|
||||
|
||||
Η αληθεια ειναι Νικο πως υπαρχει διαφορα και αν δεν ειχα ενα θεμα με σκονη απο τον αντιφωσφορο θα ηταν ακομη καλύτερα.Η διαφορά φαίνεται στα κοράλλια που βγαζουν νεα κεφάλια πολυ γρηγορα..Κανω αλλαγες καθε εβδομαδα 70-90 λιτρα και ολα καλα.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
μπράβο φιλε πολύ ευχάριστο που βλέπεις ανάπτυξη! τον αντιφ/ρο δεν τον ξεπλενεις λίγο με α.ο. πριν τον βάλεις μέσα? βάλε και καμία φωτο όποτε μπορείς να χαζέψουμε! καλημέρα φιλαρακι! |
|
||||
|
||||
Αμ τον ξεπλενω,απλα αλλαξα τον τροπο που τον τοποθετω και επειδη εχει καλυτερη κυκλοφορια ετσι,εβγαλε σκονη.Φαντασου οτι τον ειχα ηδη μια εβδομαδα μεσα στο ενυδρειο πριν του αλλαξω θεση....
Φωτο οταν γυρισω Νικο.
|
||||
|
||||
Φωτο;;;;
|
|
||||
|
||||
Να και καποιες φωτο.
|
||||
|
||||
μπραβο Γιαννη καλα το πας!!! βαλε και μια πανοραμικη να δουμε και το συνολο!!!!
|
|
|||
|
|||
Αντε ρε πατρίδα πάμε να γκαζοσουμε καλά να ανέβουμε. ....
|
|
||||
|
||||
Γιάννη έστρωσε το ενυδρείο ε;
Πολύ μου αρέσει φιλε. Παμε λιγο να το μπουσταρουμε τωρα..... Τι άμεσα σχέδια εχεις για την συνεχεια;βλεπεις οτι σε αντάμειψε και επανηλθε δριμύτερο! |
|
||||
|
||||
Κατσε να στρώσει καλα Νικο....Εννοια σου και εχω κρατησει κατι καλες και ψηλες θεσεις για ακροπορες.....
|
||||
|
||||
Παράθεση:
αν συνεχίσουμε έτσι βλεπω σε μερικούς μήνες δέντρα σε πολλά ρεεφ της παρέας μας! καλημερα φιλαρακι μου! |
|
||||
|
||||
Καλα με τα σημερινα δεδομενα το μεγαλο μπουσταρισμα θα αργηηηηηηησειιιι.
Χα χαχααχαχ
|
|||
|
|||
Τι έγινε Γιάννη ?????
δώσε λεπτομέρειες στον λαό ! |
|
||||
|
||||
Τιποτα Σάκη,κουβέντα να γινεται...
|
|||
|
|||
Με φόβισες έτσι όπως το είπες .
|
|
||||
|
||||
Κατι ετοιμάζει ο Γιάννης και θα μας το εμφανίσει κάνοντας μας έκπληξη!
Αυτήν την διαίσθηση εχω! Χαχαχαχα Αναμένουμε εναγωνίως το επομενο βήμα σου. |
|
||||
|
||||
ελα γιαννη!
πως πάει φιλαρακι? είμαι σιγουρος οτι ήθελες να έρθεις στην συνάντηση αλλά δεν πειράζει την επόμενη φορα και πιο οργανωμένα! έχουμε καμία εξέλιξη με το ρεεφ σου? καλή συνέχεια γιανναρε! |
|
||||
|
||||
Ναι ρε Νικο.....Ας όψεται η δουλεια που τελικα στραβωσε....αλλη φορα.....
Το ενυδρείο δειχνει να πηγαινει καλα.....Λιγο καφε αλγη στον νεκρο βραχο που εβαλα εδω και σχεδον ενα μηνα και στα τζαμια,την οποια τα σαλιγγαρια τσακιζουν.Ολα δειχνουν να πηγαινουν καλά.Ακομα δεν εχω ιδιαίτερες καταναλωσεις,περα απο το μαγνησιο που ζηταει.Δουλευω τον φωτισμο στο 40% και το παω σιγα σιγα.Αλλαγες κανω καθε εβδομαδα 70-90 λιτρα....
|
|||
|
|||
Γιάννη άλλη μια ευκαιρία χάθηκε να γνωριστούμε και βαπόρια κοντά !
