|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Φωτογραφια
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
κοιτα ειναι ενα ενυδρειο μεγαλων απαιτησεων. Θελει δυο τρεια χαπακια για το στομαχι και μερικα αντυπερτασικα...και στο τελος εναν καλο δικηγορο για να σε ξεμπλεξει απο το εγκημα που θα κανεις εναντιων του πετ σοπα που τα πουλοησε
|
||||
|
||||
ΘΡΙΛΕΡ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
kostaskich
ποσο κανει ο καρχαριας τον αγοραζω
|
||||
|
||||
Ο Δυτης γνωστος μου φαινεται αλλα οχι με πορτοκαλι στολη αλλα με ασπρη...
(στην υπογραφη του Bokosta) |
|
|||
|
|||
Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Ο....και κάτι μου'λεγε πως αυτός ο ''αλήτης'' ο γαλάζιος θα τα χλαπακώσει τα παπιά.....
....ευτυχώς το είχα ασφαλισμένο..... ....στο τέλος της έκθεσης θα ακολουθήσει σεμνή τελετή για το παπί....καλεσμένοι όλοι.... ....ρε τον αλήτη.... |
|
||||
|
||||
kostaskich
εβαλε το χερακι του ο bokostas,χτες ολο ελεγε τι ωραιο παπακι ειναι αυτο
|
||||
|
||||
Αύριο το απόγευμα έρχομαι με μερκούς φίλους μου που έχουν προσκλήσεις.
|
|
|||
|
|||
Χαραμάδα το θέαμα είναι σκληρό, ειδικά για μικρά παιδιά, αλλά τι να κάνουμε, πρέπει να μαθαίνουν το σκληρό πρόσωπο της φύσης.
Και το ενυδρείο σου έχει κι εκπαιδευτικό χαρακτήρα, διδάσκει ότι οι καρχαρίες τρέφονται με παπιά, ...βιοτοπικό Λιμνούπολης. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Παράθεση:
Δεν χρησιμοποίησαν μπόλι και το άφιλτρο φίλτρο σήκωσε αμμωνία, εξ' ου και τα κόκκινα βράγχια. Στους χονδριχθύες, υπερβολική ποσότητα αμμωνίας δημιουργεί παράνοια και άννοια, και επιτίθενται σε οτιδήποτε κίτρινο, οπότε αντίος παπάκις... Το δεύτερο λάθος είναι η επιλογή του χρωματισμού... εάν αντί για τα πράσινα, μπλε και κόκκινα ζιργκόνια, χρησιμοποιούσαν κίτρινης απόχρωσης πολύτιμους, ημιπολύτιμους και επίτιμους λίθους, το παπάκιον θα είχε απωλέσει απλά μια φτερούγα... Τώρα για τον δύτη-τρωγλοδύτη... θα μπορούσε να επέμβει να σώσει το πετούμενον, αλλά όπως διακρίνετε και εσείς, έχει ένα περιττό βάρος πίσω του κάτι που καθιστά δύσκολη την αέρινη κίνηση του.... Παράθεση:
ΥΓ.: Ποιός θα με υποστεί αύριο πουρνό πουρνό??? |
|
|||
|
|||
Εγώ θα σκάσω μύτη περίπου δωδεκάμισι με μία.
Το λάθος θέλησε κανένας επισκέπτης να το αγοράσει; |
|
|||
|
|||
κανα δυο τρεις...
όσοι ήρθαν πήγαν καρφωτοί στο λάθος.... και το μεγαλύτερο γέλιο, ήταν ότι αρκετοί νόμιζαν ότι τα φυτά στα μεγάλα ενυδρεία, και ειδικα σε αυτό με τα αγγελόψαρα ήταν ψεύτικα... |
|
||||
|
||||
Το ίδιο συνεβαινε και πρίν 2 χρόνια,οσο για τα περιοδικά οσοι τα έπιαναν στα χερια τους μολις μάθαιναν οτι είναι για πώληση τα άφηναν και στρίβειν δια του αρραβώνος.Καλά είναι να έχετε λίγα στο στάντ γιατι υπάρχουν και μακρυχέριδες και τα υπόλοιπα πίσω απο τα ενυδρεία,μιλάω ως παθών που στην προηγούμενη έκθεση ήμουν κάθε μερα εκει,ιδιαίτερη ΠΡΟΣΟΧΗ την ημέρα της Κυριακής γιατι θα έχει πολύ κόσμο,αλλα μη φοβάστε θα έθει απο νωρίς να σας σώσει ο Στρατηγός .
|
|
||||
|
||||
Να ερθει,να ερθει !
