|
||||
|
||||
μπράβο γαβριλο!fantastic job.............
|
|
|||
|
|||
Έκανες ακόμα μια φοβερή δουλειά μπράβο φίλε!
|
|
|||
|
|||
Να στε καλα παιδια!
|
|
||||
|
||||
Ειδες καθόλου βελτίωση ; Τα εργαλεία που εκανες δουλεύουν?
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
Κώστα τα πάντα δουλεύουν άψογα το ενυδρείο είναι σε φάση ανάκαμψης.
|
|
|||
|
|||
Kατι μου λέει σε βόλεψε πολύ ο ριακτορας και είδες και καλή διαφορά!
Να στείλω φραγκ από sps ? |
|
|||
|
|||
Σάκη περίμενε όχι ακόμα !
Δεν έχω καθόλου χρόνο λόγο δουλειάς και δεν κάνω τεστ νερού συχνά με αποτέλεσμα οι τιμές μου να "παίζουν" αρκετά! τον χειμώνα που θα εχω χρόνο το βλέπουμε! Έκανα μια θεραπεία με flatworm exit την Κυριακή και δεν βλέπω καθόλου flatworms από τότε! είχα παααααρααααα πολλά. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Εγώ με αυτό έπαθα μεγάλη ζημιά. Κυρίως επειδή δεν είχα σκιμμερ! |
|
|||
|
|||
Το ξέρω ότι θέλει 2 φορές Σάκη έτσι θα κάνω ! Εγώ δεν είχα κάποιο πρόβλημα αλλά έχω μεγάλο σκιμμερ και έκανα 260 λίτρα αλλαγή νερού!
|
|
|||
|
|||
ααααα καταλαβα!
Αλλά για τι μπήκες στην φάση να κάνεις θεραποια και δεν έβαλες κανένα ψαράκι ? |
|
|||
|
|||
πήρα ψαράκι και ήρθε ψόφιο.....Μετά από αυτό δεν βρήκα αλλά βαρέθηκα και την διαδικασία βάλε λεφτά και περίμενε στο κτελ !
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
πως εισαι?καιρο έχουμε να τα πούμε! ολα καλα εύχομαι να σου πηγαινουν!! |
|
|||
|
|||
Καλησπερα Νικο!
Ολα καλα πανε φιλαρακι εκτος απο το ενυδρειο που το χαλασα λογο περιορισμενου χρονου.Εγινα μπαμπας εδω και ενα μηνα και καταλαβαινεις πως ειναι! Τωρα εχω ενα nano reef 42 λιτρα το μεγαλο το εκανα γλυκου νερου. |
|
|||
|
|||
Τα δύσκολα καλύπτονται από τα ευχάριστα!
Για ξεκίνα μια παρουσίαση φιλαράκι! |
|
||||
|
||||
[QUOTE=Γαβριλος;951095]Καλησπερα Νικο!
Ολα καλα πανε φιλαρακι εκτος απο το ενυδρειο που το χαλασα λογο περιορισμενου χρονου.Εγινα μπαμπας εδω και ενα μηνα και καταλαβαινεις πως ειναι! μπραβο μπραβο αυτά περίμενα να ακούσω τα χαρμόσυνα! συγχαρητήρια γαβριλο εύχομαι να είναι παντα υγειές δυνατο και τυχερο το νέο μελος της οικογένειας σου!!! εάν αναλογιστής ότι εγώ όταν παντρεύτηκα και ήρθε άμεσα και το πρωτο παιδάκι μου έκοψα το σπορ για 3 χρονια τότε εσυ που κρατάς ένα φυτεμένο και ένα νάνο σε βλέπω σε κανενα χρονο με καμία full high tech reefαρα 800λιτρων και πανω αααααααααααααααααααααα όπως είπε και ο σακης εννοείτε παρουσίαση νανο!!! |
|
||||
|
||||
συγχαριτιρια Γαβριλο να σου ζησει!!!
|
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστω πολυ παιδια να στε καλα! ευχομαι τα καλυτερα και σε εσας!
Νικο μακαρι να ειναι καλα τα οικονομικα μας και ενα μεγαλο θαλασσινο ειναι μεσα στο προγραμμα για τα επομενα χρονια! Οταν βρω χρονο θα κανω και μια παρουσιαση το μικρουλι! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ούτως η αλλιώς στο diy είσαι master όποτε δεν θα δυσκολευτείς στην επανεκκίνηση! καλη συνεχεια φιλε! |
|
|||
|
|||
Φιλαράκι μου ξέρω ότι τρέχειςααυτήν την περίοδο
Αλλά όταν μπορέσεις κάνεμια ππαρουσίαση το νάνο σου να δούμε και πώς το δουλεύεις ... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
lumens / liter | mikrosaquaristas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 28-02-11 23:41 |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |
watt/liter | Γιώργος06 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 30-11-07 00:27 |