|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Εγώ μπορώ και Παρασκευή και Σάββατο...για να δούμε...στο τέλος αντί για πίτα θα ψήσουμε αρνί.
|
|
||||
|
||||
¶μα είναι για αρνί να έρθω και εγώ βρε παιδιά
|
|
||||
|
||||
Επειδή δεν βλέπω να βγάζουμε άκρη έτσι.....
Ραντεβού στην Αλεξ/πολη την Κυριακή στις 18:00! Όποιος πιστός ας προσέλθει Για τους εκλεκτούς θα υπάρχει και ψητό
|
||||
|
||||
Μ'αρεσεις!!!
|
|
||||
|
||||
I know... Θα είσαι?
|
||||
|
||||
ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ.
|
|
||||
|
||||
Αυριο θα ξέρεις Αντώνη?
|
||||
|
||||
Για Κυριακη μαλλον οχι Κωστα!!!
Απο Δευτερα ισως να ερθω... |
|
||||
|
||||
Μέσα ειμαι εγώ. Πού θα μαζευτούμε?
|
|
||||
|
||||
να μαι κι εγω.....μεσα φυσικα....
|
||||
|
||||
γειαααα guys!!!
πανο ποιο νωρίς δεν γινετε την κυριακη?? 20.00 δουλευω... αν ειναι κατα τισ 4 μπορω να ερθω...
|
||||
|
||||
εγω σχολαω 3...αν θελετε και 4 μπορω...οτι πει η πλειοψηφια...
|
||||
|
||||
Η ώρα Τάσο δεν αποτελεί πρόβλημα.Ότι ώρα θέτε!
|
||||
|
||||
Ανδρέας και εγώ μέσα.Την ώρα και μέρος να μας πείτε μόνο.Θα φέρω και έναν φίλο που τον έβαλα στο χόμπυ πρόσφατα
|
||||
|
||||
ετσι ετσι να μαζευομαστε.....
|
||||
|
||||
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΙ.
|
|
||||
|
||||
Μόλις τωρα το είδα.
Αν και μάλλον αργά, που θα γινει (ή μαλλον εγινε ) η συνάντηση τελικά;
|
||||
|
||||
παιδια να ευχαριστησω ολους οσους ηρθατε....μαζευτηκαμε καμια δεκαρια...
περασαμε ομορφα.... μετα τον καφε και ενω καναμε τις ανταλλαγες σε εμψυχο υλικο (φυτα σκουληκια ψαρια κ.τ.λ. ) στο σπιτι μου...γουργουρησαν μερικες κοιλιες και καταληξαμε σε μερακλιδικη ταβερνα.... elle μας προλαβες τελικα...
|
||||
|
||||
Παράθεση:
θα μας αλλαξουν τον τιτλο. απο συναντησεις ενυδρειοφιλων θα μας τον κανουν συναντησεις καλοφαγαδων. χαχαχαχαχ |
|
||||
|
||||
Φωτογραφίες ?
|
|
||||
|
||||
Όσοι ενυδρειόφιλοι κάνουν συναντήσεις απογευματινές κυρίως ώρες, στο φαί καταλήγουν, οπότε μην ανησυχείτε και ο τίτλος θα παραμείνει ως έχει!
Φωτό να σας θαυμάσουμε δεν θα βάλετε;
|
||||
|
||||
η αληθεια ειναι πως κανεις δεν εφερε μηχανη μαζι του.....και δε μας περασε καν απο το μυαλο αυτη τη φορα...
next time ...μη σας ανοιξουμε και την ορεξη με τα καλουδια που γεμισαμε τις στομαχες μας...
|
||||
|
||||
Γεια σας παιδιά!!Πάνο συγνωμη που δε σου απαντησα αλλα αυτο τον καιρο λογω εξεταστικης ειμαι πολύ πιεσμένος!!!Την επόμενη φορα που θα γινει συναντηση δεν την χανω!!!
|
|
||||
|
||||
καλη επιτυχια στην εξεταστικη γιωργο!
αντε να τα πουμε γιατι σε χασαμε...
|
||||
|
||||
Εγω πάλι τυχερή ημουν γιατι μπορεί να εχασα τον καφέ αλλα τουλάχιστον πρόλαβα το φαγητό!!!!
|
||||
|
||||
ωραια περασαμε στην προηγουμενη συναντηση...
παμε για αλλα τωρα....ειπωθηκαν ωραιες ιδεες στον καφε για 2-3ημερη εκδρομη (δηλαδη 1-2 διανυκετρευσεις) εκτος διαμερισματος Θρακης... αυτο φυσικα απαιτει εγκαιρη οργανωση και υπευθυνη συμμετοχη... προταθηκαν τοποθεσιες οπως Ελατη-Περτουλι, Πρεσπες και λιμνη Πλαστηρα.... παραλληλα με την ημερισια στη Δαδια (για κατσικακι ..και φυσικη ομορφια) που θα πραγματοποιηθει συντομα...και δεν απαιτει ιδιαιτερες διαδικασιες....ας αρχισουμε να δηλωνουμε το ενδιαφερον μας και τις προτασεις μας για τη μεγαλη μας εξορμηση.....γιατι θελει χρονο και καλο ειναι να αρχιουμε απο τωρα... εννοειται πως προσωπικα ειμαι μεσα σε κατι τετοιο... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΦΙΛΟΥΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ!
|
||||
|
||||
Το κυριώτερο είναι να πούμε το πότε, έστω και στο περίπου. Εγώ θέλω να έρθω! ( Εκδρομή και να την χάσω; θα σκάσω!!!)
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
περιμενουμε λοιπον να συνδεθουν λιγο-πολυ οι ενδιαφερομενοι αυτες τις μερες και να κανουν τις προτασεις τους...
για τοποθεσια.....για μεσο μεταφορας (αυτοκινητοπομπη ή να νοικιασουμε πουλμαν αν μαζευτουμε αρκετοι?)...1 ή 2 διανυκτερευσες?? εν αναμονη....
|
||||
|
||||
?
για σας και από μένα .
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντήσεις Δυτικής Κρήτης | imichal | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 156 | 22-05-12 16:15 |
Τακτικές Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. Αττικής | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 97 | 14-10-06 01:53 |