|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Κριμα βρε Αρτεμισια πω πω ατυχια..Αυτο θα ρωταγα τωρα δεν ειχες καπακι στο ενυδρειο;
Στάλθηκε από το LG-D335E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
Έχω καπάκι αλλιώς θα μάζευα τις γαρίδες από το πάτωμα ... αλλά πέρασε το χαζο σπρέι . Απλά θα έβαζα κάτι για έξτρα προστασία καμιά σακούλα, αλλά δεν ήμουν σπίτι .
Στάλθηκε από το SM-G800F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
Τι λες βρε γμτ?
Είναι δυνατόν? Θα καταστεναχωρηθηκε ο άνθρωπος. Μεγάλο κρίμα. Να παλεύεις όσο μπορείς και να συμβαίνει μια ατυχία και ... Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
|||
|
|||
Κρίμα λυπάμαι πολύ για την ατυχία που σε βρήκε,συμβαίνουν αυτά θα το ξαναφτιάξεις γρήγορα.
|
|
||||
|
||||
¶στα να πάνε .... στεναχωρεθηκε μου είπε κρίμα τα πλασματακια αν το ήξερα δεν θα έκανα τις πόρτες στο ενυδρείο. ...
Ήταν να γίνει τώρα ελπίζω να γλιτώσουν τουλάχιστον αυτές οι λίγες. Στάλθηκε από το SM-G800F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
Αυτο ειναι βασικα αντισκωριακο, στους μεντεσεδες εβαλε, η εβαψε τα ξυλα;
Το WD-40 δεν ειναι για βαφη! Το επισημαινω απλα για να δεις μηπως ειναι αλλη η αιτια για να ξερεις απο τι να φυλαγεσαι. Οταν σκεφτεσαι να κανεις δουλειες με χημικα κοντα στα γαριδαδικα, παρε απο ενα χρωματοπωλειο εκεινο το ναυλον φυλλο που το βαζουν για να καλυπτουν τα πατωματα και τα επιπλα πριν το βαψιμο για να τα προστατεψουν, καλυψε απο πανω τα ενυδρεια, και κολλησε το γυρω γυρω στα τζαμια χαμηλα με χαρτοταινια που επισης την βρισκεις σε χρωματοπωλεια, για να κλεισει αεροστεγως για οσο χρειαστει, και μετα το βγαζεις. Ειναι πολυ φτηνα και τα δυο, και μπορεις να παρεις την μικροτερη διασταση. Αν ασχολειται ο συζυγος σου με βαψιματα σιγουρα θα τα ξερει.
|
||||
|
||||
Όχι βρε Σάββα μου τους μεντεσέδες έκανε με αυτό Στα κούφωματα.
|
||||
|
||||
Το wd-40 ειναι αυτο που ειπε ο Σαββας ενα λιπαντικο απο το spray βγαινει ενα λαδi και οχι καποιο νεφος που παει παντου. Μηπως απο καπου αλλου εγινε ζημια?
|
||||
|
||||
Μπορεί να μην βγαίνει νέφος αλλά όταν γύρισα σπίτι είχε μια " μυρωδιά " περίεργη. .. δεν ξέρω βρε παιδιά τι να πω ??? κάτι άλλο δεν έκανα.
|
||||
|
||||
πωπω πολυ λυπαμαι Αρτεμις για τον κοπο σου και για τα ζωντανα αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα ανακαμψεις.ατυχιες συμβαινουν για να μας πεισμωνουν!!οντως μπορει να το ματιασα!!!αλλα ριξε κανα ξεμιατιασμα και στον αντρα σου με πιρουνι!
|
|
||||
|
||||
Καλημέρα Γιαννάκο δεν πιστεύω στο μάτι καλέ μου αλλιώς δεν θα παίρνατε "μάτι" τίποτα
Σήμερα πρωι πρωί άνοιξα τα φωτα να δώ τι γίνεται , έσωσα μια crs αρσενική και 1 μικρό και καμία 10αριά sakura ....
|
|||
|
|||
Πολύ κρίμα, τι να πω...καλή ανασυγκρότηση εύχομαι.
Δυστυχώς αναποδιές συμβαίνουν... |
|
||||
|
||||
Να είσαι καλά κάθε εμπόδιο για καλό Θα το κάνω αυτό ένα Reefακι αν το σκεφτώ ακόμα λίγο και θα στήσω άλλο γαριδάδικο
|
|||
|
|||
Με το καλό!
|
|
||||
|
||||
Τι έγινε βρε Αρτεμησία ;
Τόσο πολύ wd40 που μπήκε και στο ενυδρείο ; Κρίμα ρε γμτ Θέλουν προσοχή αυτά χημικά, και οι γαρίδες είναι οι πιο ευαίσθητες.
|
||||
|
||||
Τι να γίνει βρε Τάκη μου , όταν ο άντρας μου κάνει δουλειές τις παρακάνει πάλι καλά που δεν ψέκασε και μένα
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφο ενυδρείο, κρίμα για τις απώλειες... Εύχομαι να ανακάμψουν σύντομα!
|
|
||||
|
||||
Να είσαι καλά θα επιστρέψω δριμύτερη
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Πολυ ομορφο Αρτεμισια, μπραβο!
Μα και σε λιμνες και σε ενυδρεια, το 'χεις; |
|
||||
|
||||
πολυ ομορφο!!μολις κανει και θαλασσινο θα μας κουφανει
|
|
||||
|
||||
Πολυ ωραιο Αρτεμησια!!
Αν μαζεψεις την camboba ολη αριστερα και βαλεις δεξια στην θεση της pogostemon erectus πιστευω θα ειναι σουπερ αλλα αυτα ειναι γουστα παντα |
|
||||
|
||||
για σεσιφλορα την κοβω!
|
|
||||
|
||||
Εεεε αυτη τοτε χαχα
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ Πολύ Γιάννη (tsala) για τα καλά σου λόγια
Ευχαριστω Πολύ Γιάννη (odin) Mαλλον θαλασσινό δεν θα κάνω καρδια μου ποτε δεν λέω ποτε , η ελπίδα πεθαινει τελευταία . Ευχαριστω Χρήστο μου θα το φτιάξω , αντεχει το φυτό που λές χωρις λιπάσματα και co2 ???
|
||||
|
||||
Α οχι δε το βλεπω ζωηρο μια χαρα ειναι ετσι κουκλι!
|
|
|||
|
|||
Και φυτεμένο με γαριδάκια ; Next step τα αλάτια. Μπράβο !
|
|
||||
|
||||
Μπράβο βρε Αρτεμησία,
καλά σου λένε πως τοχεις, αλλά μη πας στα αλάτια , θα τους κουφάνεις όλους Η σεσιφλόρα αντέχει χωρις λιπάσματα και CO2 , όπως τη βλέπω ίσως να θέλει λίγο φως παραπάνω, και δεν πιστεύω να δημιουργηθεί άλγη γιατι θα την καθαρίσουν τα Ramshorn
|
||||
|
||||
Ευχαριστω Τόλη έχω και άλλα
Ευχαριστώ Τάκη για τα καλά σου λόγια προς το παρόν θα μείνω στο γλυκό νερο
|
||||
|
||||
λιγο παραπανω φως λεει ο τακης αρτεμις και νομιζω οτι θα πανε ολα καλυτερα και το μοντε.εχω ενα 9 βατ λεντ αν το θες πες
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|