Δεν πειράζει στην επόμενη θα κάτσει . χαίρομαι που βρίσκεις της ρουτίνες του και πιστεύω ότι σε λίγους μήνες θα το κάνουμε αγνώριστο .... |
|
||||
|
||||
Αντε να δουμε ρε Σακη.....για την ωρα παντως καλα παμε....
Μαλλον σε καμια Πρεβεζα μας βλεπω να βρισκομαστε,μπροστα σε κανα τριγωνικο ενυδρειο.........χαχαχα
|
|||
|
|||
Παράθεση:
ελπίζω να μην το κάνει φυτεμένο μέχρι τότε ! |
|
||||
|
||||
κερναω τσιπουρακι και ψαχνω κοσμο να κανει συντηρηση στο ενυδρειο
βαλε φωτο να δουμε γιαννη. |
|
||||
|
||||
Έχετε ξεφύγει κύριοι!
------------------------- Γιαννη τι λεει φιλαρακι ; Ολα καλα φιλε ; Εχουμε κανενα νέο-σκέψη ; Βάλε καμια φωτο φιλαρακι μου όποτε μπορεις ; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 21-10-16 στις 22:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
κανένα νεο έχουμε στον ορίζοντα? |
|
||||
|
||||
Το ενυδρειο παει μονο του εδω και 10 μερες που δουλευω νυχτα....απο καταναλωσεις μονο μαγνησιο.
Πολυ καλη δουλεια με την αλγη κανουν τα σαλιγγαρια που μαζεψε ο μεγαλος μου γιος απο την θαλασσα.Σχεδον εχει καθαρισει ολος ο βραχος και τα μισα εχουν πιασει το πισω τζαμι πλεον και λιγο τον πατο του ενυδρειου(bate bottom).... Καθημερινα ριχνω 1,5ml special blend καιι περιμενω να καθαρισει τελειως.... Εχω και λιγο κυανο με φυσαλιδες απο την φωτοσυνθεση,αλλα τιποτα το ιδιαιτερο.... Οσον αφορα το στοκαρισμα,δεν το βλεπω να γινεται μιας και ο μισθος εχει φτασει σε επικίνδυνα χαμηλα.....δεν πειραζει ομως,καλα ειναι και τα μαλακά... Φωτο πιο μετα.
|
|||
|
|||
Για να μην ααγχώνεσαι για αρχή !
Κοράλλια υπάρχουν απλά να δούμε πως θα σου στείλω μερικά sps . ... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
είδες το αγόρι σου? από τώρα ξεκινησε και βοηθάει τον μπαμπά του! μπράβο γιαννη να σου ζήσουν φίλε και να είναι πάντα καλά! όσο για το στοκάρισμα είναι το μόνο που δεν πρέπει να σε αγχώνει! εδώ είμαστε όλοι να βοηθήσουμε όσο μπορούμε! καλή συνέχεια φιλαρακι! |
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ πολυ αγορινα.Και εσυ να χαιρεσαι την οικογένεια σου και οτι αλλο γουστάρεις!!!!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ζεστανε μας οποτε εχεις χρονο και ορεξη με καμια φωτο να χαζεψουμε λιγο! |
|
||||
|
||||
Για παρτη σου,αν και δεν εχει και κατι ιδιαιτερο να δεις,5 κοραλια ολα κι ολα,χααχαχαχαχ.Μετα απο αλλαγη νερου,100 λιτρα περίπου.Εχει πεσει λιγο στρες στα κοραλια,μιας και μπηκε μεσα χερι,αλλα θα ανοιξουν μεχρι το απογευμα...
Ενα φραγκ απο πρασινη μοντιπορα,που σε μενα εγινε κοκκινη,ξανα ξεκινησε να πρασινιζει σε καποια μικρα σημεια..ισως και να ναι σε καλο δρομο....
|
||||
|
||||
μια χαρα σε βρισκω φιλε σιγα σιγα θα γινει ασερι!!!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηρθε η ωρα...!! | boutas ski | Χρυσόψαρα | 98 | 31-05-13 21:57 |
Ηρθε η ωρα | aggelospap | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 14-01-10 15:31 |