|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|||
|
|||
Σταύρο respect φίλε και μονο που βρηκες αυτό που βρηκες.....χαχαχαχαχαχα
|
|
||||
|
||||
Για πάμε να δούμε
5αρι πλεξιγκλάς χάραγμα και κόψιμο στα 5 χιλιοστά βάζω το κομμάτι στο ηλεκτρικό κατσαβίδι βάζω στη μέγγενη 2 κομμάτια χοντρό γυαλόχαρτο και αρχίζω να τρίβω το κομμάτι μετά από λίγο το κομμάτι έχει γίνει έτσι Μήπως τώρα μπορείτε να βρείτε τι είναι ;
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 14-05-17 στις 15:21 |
|
|||
|
|||
Δύο πιθανές χρήσεις :
Πηρακια για σταθεροποιηση αντικείμενου από πλεξιγκλας. Το περνάς από την τρύπα ζεστενεις τις ακριες να κάνουν κεφάλι κι έτοιμος ¶λλη μια χρήση είναι να το βάλεις σα μεντεσε σε καπάκι. Πάλι με τον ίδιο τρόπο |
|
||||
|
||||
Εύκολο. Φτιάχνεις και σπαθί ασορτί με την πανοπλία.
|
||||
|
||||
οχι σπαθί βρε Σταύρο,
οδοντογλυφίδα
|
||||
|
||||
Τσοπστικς για κινεζικο
|
||||
|
||||
Γκλιτσα για χρυσοψαρο
Ελα το βρηκα αξονακι φτερωτης; |
|
|||
|
|||
And the winner is.........
TSOUI ..... !!!!!!! Μου εσπασε το αξονακι και δεν δουλευε η αντλία και ο μαστρο μάγος έκανε το θαυμα του |
|
||||
|
||||
Η γκλιτσα ηταν ε;
Πως το καταφερες βρε; |
|
||||
|
||||
Μπράβο Χρηστάρα
Η ζημιά ήταν το αξονάκι της φτερωτής έσπασε και έγινε 3 κομμάτια. και συνεχίζω , αφού το έτριψα και συνέχεια το δοκίμαζα , ήρθε στο σωστό πάχος η φτερωτή πέρασε άνετα στο αξονάκι, το πέρασα και με πολύ ψιλό γυαλόχαρτα και μπήκε στη θέση της. Και αφού το το δοκίμασα και η αντλία δούλεψε τέλεια, σε 10-15 λεπτά έφτιαξα άλλο ένα άμα πάρεις το "κολάι" , μετά είναι παιχνιδάκι Αντε Λάμπρο, έλα να πάρεις την αντλία σου τώρα
|
|||
|
|||
Τάκηηηηη...δεν βιάζομαι ρε φίλε !!!
σήμερα έμαθα ότι αλλαγή νερού πρέπει να κάνω 1 φορά το μήνα...οποτε ...έχουμε ακόμη καιρό βρε φιλε. Μην αγχώνεσαι. |
|
||||
|
||||
Μπράβο Τάκη!
¶σχετο αλλά το βάζω κι εδώ να υπάρχει : σε παρόμοια περίπτωση ζημιάς σε μέρα που είναι όλα κλειστά, χρησιμοποίησα το μεταλλικό άκρο φραπεδιέρας κόβοντας το στο κατάλληλο μήκος και έτυχε να ταιριάξει δουλεύοντας για πολύ καιρό έτσι |
|
||||
|
||||
Μπράβο μαστορΤάκη.........ζωγράφισες πάλι!!!
|
|
|||
|
|||
Μπράβο Τάκη.
Τι εργαλείο χρησιμοποιείς για να κάνεις τόσο μικρά κοψίματα; |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
χωρίς μεντεσε ας μείνει και κανα μήνα Δώσε μου ιδέες εσύ Παράθεση:
με το κοφτάκι, το παπαγαλακι, που λέω στην αρχή
|
|||
|
|||
εισαι απιστευτος.
|
|
|||
|
|||
Φίλε ξέρεις από πού μπορώ να παραγγείλω ον λινε φίλα πλέξιμο Γκλας;
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Συγνωμη αλλα εγω δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος με την ποιοτητα του και αρκετα ακριβως
|
|
|||
|
|||
Ε δεν ξέρεις κάνεναν άλλον που να στέλνει και ον λάιμ;
|
|
|||
|
|||
Καλημερα οχι δυστυχως
|
|
||||
|
||||
Τα φυλλα ειναι 2,05χ3,05... Πως θα τα στειλουν? Κομμενα?
Καλυτερα να επισκευθεις καποιον που να εχει στοκ και να μπορει να στα κοψει. Αν θες εργοστασιο τετοιο στειλε μου ΠΜ να σου πω.
|
||||
|
||||
Με ενδιαφερει και εμενα. Δημοσιως δεν θελεις να το αναφερεις; Καλημερα.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καπάκια για Rio 125 με φωτισμό | stephos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 24-03-13 14:27 |