Την Κυριακη που ειναι και το σεμιναριο,ποιος θα ειναι στο σταντ??εμενα ξεχαστε με,θα κανω καταδυσεις |
|
||||
|
||||
Αν με θέλετε κάθομαι εγώ.
|
|
|||
|
|||
Μόνο σε θέλουμε? Μας σώζεις Σταύρο, γιατί σα νεούδια που είμαστε όλοι, κανένας δεν έχει παρακολουθήσει το σεμινάριο.
Α και οι συμβουλές σου θα ληφθούν σοβαρά υπ' όψη. |
|
||||
|
||||
Νά έχω όμως και κάποιον παρέα ε,γιατι έχω και ταξίδι επιστροφής.
|
|
|||
|
|||
Να κανονίσουμε με τα κορίτσια από τα απέναντι περίπτερα που εκθέτουν τα προϊόντα τους??
|
|
||||
|
||||
Οh λα λα
|
|
|||
|
|||
Θα πάει κανείς τώρα?? Το αργότερο 14:00 θα είμαι εκεί για να φύγουν οι "πρωινοί" και θα καθήσω μέχρι να κλείσει η έκθεση.
|
|
|||
|
|||
θα είμαι εκεί κατά τις 9μιση
|
|
|||
|
|||
Μπράβο Κώστα, κάλυψες τις 2 πιο δύσκολες βάρδιες. Όποιος δεν θέλει να κατεβάσει αυτοκίνητο, μου στέλνει πμ. Αναχώρηση 13:30 από Καλαμαριά.
|
|
|||
|
|||
Καθώς θα έρχεστε, φέρε 4 οικογενειακές με αχιβάδες, αγκινάρες, μύδια νέας ζηλανδίας, κασέρι σόγιας, μανιτάρια σιτάκε, ζαμπον απο μπουτι ταρανδου, ζαμπόν από μπουτι κογιοτ, ελιές καλαμων κομμένες σε τριγωνικο σχημα και σάλτσα ντομάτας από σαντορινιά τοματάκια...
ιαπωνικές μπύρες ελεγχόμενης ζύμωσης θερμοκρασίας 8.7 βαθμων και για γλυκακι... χμμμμ, ότι σου έρθει.... |
|
||||
|
||||
θα φερει κανεις πριν τις 5 κανενα φοντο μαυρο για τους δισκους? αλλιως θα φερω εγω οταν ερθω γυρω στις 5.
τι ωραια που περναμε, διαβαζω τα παραπανω και μου τρεχουντα σαλια!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
Το περιπτερο μας
Τα ενυδρεια μας οι πληροφοριες των ενυδρειων Και μερικοι απο τους φιλοξενουμενους μας!
|
|||
|
|||
Σούπερ οι φωτό Μιχάλη καλλιτέχνη.
|
|
||||
|
||||
Μπράβο παιδιά.Το περίπτερο είναι πανέμορφο.Πάντα τέτοια.
Μακάρι να μπορούσα να ερθω αλλά....εξεταστική. Ωχ μόλις έκανε σεισμό....Τυχαίο....; |
|
|||
|
|||
Πράγματι το περίπτερο του Π.Σ.Φ.Ε. είναι πανέμορφο....αλλά μόνο του.Ολα τα άλλα που υπάρχουν στον χώρο είναι λιτά και δεν έχουν σχέση με προηγούμενες εκθέσεις.
Εχθες στη μικρή βόλτα που πήγα στα άλλα σταντ δεν είδα απολύτως τίποτα παρά μόνο κάτι δυστυχισμένα κουταβάκια που τα είχαν σε γυάλες 50cm x 50cm...(αθάνατο quiko) και ένα κορκοδειλάκι (μάλλον caiman) που το είχαν σε μια γυάλα για χρυσόψαρα.... Αν αξίζει κάτι σε όλη την ''ζωοτεχνία'' είναι το δικό μας σταντ. |
|
||||
|
||||
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 29 | 11-02-11 15:08 |
Συνελευση για την οργανωση του stand στην Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 19 | 20-01-11 14:04 |
Εθελοντες επανδρωσης του περιπτερου μας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 7 | 26-01-09 23:27 |
Προετοιμασιες για την εκθεση, ολοι βοηθανε! | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 42 | 03-02-07 11:39 |