|
||||
|
||||
Εχτές «ξεφόρτωσα» την πολύ απλή φωτογραφική μας από τις φώτο που είχαν μαζευτεί και διαπίστωσα ότι υπήρχε μία και μοναδική φώτο με μια γαριδούλα RedCherry…
Ρώτησα και έμαθα πως φωτογράφος είναι η κόρη μου … και το λέω αυτό γιατί όσες φορές προσπάθησα να βγάλω εγώ φώτο τις γαρίδες… μαύρα χάλια… δεν κατέχω το άθλημα
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diaton101 : 28-04-11 στις 19:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Kαταπληκτικές φωτό ¶ρη, έπαθα πλάκα, πώς θα γίνει να σε "κλείσω" για μια φωτογράφιση κατ' οίκον??
|
|
||||
|
||||
Αν δε βλέπεις στο μάτι της γαρίδας το είδωλο του φωτογράφου, τότε η φωτογρσφία δεν αξίζει...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diaton101 : 29-04-11 στις 22:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ε-Σ!!!!
|
|||
|
|||
Γιωργο, τι εγινε κατεληξες σε φωτογραφικη μηχανη?
|
|
||||
|
||||
Μπα! Στα ίδια! Κλείνω προς την 500D, αλλα λογω του ταξιδιου στην Αμερική ζαχαρωνω και την 550D Εχω μαζεψει 550 μεχρι τώρα, και συνεχίζουμε!
Βασικά δεν εχουν την 500D με τον 18-55 IS για καποιον λόγο. Μονο αλλα πακετα... Εχουν πολυ ενδιαφεροντα πακετα στην D3100 Αμαν. Δεν θα ξεμπερδεψω ποτε!
Γιώργος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsoum : 03-05-11 στις 16:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Αλλαγη νερου σημερα και ευκαιρια για φωτο-shooting
Πετυχα μια αμανο σε ωραια σταση.. μια blue pearl πανω στις moss.. και μια CRS που ροκανιζε την diy τροφουλα μου.. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Σκαλίζοντας τις φωτογραφίες από τις γαρίδες μου ανακάλυψα και μια φώτο διαφορετική πιο "καλλιτεχνική" από τις άλλες... φυσικά βγήκε έτσι εντελώς τυχαία
|
||||
|
||||
Σκαλίζοντας για άλλη μια φορά τις φώτο μου θυμήθηκα και αυτό το θέμα με τις υπέροχες φωτογραφίες και χωρίς να το καταλάβω τις ξαναείδα όλες!
Πάρτε και άλλη μία από την ιπτάμενη Υellow fire μου
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
πανεμορφες να τις χαιρεσαι!!
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Πανεμορφη Σαββα!
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
: smt118 τελεια μπραβο Σάββα!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
Eρχεται και video που η ρουφιανα σκεφτεται να τα αφησει!
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Tι ειναι ετουτο;;;
|
||||
|
||||
Πωλούνται Γαρίδες Red Crystal Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kifinas : 07-01-14 στις 18:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
kostaskich
οι φωτο τα λενε ολα
|
||||
|
||||
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τροφη για ασπονδυλα | Mikepap | Κοράλλια | 2 | 21-04-08 01:02 |
συμβιωσι κιχλιδων malawi με ασπονδυλα. | kein | Malawi | 4 | 07-01-08 15:21 |
ασπονδυλα | paco | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 28-12-07 18:53 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ | asocrates | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 8 | 13-07-04 02:52 |