|
||||
|
||||
εγω εχω υπηρεσια κυριακη σχολαω
|
|
||||
|
||||
Aσχετο με τη συγκεκριμένη συζήτηση αλλα τι θα λέγατε οι Θρακιώτες να κάνουμε καμια μαζικη παραγγελια?Έχουμε μαζευτει αρκετοι νομίζω.Εγώ θέλω να παρω ένα σύστημα co2 και το σκεφτομαι.....
|
|
||||
|
||||
ελα στη συναντηση να το συζητησουμε...
|
||||
|
||||
Αν εννοεις τη συναντηση το Σαββατο θα είμαι θεσσαλονικη.Οπότε δε γίνεται.Μπορούμε να οργανωθουμε κι απο εδω.Ξέρεις τώρα που μου μπήκε στο μυαλο με επιασε η ανυπομονησια μου!Λολ
|
|
||||
|
||||
θα τα πουμε απο κοντα...
|
||||
|
||||
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Σαββατο 24-05-2008 απογευμα στην Κομοτηνη ωρα 18:00 στο VERO KAFE.
|
|
||||
|
||||
Ποιοί θα είναι τελικά ρε παιδιά??
|
||||
|
||||
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έρθουμε εμείς αλλα δεν είναι ακόμα σίγουρο...Μάλλον θα αποφασίσουμε την τελευταία στιγμή..
|
|
||||
|
||||
Αντε να μεγαλώσει ακόμα πιο πολύ η παρέα!!!
|
||||
|
||||
Τελικά δίνω κι εγώ το παρών!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
Αντε να μαζευομαστε σημεραααααα.
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
συναντηση
καλησπερα παιδια...αυτη τη στιγμη ειστε μαζεμενοι στη συναντηση....κι εγω δεν ειμαι......πρωι νυχτα σημερα η βαρδια....κι ελέγα θα ερθω αν το πρωι ημασταν ησυχα....(σηνυθως τα σαββατα ειναι νορμαλ)...αλλα ειχαμε απιστευτη δουλεια....και επρεπε να κοιμηθω για να αντεξω το βραδυ...ηρθε και η μανα μου με το σοι για ενα γαμο.....δε χρειαζεται να πω περισσοτερα νομιζω....
στρατηγε μου ηθελα ΠΟΛΥ να σας ξαναδω...το ιδιο και σενα λουσυ που δε μπορεις σε ολες τις συναντησεις μας....τους υπολοιπους πανω κατω τους βλεπω πιο συχνα..(οχι πως ειναι αρκετο).. τασο -αντωνη τα κλαδεματα θα τα κρατησω...τωρα που ειμαι και στο συλλογο μας με εδρα κομοτηνη ολο και θα σκασω μυτη...οποτε θα ενημερωσω να πιουμε καφε και να σας τα δωσω.... να περασετε ΚΑΛΑΑΑΑΑ!!!!!
|
||||
|
||||
To παρων στην συναντηση εδωσαν : εγω , Τασσος , Νεοκλης , Σταυρος και lucy. Ειπαμε τα δικα μας και διαφορα αλλα , ηπιαμε το καφεδακι μας και δοθηκαν δωρακια φυτακια ως συνηθως. Ευχαριστω προσωπικα την Lucy και τον Σταυρο που αν και ειχαν δουλειες μας τιμησαν με την παρουσια τους.
|
|
||||
|
||||
εχω τα νευρα μου......ζηλευω......τ ωρα βαζω πλωρη για την εκδρομη 8 ιουνη....
|
||||
|
||||
Συγνώμη ρε παιδιά αλλα μου έκατσε έκτακτο babysitting
|
||||
|
||||
Και εγώ ήθελα πολύ να έρθω αλλα δυστυχώς δεν εξαρτώταν μόνο απο μένα
Την επόμενη φορά μάλλον .. |
|
||||
|
||||
και γω περασα πολυ καλα, γνωρισα και τον στρατιγο, λουση σε ευχαριστω για τα φυτακια...
|
||||
|
||||
Ωχ!!! Αμαν!!! Αχ αχ αχ!!! Έχω άλλη υποχρέωση τότε!!!
όι τε επίκα η παλαλή!!! ενέσπαλα τω θα εφτάμε τη 8 τη κερασινόν!!! (Ωχ τι έκανα η τρελή!!! ξέχασα τι θα κάναμε στις 8 Ιουνίου)
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
ΚΑΙ ΤΩΡΑ??????
|
|
||||
|
||||
Τώρα, τι να πω τώρα;
Είναι αδύνατο να λείπω εκείνη την ημέρα! Θα πάμε εκδρομή τα παιδιά της έκτης τάξης, στο δασικό χωρίο Παγγαίου. http://www.dasikohorio.gr/ Αν τολμήσω να προτείνω να έρθετε εκεί και η εκδρομή μας να είναι αυτή θα είμαι πολύ ....
|
||||
|
||||
παμε για 15 του μηνος?
|
|
||||
|
||||
Παιδία αν λέτε για συνάντηση..και επειδή είμαι καινούργιος στον χώρο...θα ήθελα να συμμετέχω...15 Ιουνίου λέτε?? έχουμε μέρες μέχρι τότε...προς το παρόν είμαι μέσα.
Ξενοφών. |
|
||||
|
||||
Ξενοφών, εσύ μέσα είσαι! εγώ να μην σας κάνω καμιά νίλα πάλι!!!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
συναντησεις εχουμε κανει και θα κανουμε κι αλλες.......σηνυθως ειναι ολιγοωρες για καφε......η κατασκευες.. αυτο ππου οργανωνουμε τωρα ειναι ημερισια εκδρομη στην οποια φυσικα θα χαρουμε πολυ να ερθεις και να σε γνωρισουμε.....αλλα το θεμα ειναι να το οργανωσουμε.....παιδια εβαλα ρεπο 8 ιουνη...να το βγαλω? ακυρο για τοτε? και αν ναι ποτε?
|
||||
|
||||
Βγάλτο Πάνο γιατί η Lucy μάλλον ερωτευμένη είναι και ξεχνάει!!
Πάμε για τις 15 Ιουνίου???
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ναι παμε ...κωστα οταν με κυνηγουν απο τη δουλεια με την καραμπινα που "κλεινω" τα σαββατα θα ερθεις ενοπλος για βοηθεια??
|
||||
|
||||
Και με άρμα!!!!!
|
||||
|
||||
Παιδιά sorry κιόλας άσχετο!Πότε θα γίνει η συνάντηση στη Θεσ/νικη και που?
|
|
||||
|
||||
τωρα νιωθω καλυτερα....λποιπον ακουστηκε προταση για 15 ιουνη...οι υπολοιποι τι λενε??
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντήσεις Δυτικής Κρήτης | imichal | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 156 | 22-05-12 16:15 |
Τακτικές Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. Αττικής | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 97 | 14-10-06 01:53 |