαστάσεις για wp βέβαια, αλλά μου άρεσε πολύ (μια πιό σουρεαλιστική προσέγγιση των ενυδρείων μας)....... |
|
||||
|
||||
έλα ρε φίλε... αν δεν διάβαζα ότι είναι από ενυδρείο θα πίστευα ακόμα ότι ο... μονομάχος είναι κάποιο εξωτικό λουλούδι... Πολύ καλή!
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Τα μανιταρακια μου..
Να και κάτι θαλασσινό...Δυστυχώς δεν ξέρω πως να την ανεβάσω μεγαλύτερη. ...
|
||||
|
||||
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z_X : 19-10-07 στις 21:48 |
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Σίγουρα εξαιρετικές αλλά τι είναι αυτό που βλέπουμε; Για πείτε μου και εμένα που δεν ξέρω!!!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
Είναι απο ένα ενυδρείο θαλασσινό κάποιου ενεργού μέλους που θα το παρουσιάσει σε λίγες μέρες....
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Στην τελευταία φώτο είναι euphyllia parancora. Ωραία μακρο Ζ.Χ. μπράβο. Περιμένουμε να δούμε το ενυδρείο του φίλου με τις ωραίες recordies. |
|
||||
|
||||
Και μία δικιά μοθ εντελώς ερασιτεχνική
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Kαλα ρε φίλε πάλι έγραψες....
|
||||
|
||||
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z_X : 27-10-07 στις 23:16 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|