|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Συγχαρητηρια και απο εμενα, κανατε μια πολυ αξιολογη παρουσια, και ελπιζω η παρουσια μας στην εκθεση να αποφερει καρπους.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Πιαδια ο Μιχαλης ηταν ο υπευθηνος στην Ζωοτεχνια 2011 απο αυτον πειρα εμπειρια και γνωσεις για αυτο που εκανα φετος ,Μιχαλη σε ευχαριστω και να μη χάνεσαι,,να γραφεις και να ερχεσε για καφε στην συναντησει μας. |
|
||||
|
||||
kostaskich
ακους μιχαλη?μην χανεσαι.και εγω το ιδιο
|
||||
|
||||
Κωστα ετοιμο το ενυδρειο; Ερχομαι εφοδο αυριο!!
Η αμμος ειναι απο πανγκεα, και θελω και εγω κιαλλη αν παει καποιος, ΝΟΜΙΖΩ 8 το 25κιλο. Ευχαριστουμε για τα σχολια παιδια!! |
|
||||
|
||||
kostaskich
φιλε σπυρο τα acei εδωσαν φουλ χρωματα μολις μπηκαν στο ενυδρειο μου ηδη εχουν κανει κρατηρα και ξεκινανε να ζευγαρωνουν.αφου στην εκθεση τα εκοβες.τωρα αν σε δουν παλι δεν ξερω τι θα λενε απο μεσα τους ¨
ωχ παλι ο ψηλος.χαχαχαχα
|
||||
|
||||
αχαχχαχα αυτα ειναι θελω να τα δω. Τελεια!!!!
|
|
||||
|
||||
παιδια ενα μεγαλο μπραβο σε ολους!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προετοιμασιες, εθελοντες, ιδεες και υλικα για την Ζωοτεχνια 2013 | QS-Plan | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 4 | 07-02-11 12:18 |
Συγκέντρωση ΠΣΦΕ Κυριακή 22 Φεβρουαρίου | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 16 | 25-02-04 23:20 |