|
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Πολυ καλες !!
|
|
||||
|
||||
Μολις...
|
||||
|
||||
Καλά βρε παιδιά, τι μηχανές έχετε και βγάζετε τόσο ωραία το φεγγάρι; Εγώ όλο σαν άσπρη κουκκίδα το βγάζω!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
Με πολύ οπτικό zoom Λουσάκι, αλλιώς δεν γίνεται.
|
|
||||
|
||||
αααααααα!!!!! εγώ έχω λίγο, πολύυυυυυυ λίγο ζουμ
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
Με τηλεσκοπιο τραβαει?!?!
Πολυ ωραια ! Με τι τραβαει αληθεια?! Να μια κ απο εμενα, απο την τελευταια έκλειψη σεληνης...πριν κανα μηνα που εγινε..με τον 70-300.. |
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
Ειναι το εθνικο παρκο Yosemite στην Καλιφορνια
------------------------- Ακομα μια απο το Yosemite Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diaton101 : 19-07-11 στις 19:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Ειπα και εγω να ανεβασω μερικες φωτο τραβηγμενες απο εμενα απο μια canon sx100 σχετικα απλη μηχανη. Ελπιζω να σας αρεσουν!
Οψη παλιου καστρου στα Highlands με ομιχλη Beautifull highlands καστρο στην ανατολικη ακτη της Σκωτιας Ανατολη στον Ατλαντικο
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Στην πιο πάνω φωτογραφία είναι η πόλη της Κέρκυρας ;
|
|
|||
|
|||
Halvas, ναι η Κερκυρα ειναι.
------------------------- Σε αυτην που ανεβασα στις 21-07-11, 14:59 ειναι η Νικαια Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diaton101 : 25-07-11 στις 08:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Βουδαπεστη
|
|
|||
|
|||
Ναος του Πωσειδωνα στο Σουνιο
|
|
||||
|
||||
Ωωωω εκπληκτική !!!
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
Πω ρε Χρηστο.....πετυχες ζευγαρωμα?????
|
||||
|
||||
sex Ηλια,απιστευτο και ασταματητο..
|
|
|||
|
|||
Κενυα, καταφυγιο αγριων ζωων
|
|
||||
|
||||
ηλιοβασίλεμα στην σαλαμίνα
και ένα από τα σημεία της πανέμορφης Χίου
|
||||
|
||||
Μια σαυρούλα από μένα (νομίζω ότι είναι Algyroides nigropunctatus, Ηλία? "συνελήφθη" στη Λευκάδα) |
|
|||
|
|||
Αντε να δουμε τις θαλασσες που επισκεφτηκαμε αυτο το καλοκαιρι...
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Πράγματι είναι nigropunctatus αλλά δεν έχω ξαναδεί nigropunctatus με πράσινο λαιμό! Θα μπορούσε να μπει και στο herpetofauna ως κάτι το ξεχωριστό. Είδες κι άλλες με παρόμοιο χρωματισμό στην γύρω περιοχή? |
|
||||
|
||||
Από μία εκδρομούλα την προηγούμενη τετάρτη.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|