|
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο αυτά τα ψάρια είναι δύσκολα για έναν αρχάριο!!!!!
Χαρίσε τα γρήγορα σε κάποιον που να ξέρει από αλάτια!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα σε όλους!
πριν μερικές μέρες παρέλαβα τα υλικά για την αναβάθμιση του φωτιστικού σε επιπλέον 100w περιφερειακά, που θα ενεργοποιούνται κατά την ανατολή/δύση και για διάρκεια 6-8h. θα τοποθετηθούν 10 χ 10w led σε μορφή σποτ, στις δυο πλαϊνές κάθετες πλευρές του υπάρχον φωτιστικού, έχοντας το καθένα δική του ντιζα, που θα εστιάσει σε ότι γωνία ορίσεις! η ντιζα θα είναι από μικρόφωνο 30 cm η κάθε μια, εύκαμπτη και μεταλλική! *στην φώτο είναι 15cm.. στην συνέχεια πήρα σωλήνα pvc φ100 και τον έκοψα στους 6cm, τον έτριψα και τον έβαψα! μετά έβαλα πάστα και βίδωσα τα λεντ στις ψήκτρες, απο τις οποίες έκοψα με τροχό τα αυτάκια, για να μπουν πρεσαριστες μέσα στους σωλήνες! τέλος κόλλησα ανακλαστήρα φακούς, στα λεντ και τα τοποθέτησα μέσα στους σωλήνες..... τρίτη θα μου έρθουν οι ντιζες και μετά θα μένει μόνο η τοποθέτηση! |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος Νίκο
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Νίκο μου αρέσουν παρα πολύ τα σποτάκια! Καλύτερο από το τέλειο υπάρχει;
Τι φάσμα έχουν τα uv? Πρέπει να φτιάξουμε μια ομάδα κρούσεις (που έχει φτιαχτεί) ώστε να βοηθάμε ο ένας τον άλλον, ένας με στησίματα άλλος ριακτορες, άλλος με φωτιστικά... Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Θέληση να υπάρχει και καλή διάθεση ! |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε, αντε για να προχωραει ζεστα η ομαδα κρουσης.... Δεχεστε και παραγγελειες?
![]() Εγω για να φτιαξω κανα μεζε και να φερνω τσιπουρο παντως το εχω
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχαχαχαχα Μιχάλη συμφωνώ εγώ αν θες κάνω λατζα
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγω τα κρεατα και κρασακι για τους πιο χαλαρους !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=golf4470;1030416]Μπράβο Νίκο μου αρέσουν παρα πολύ τα σποτάκια! Καλύτερο από το τέλειο υπάρχει;
Τι φάσμα έχουν τα uv? Πρέπει να φτιάξουμε μια ομάδα κρούσεις (που έχει φτιαχτεί) ώστε να βοηθάμε ο ένας τον άλλον, ένας με στησίματα άλλος ριακτορες, άλλος με φωτιστικά... ευχαριστώ πολύ Δημήτρη, να είσαι καλά φιλαρακι μου! είναι έτοιμη εδώ και καιρό η ομαδαρα μας και πολύ χαίρομαι για αυτό! |
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο όπως πάντα επαγγελματικες δουλειες. Μπράβο σου!
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ πολύ Μάνο, τα καλύτερα εύχομαι και σε εσένα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα σε όλους .....
Απο το συγκεκριμένο project εχει μείνει μονο το κρέμασμα των σποτ στο φωτιστικο πανω και ειναι έτοιμο! Περιμένω να βρω λιγο ελεύθερο χρόνο να κανω το μοντάρισμα ενα Σάββατο πρωί! |
|
||||
|
||||
![]()
Επόμενη αναβάθμιση εντός της εβδομάδας, καλώς εχόντων των πραγμάτων......
...με ριακτορα καλκ που θα δουλεύει συνδυάστηκα με ph κοντρολερ! *θα γίνει αναλυτική παρουσίαση επΆ αυτού ....εντός των ημερών! |
|
||||
|
||||
![]()
Και τα μυαλα στα Αλατια!Τα καγκελα ξεπεραστηκαν ...Ομορφα πραματα Νικολα!
Χαχαχαχααχαχα Οσο για το team τι να λεμε.......!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια!μικρο το κακο στο πλανο μου(αγορα μιας αντλιουλας)απλα πρεπει να παρω μια μεγαλυτερη όπως για το δοχειο αναπλ. και να ανοιξω άλλη μια τρυπα(εαν μετραω καλα θα είναι η 7η).....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |