|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Αλχημιστής ο γείτονας όπως παντα.
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Εδώ είμαι και θαυμάζω το ενυδρείο και τα γαριδονια σου.
Πολύ χορο ρίχνουν τα ατιμα. |
|
||||
|
||||
Και αυτο το κανουν ολες, και μερα αλλα και νυχτα!
Τωρα ειναι σβηστα τα φωτα και τις βλεπω ακομα να κανουν πιρουετες!
|
||||
|
||||
Δωσε μας ενα update βρε Σαββα...
|
||||
|
||||
Εχει υποστει αρκετες αλλαγες, αραιωσα αρκετα τα φυτα για να ειναι πιο ευκολη και η συντηρηση, κυριως για την προσβαση στο προφιλτρο δεξια. ------------------------- Σιδεροκεφαλος!
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 25-02-16 στις 01:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Ομολογώ , δεν ειχα δει το "θέμα σου " Πως μου ξέφυγε ?? Πραγματικά έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό και χαζεύω τόση ώρα
Είναι ότι πιο ωραίο έχω δει , 1000 μπράβο Εύχομαι να σου μοιάσω λίγο στην προσέγγιση . Να είσαι καλά να το χαίρεσαι
|
||||
|
||||
Σε ευχαριστω, να εισαι καλα.
|
||||
|
||||
Μας ελειψες φιλε,και εσυ και οι κατσαριδες σου.
|
||||
|
||||
Σάββα τέλειο το γαριδάδικο!
Ξεθάφτηκε το άρθρο και το είδα! Κράτα ενήμερο το post να χαζέυουμε και εμείς τίποτα!
|
||||
|
||||
Σάββα πολύ όμορφο και πολύ ωραία στημένο
Μπράβο
|
|||
|
|||
T'ακουω Σαββα μου! Και ειμαι ιδιαιτερα περηφανος για σενα!
Δεν θα μπορουσα να ελπιζω σε τιποτα καλυτερο οταν σου εστειλα τις πρωτες γαριδουλες.. Μπραβο και παλι μπραβο! Οσον αφορα το ενυδρειο σου...ειναι γεματο χρωμα...καθαριοτητα..υγεια..ζωη! Δεν εχω λογια.. Απλα υποδειγματικο |
|
||||
|
||||
Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια.
Γιαννη σε θεωρω μεντορα μου στις crs, για τις πολυτιμες κατευθυνσεις που μου εδωσες, και μακαρι καποια στιγμη να μπορεσω να κανω εστω τα μισα απο οσα εχεις καταφερει εσυ φιλε. Αλλωστε ειναι αλκοολικι οι ατιμες, ξερεις εσυ! ------------------------- Σιδεροκεφαλος και εσυ Bob!
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 25-02-16 στις 15:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Σαββα , λειπεις.... Γραφε μας πιο συχνα..
Υ.Γ. τα γαριδονια κουκλια, το χουμε ξανα πει!!! |
|
||||
|
||||
Oυπς! Σιδεροκεφαλος και εσυ, πολλους νεους πρασινους βλεπω.
Καλη επιτυχια στα νεα σας καθηκοντα.
|
||||
|
||||
Να σαι καλα Σαββα, ευχαριστουμε!
|
|
||||
|
||||
Πανεμορφο να το χαιρεσαι!!Κι οι γαριδουλες τυχερες σε τετοιο ενυδρειο!!Θα θελες να μας πεις λιγο ποια φυτα εχεις τωρα μεσα;
|
|||
|
|||
Φοβερό, πολύ όμορφο! Μπράβο!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Java fern Java fern windelov Sagitaria subulatta Marsilea hirsuta Hygrophilla polysperma rosanervig Echinodorus vesuvius Pelia Fissidens fontanus Cryptocoryn wendtii green Lobelia cardinalis mini Limnophilla aromatica Hydrocotyle tripartita Bolbitis heudelotii Hygrophilla difformis Πιστευω να μην ξεχναω καποιο. Καποια φυτα ιδιαιτερα στο δεξιο μερος ειναι κλαδεμενα αρκετα χαμηλα και δεν φαινονται.
|
||||
|
||||
Με την προσθηκη των νεων φυτων και επιτελους με πλατη:
|
||||
|
||||
Yπεροχο ενυδρειο Σαββα!
|
||||
|
||||
Σε ευχαριστω, αν ειχα κρατησει τις πετρες μπροστα απο το προφιλτρο θα ηταν πιο ομορφο, αλλα ηταν δυσκολο το βγαλσιμο για τον καθαρισμο του.
|
||||
|
||||
Να, αυτά παθαίνω όταν δεν μου μένει χρόνος να μπαίνω πλέον συχνά εδώ. Χάνω τα καλύτερα. Σάββα μου, τέλειο είναι. Τα γαριδόνια έχουν τον καλύτερο για να τα φροντίζει. Μου λείπει το αγαπημένο μου φυτάκι από εκεί μέσα βέβαια άλλα εσύ ότι και να πιάνεις στα χέρια σου, το κάνεις πολύ όμορφο.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ειχα μια αναποδια με το αντιπαρασιτικο για τα γατια, αλλα το πηρα χαμπαρι σχετικα εγκαιρα και τωρα εχουν παρει και παλι μπροστα, εχω και παλι μωρα. Τα λεω δεν τα κρυβω. Αρχισαν να την ακουνε βεβαια λιγο τα φυτα γιατι εβαλα ανθρακα στο φιλτρο, και μαζι με το αντιπαρασιτικο τραβηξε και ιχνοστοιχεια, αλλα θα ανακαμψουν.
|
||||
|
||||
Aυτο το μωρακι πρεπει να γεννηθηκε την νυχτα:
|
|||
|
|||
Αυτό το μωράκι γεννήθηκε 8-10 νύχτες πριν Σάββα..Να το χαιρεσαι
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ομως εμενα με ανησυχει κατι αλλο, βλεπεις στο τελευταιο video που εχει μεινει ενα κοματι σαρκας στον εξωσκελετο στο μερος της κοιλιας;
|
||||
|
||||
Δηλώνω fan σου
Σαββα οι crs γεννιούνται με χρωμα ??
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μετακομιση απο 80 λιτρα σε 400!!! | ababapanos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 41 | 05-07-09 15:29 |
ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ | floridis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 04-09-08 08:06 |
μετακομιση | dinos99 | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 30-06-08 01:25 |
Μετακομιση | netblues | Greek Aquarist's Boards | 7 | 12-02-08 14:02 |